Προς το περιεχόμενο

predator

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    3.965
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με predator

  • Ημερομηνία γέννησης 28/06/1979

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Ryushi
  • Ενδιαφέροντα
    drums,babymetal,movies,poker,magic the gathering
  • Απασχόληση
    General Manager sto Yolarisma

Πρόσφατες Επισκέψεις

7.264 προβολές προφίλ

predator's Achievements

  1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 16/03/2024 09:19 πμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλούνται ηλεκτρονικά τύμπανα μάρκας Yamaha DTXPress IV. τα τύμπανα φοράνε διπλό πετάλι Pearl P-902 που είναι σε κατάσταση καινούργιου, είχε παιχτεί σε 2 πρόβες μόλις. Τα τύμπανα είναι σε υπεράριστη κατάσταση. βρίσκονται στην Σαλαμίνα αλλά επειδή μεταφέρονται εύκολα μπορώ να τα φέρω οπουδήποτε στην Αττική κατόπιν συνεννόησης με δικα μου εξοδα. τιμή για τα τύμπανα 350 ευρώ, για το πετάλι 150. όποιος πάρει και τα 2 μαζί τα αφήνω 450 ευρώ

    350 €

  2. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 12/03/2024 06:00 πμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    πωλουνται 2 subwoofer αυτοκινήτου MTX Audio μαζι με κουτα . το καθε ενα εχει 250 Watt RMS και ειναι 15". σε αριστη κατασταση. πωλούνται λογω αναβάθμισης. δεκτος οποιοσδήποτε ελεγχος. βρισκονται στην Σαλαμινα αλλα μπορω να τα φερω σε ολη την Αττικη με δικα μου εξοδα κατόπιν συνεννόησης. τιμη 250 ολα μαζι.

    250 €

  3. Καλησπεριζω το φορουμ. εχω ενα περιεργο πρόβλημα στο τοπικο μου δικτυο οταν συνδεω εναν υπολογιστη με καλωδιο LAN απευθειας στο router (ZTE ZXHN HW88A) ολα καλα. με το που συνδεσω στο router το switch για να δωσει δικτυο σε 2 PC ταυτοχρονα αρχιζουν οι αποσυνδεσεις. αναγκαστικά παιζω με switch γιατι τα PC ειναι μακρια απο το ρουτερ και δε μπορω να συνδεσω και τα 2 χωρις να μεσολαβησει switch. το πρώτο που σκεφτηκα ειναι οτι ειναι ελαττωματικο το switch της zyxel που ειχα και αγορασα ενα καινούργιο της cisco. και μετα ολα εδειχναν να ειχαν στρωσει μεχρι που το προβλημα ξανα εμφανιστηκε. εντομεταξυ το ενα απο τα 2 PC μου το εχουν δωσει απο την δουλεια γιατι δουλευω σε home office. Αυτο το PC δεν συνδεετε απευθειας στο δικο μου switch αλλα μεσολαβει ουσιαστικα ενα αλλο switch της εταιριας που το συνδεει στο τοπικο τους VPN. υπαρχει περιπτωση να "μπλοκαρει¨ αυτο κατα καποιον τροπο την προσβαση στο ιντερνετ γιατι βλεπει το αλλο PC που δεν ειναι της δουλειας? παει καπου το μυαλο σας τι μπορει να φταιει? θελει κάποια ρυθμιση το ρουτερ?
  4. καλησπέρα στο φορουμ. "ξεθαβω" αυτο το νημα για να μην κανω καινούργιο. τα vip εισιτήρια ξερει κανεις αν εχουν κάθισμα η βλεπεις την συναυλια παλι ορθιος? ειναι πολλές οι ωρες και θα ηθελα θεση. εκτος αν υπαρχει περιπτωση να κατσουμε στα golden standing στο ενδιαμεσο σε κανα γρασιδι φαση. υπαρχει προγραμμα με τι ωρα και σε πιο stage βγαινει το καθε συγκρότημα? ευχαριστω
  5. δηλαδη αμα θελω να βλεπω netflix απο το κινητο με το app, on the go με χρηση δεδομένων κινητης δε μπορω? πρεπει να ειμαι συνδεδεμένος απο το wifi του σπιτιου μου?
  6. α ναι το ειχα δει αυτο το dualup μοντελο. οντως πρωτότυπο. σίγουρα θα την προτιμούσα αν δεν ειχα ηδη μια οθονη για το top. βασικο selling point αυτης που κοιταω ειναι ο βραχιονας, θα δω ομως και την εναλακτικη που προτεινεις.
  7. ευχαριστω πολυ για την απαντηση. οντως μαλλον την LG θα προτιμησω. οι 2 USB ειναι οντως αρνητικό στοιχειο αλλα ευτυχως η 22αρα dell που εχω ηδη εχει 4 οποτε με καλυπτει. για βραχιονα για την 22αρα επελεξα έναν extra long 800mm σε υψος. λογικά θα με καλυπτει. δε θα κανω daisy chain τις 2 οθονες οποτε δε πειραζει για την έλλειψη display port out. την Philips που προτεινεις θα την δω. και παλι ευχαριστώ
  8. καλησπερα στο φορουμ. ψαχνω για καινουργια οθονη για Productivity και work from home setup 4k η WQHD. τονιζω οτι δε με ενδιαφερει ουτε καν σαν δευτερευον κριτηριο το gaming. budget μεχρι 600 ευρω περιπου πανω κατω. θα παω σε Stacked dual screen setup με μια μεγαλη οθονη κατω και μια μικροτερη απο πανω. η μικρη πανω υπαρχει ηδη και ειναι μια απλη 22αρα Dell full HD professional series P2219h. αυτο που πρεπει να εχει η κυρια οθονη που ψαχνω ειναι να ειναι 32 ινστες η μεγαλυτερη, να εχει usb-c με δυνατοτητα τροφοδοσιας για το dell latitute 5520 με το οποιο εργαζομαι και κατα προτιμηση ενσωματομενο usb hub. πρωτο μου διλλημα ειναι αν θα παω σε ultra wide η σε απλη 16:9 και θα ηθελα γνωμες εδω. σαν υποψηφιες μεχρι στιγμης εχω δει την LG UltraFine 32UN880-B οπου μου αρεσει παρα πολυ ο ενσωματομενος βραχιονας. εναλακτικα κοιταω την Dell UltraSharp U3421WE και σαν τιτανα της υποθεσης την Dell U4320Q αν και αυτη πρεπει να παραειναι μεγαλη. ακουω γνωμες και προτασεις και ευχαριστω εκ των προτερων για την βοηθεια σας.
  9. καλησπερα. σκεφτομαι και εγω την LG 32UN880-B για productivity monitor. το μόνο που δεν μπορω να βρω σίγουρη απαντηση ειναι αμα τα 60 watt που βγαζει απο την usb-c φτανουν για το dell latitude 5520 με το οποιο εργαζομαι. κατα τα αλλα φαινεται πολυ τιμιο αυτο το monitor σε αυτο το ευρος τιμης. μετα για πιο μεγαλο budget εχω δει την Dell U3223QE. αξιζει ομως την διαφορα στα χρηματα? ειχα στα υποψην και για λιγο την Dell U4320Q αλλα νομιζω 32 ινστες για την αποσταση θεασης που εχω ειναι υπεραρκετες.
  10. εμενα προσωπικα μου αρεσε το gray man. μου θυμισε παλιές καλες action ταινιες της δεκαετιας του 90. disengage your brain βέβαια πρωτα δε το συζηταω αλλα οκ για να φας το ποπκορν σου φαση ειναι μια χαρα.
  11. τελικα μιλησα με wind και μου ειπανε οτι εγινε καποιο τεχνικο λαθος και οτι θα μου πιστωσουνε το ποσο της ενεργοποιησης. ειναι λεει δωρεαν. ουφφφφ... ποιος ξερει χρεωσανε κατα λάθος τελος ftth μαλλον. και στο επισημο site δωρεαν το λεει το τελος ενεργοποίησης. τον νου σας παιδια μη την πατησει κανεις,ελέγχετε τους λογαριασμούς!
  12. καλησπερα παιδια, εβαλα wind fiber 100 και μου ηρθε ο πρωτος λογαριασμος και κοντεψα να πεσω απο τα συννεφα... 201,61 ευρω τέλος ενεργοποίησης!!! 😲 εχει βαλει κανεις αλλος wind fiber? οντως τοσα πολλα λεφτα ζητανε η εγινε καποιο λαθος? ο πωλητης εντομεταξυ δεν μου ειπε τιποτα οταν μου πουλησε την γραμμη...
  13. με εξοδα παραληπτη απο οσο ξερω στελνουνε μονο courier, αν σε συμφερει το κοστος ευχαριστως να σου την στειλω εγινε
  14. επισης χαριζονται: 12) κινητο τηλεφωνο samsung sgh-c270 με φορτιστη. δειχνει οτι φορτιζει αλλα δεν αναβει, μαλλον εχε προβλημα το power button. 13) καρτα ηχου supreme fxII απο μητρικη asus p5e 14) mp3 player sony nwz-b135f, αναβει η οθονη αμα συνδεθει σε usb αλλα δεν αναβει η συσκευη. 15) κινητο τηλεφωνο alcatel 10010D χωρις φορτιστη - αγνωστο αν δουλευει μπορει να ειναι και χαλασμενο 16) mp3 player crypto colorline - δειχνει κλεψυθρα στην οθονη οταν μπαινει μπαταρια αλλα δεν αναγνωριζεται απο pc 17) silvercrest universal remote control 8 in 1. αγνωστο αν δουλευει μπορει να ειναι και χαλασμενο.στην κουτα του 18) κομπιουτερακι sharp. αγνωστο αν δουλευει μπορει να ειναι και χαλασμενο.στην κουτα του περιοχή Σαλαμίνα, μπορώ να τα κρατάω μέχρι village ρεντη μετά συνεννόησης. ΕΦΥΓΑΝ ΟΛΑ
  15. τα 1,2,7,9,10 εχουν κρατηθει για τον @washcloud
  • Δημιουργία νέου...