Προς το περιεχόμενο

orfeas76

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    183
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

2 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με orfeas76

  • Ημερομηνία γέννησης 12/06/1976

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Αχαΐα
  • Ενδιαφέροντα
    ktm
  • Απασχόληση
    photographer

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

orfeas76's Achievements

  1. orfeas76

    WiFi6 +VoIP +VLANS

    δυστυχ'ως είτε wifi6 είτε VoIP παίρνουμε
  2. orfeas76

    VDSL SPLITTER (ή κακή καλωδίωση?)

    Ευχαριστώ πολύ, άλλαξα όλα τα καλώδια μέχρι τις ρεγκλέτες και δούλεψε επιτέλους...
  3. orfeas76

    WiFi6 +VoIP +VLANS

    Προτείνετέ μου ένα VOIP VDSL modem/router που να μπορώ να βάλω δυο-τρία subnets στις θύρες του !!!! Να έχει δλδ διαφορετική IP (και mac) κάθε θύρα ethernet...
  4. orfeas76

    Fan coil ή καλοριφέρ

    θα μπορούσαμε δλδ να έχουμε τα ανεμιστήρια κλειστά και να θυμίζει σώματα καλοριφέρ ? (χωρίς περίεργα ρεύματα άερα...)
  5. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις! Τελικά έβαλα ένα Ubiquiti που παίρνει ιντερνετ από πολύ μακρυά, το σύνδεσα σε μια θύρα LAN του modem και έβαλα στο modem default gateway τη διεύθυνσή του Ubiquiti, δούλεψε το ιντερνετ, όχι όμως το τηλέφωνο... Τέσπα αφού δεν γίνεται αυτόματη μετάπτωση σε άλλο τρόπο (φαντάζομαι θα θέλει εντολές τύπου mikrotik -αν χαθούν 2 ping γύρνα σε άλλο gateway) που δεν δέχεται το μοντεμ) θα το αφήσω και θα προσπαθήσω να βρω τη βλάβη. Γνώμη μου, η Cosmote έπρεπε να δίνει δώρο το backup στικάκι, όχι να το χρεώνει 10 ευρώ ! (Που και αυτό δεν είμαι σίγουρος ότι δουλεύει αυτόματα)
  6. orfeas76

    VDSL SPLITTER (ή κακή καλωδίωση?)

    όπως έρχεται από τον τοίχο, απευθείας στην θύρα DSL (γκρι χρώμα RJ11, πάνω πάνω στο ZTE). Δοκιμασα και χωρίς τίποτε πάνω στο modem, ούτε LAN, ούτε Phone https://www.dropbox.com/s/oh6g0s0h2rkkay2/VID_20230215_192147.mp4?dl=0
  7. Τελικά είναι απαραίτητο ? (έχω Cosmote 100mbps με ΖΤΕ Η1600). Χάνονται κάποια πακέτα (5% περίπου) και κάνει διακοπές 3-5 φορές τη μέρα. Μου είπαν από support (κι εσείς το είπατε εδω) να συνδέσω απευθείας το modem στον τοίχο χωρίς splitter και χωρίς επιστροφές, δευτερεύοντα τηλέφωνα κτλ. Όμως μόλις το κάνω, το internet δεν συνδέεται με τίποτε! Παρεμβάλλω το splitter κι επανέρχεται ! Γιατί συμβαίνει αυτό ?
  8. Δεν κατάλαβα πώς γίνεται αυτό. Φαντάζομαι εννοείς PoS που συνδέεται με WiFi. εμένα είναι με ethernet... Πάντως ψάχνω έναν τρόπο 4G USB tethering αν μπορεί να το πει κάποιος έτσι, δλδ να συνδέσω προσωρινά το android μου στη USB θύρα του ρούτερ και να μοιράσει ιντερνετ μέσω USB
  9. ??? ζήτησα αλλαγή ρουτερ, μου εστειλαν ZTE H1600 , οι αποσυνδέσεις συνεχίζονται .... Υπάρχει λύση, έστω προσωρινή μέσω 3G ?
  10. Έχω κατάστημα και η σύνδεση στο ιντερνετ κόβεται διαρκώς και καθυστερεί τις συναλλαγές στο PoS, τις μεταφορές αρχείων, τις συνδέσεις κ.α Ψάχνω μια εύκολη (και γρήγορη) λύση να χρησιμοποιώ το κινητό για 3G tethering στο router αμέσως μόλις διαπιστώσω μια διακοπή. Cosmote έχω 100mbps, με Speedport Plus, έχει μια θύρα USB, αν αυτό βοηθάει...
  11. Ποιές είναι οι τελικές χρεώσεις για τρίτεκνο? Δεν απαλλάσσεται από Τελωνείο? Επίσης προσωρινές γερμανικές πινακίδες για το ταξίδι βγαίνουν εύκολα? Ασφάλεια?
  12. Μπαίνω στο ζήτημα γιατί μετά από 4χρόνια μου τηλεφώνησαν από Πειραιώς να μου πουν πως ξεκινάνε μηνιαία συνδρομή στη χρήση PoS, eur3.00+ΦΠΑ το μήνα. Ισχύει για όλες τις τράπεζες? Νέο φρούτο αυτό ?
  13. Ομως ΟΛΕΣ οι φωτο των μαγαζιων του skroutz εχουν το γερμανικο μοντέλο FON1 FON2 κτλ. Το ότι υποστηρίζει DECT σημαίνει ότι δεν χρειάζεται καν καλώδιο? Το ρούτερ παίζει και το ρόλο βάσης DECT?
  14. Τα φισακια του τηλεφώνου στο πλάι τα είδες? Δεν είναι RJ-11 Και στο skroutz και στο Amazon.de
  15. To VR600v (ή 900) πού μπορώ να το βρω? Στο Amazon UK έχει διαφορετική υποδοχή τηλεφώνου
  • Δημιουργία νέου...