Προς το περιεχόμενο

Prof_Chaos

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    4.388
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Prof_Chaos

  • Ημερομηνία γέννησης 1 Μαρτίου

Ιστοσελίδα

  • Website URL
    https://profchaosblog.wordpress.com/

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    United Kingdom
  • Ενδιαφέροντα
    web developer

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Αθήνα/Πεντέλη

Πρόσφατες Επισκέψεις

21.590 προβολές προφίλ

Prof_Chaos's Achievements

  1. Καλα χριστουγεννα σε όλους. Το Ghostwire ειναι πολυ καλο παιχνίδι. Επαιξα το πρώτο chapter χθες με τα γραφικά στο μαξ και ειναι απλα εντυπωσιακό. Πολύ ωραία ατμοσφαιρα, naration Ιαπωνικό που του δίνει αλλο εντελώς χρώμα και gameplay αρτιο χωρίς να προβληματίζει. Ενα παιχνίδι που αξίζει αν αφιερώσεις χρόνο
  2. Μια επιβεβαίωση παρακαλώ μήπως και κατάλαβα λάθος. Οσοι εχουμε ήδη prime (εχω στο UK account) το gaming συμπεριλαμβάνεται στην prime συνδρομή ή είναι extra?
  3. ταπεινή μου άποψη οτι το Sweet spot ειναι οι 14 inches bezel-less Για τις 15 στο αισθητικό κομμάτι εχω τις αμφιβολίες μου μιας και δεν το βλέπω να ταιριάζουν σε αυτο το σασί και χαλάει και λίγο το portability.
  4. Prof_Chaos

    [FREE] Get Even @ Bandai Namco

    Φαινεται ενδιαφέρον παιχνίδι πάντως. Εριξα την ζαριά να δουμε τι θα πιάσουμε. Ευχαριστώ τον TS.
  5. Καλή χρονιά με υγεία σε όλους!
  6. Πήρα to 1 kai to 3 απο τα παραπάνω λίνκ, μπήκαν στο Library αλλά ώς Unavailable και απόδειξη δεν ήρθε πίσω.. Μόνο στο rise of the TR ήρθε που το πήρα απο την εφαρμογή. Εστρωσε όλα καλά..! Κατεβαίνει το Shadow!
  7. Prof_Chaos

    [Free EPIC Game] Salt and Sanctuary

    Παμε για tomb raider trilogy αύριο.. ! Καλή χρονιά σε όλους!
  8. Ρώτησα και πιο πάνω για όποιον γνωρίζει. ΕΟΝ TV στο εξωτερικό χωρίς VPN παίζει ? Εδώ αγγλία μου λέει οτι δεν υποστηρίζεται ο πάροχος και φορτώνω VPN για να παρακολουθήσω.
  9. Για τους Ελληνες του εξωτερικού μονο με VPN συνδεεται η εφαρμογή. Η Cosmote το έχει ανοιχτό κανονικά . Υπολογιστή και κινητό παίζει κανονικά με VPN . Τηλεόραση εχω κατεβάσει την εφαρμογή πετάει ενα κωδικό για να γίνει verified αλλα δεν προχωράει μετά. Πως συνδέεται σε Android TV χωρίς ΕΟΝ δέκτη?
  10. Παγερά αδιάφορο καλοφάγωτες και σε καλή μεριά. Θα το σκεφτώ για την 4 σειρά και υπο προυποθέσεις. Αυτο το Hype εχει καταντήσει αηδία. Με την άνοδο τιμών στις μνήμες στο παρελθόν τουλάχιστον είχαμε την επιλογή να τις βάλουμε στο καλάθι. Πλεον ουτο αυτο μπορείς να κάνεις.
  11. Prof_Chaos

    PC Game Pass

    Το εκανα μόλις τώρα απο τον υπάρχοντα λογαριασμό μου . Εβαλα την απλή πρώτα με 1 και μετά την Ultimate με αλλο 1 . Λήγει 07/03/2022
  12. Prof_Chaos

    Forza Horizon 5 [PC]

    Το ίδιο περιμένω κι εγώ. Στο 4 ειδικά στα χιόνια ηταν unplayable τα αυτοκίνητα πηγαίνανε σαν βάρκες. Στο 3 που είχα κάνει τις παραμετροποιήσεις ηταν μια χαρά ίσως καλύτερα και απο το 4. Για να δούμε..
  • Δημιουργία νέου...