Προς το περιεχόμενο

makischa

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    222
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

makischa's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac
  • 5 χρόνια Insomniac
  • 10 χρόνια Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Αυτή τη στιγμή δεν έχω προσβασή αλλά προφανώς θα πρέπει να ενημερωθούν οι DNS servers για νέο domain και θα πάρει κάποιες ώρες. Θα το ξαναδώ μετά. Είναι φοβερό πόσα πράγματα μπορεί να μάθει κανείς πάντως μέσα σε λίγες ώρες. Εκεί που δεν ήξερα τίποτα, έμαθα και τους DNS servers!
  2. Κατ'αρχας σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την άμεση απάντηση. 'Οχι το business.gr ήταν απλώς παράδειγμα, αυτό που θέλω είναι ελεύθερο. ΟΚ, έκανα ότι μου είπες, αγόρασα το domain από το παπάκι, εγγράφηκα στο δωρεάν πακέτο φιλοξενίας καθώς στη φάση αυτή με ενδιαφέρει μόνο το email και από τις ρυθμίσεις έφτιαξα ένα λογαριασμό. Αυτό που με προβληματίζει είναι αυτλο που έλεγε οτι θα πρέπει να εγκρίνει η ΕΕΤΤ το domain κτλ. Πόσο καιρό θα κάνει?
  3. Καλησπέρα! Χρειάζομαι επειγόντως να ανοίξω ένα προσωπικό λογαριασμό email τύπου [email protected] δε με ενδιαφέρει να έχω σελίδα ή κάτι άλλο (αν και λογικά θα πρέπει να αγοράσω όλο το domain αν καταλαβαίνω καλά), θέλω απλώς τη διεύθυνση αυτή για email. Ξέρει κανείς πού μπορώ να την αγοράσω και πόσο γρήγορα θα την έχω? Επείγομαι πραγματικά. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.
  4. makischa

    Huawei IDEOS X5

    Ακόμη κι όταν έχω το USB καλώδιο στο PC, πάλι με βγάζει στη ροζ οθόνη... σε ευχαριστώ πάντως
  5. makischa

    Huawei IDEOS X5

    Πόση ώρα χρειάζεται για το update? Υπάρχει κάποια μπάρα που να δείχνει τη πρόοδο? Έκανα οτι λένε οι οδηγίες, μπήκα στη ρόζ οθόνη και τζίφος. Το άφησα σχεδόν μια ώρα και αφου δεν είδα να γίνεται τίποτε, εβγαλα τη μπαταρία! Ούτε με το clockwork μπορώ να το κάνω γιατί αυτό διαβάζει μόνο zip :/
  6. Χαζη ερωτηση: Εαν πραγματι τα καταφερουν με τους κβαντικους υπολογιστες και σε καποια χρονια ενα τετοιο συστημα ειναι λειτουργικο, τι θα γινει με τα κρυπτογραγημενα δεδομενα και τη γενικοτερη ασφαλεια στις επικοινωνιες?
  7. makischa

    Γενική συζήτηση για antivirus

    Δεν ειχα ξανακουσει το Coranti, αλλα θελω να μπορω να χρησιμοποιω τον υπολογιστη οχι μονο να μενει καθαρος απο ιους... Και το G DATA το επελεξα επειδη πηρα δωρεαν licence, μου αρεσε, ειδα τα στατιστικα του και το αφησα. Πλεον το προτεινω.
  8. makischa

    Γενική συζήτηση για antivirus

    G Data πλεον... εξαιρετικο και με 2 μηχανες
  9. Ειναι επαναστατικο για τον ιατρικο χωρο. Μπορεις να κανεις monitoring σε πλειαδα παραμετρων 24/7 χωρις ο ασθενης να κουβαλαει μηχανηματα, patches και αλλα gadgets, χωρις να ξεκολλανε, χωρις να τα ξεχναει ή να τα μετακινει. Μπορει να σωσει πολλες ζωες και να συμβαλει στη καλυτερη αντιμετωπιση διαφόρων ασθενειων.
  • Δημιουργία νέου...