Προς το περιεχόμενο

Herculess

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    457
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Herculess

  • Ημερομηνία γέννησης 09/04/1985

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.402 προβολές προφίλ

Herculess's Achievements

  1. Herculess

    Red Dead Redemption 2 [PC]

    Το πήρα κοντά στα 41 ευρώ τελικά, 3 ώρες για να κατέβει οπότε δεν με βλέπω να παίζω σήμερα. https://www.allkeyshop.com/blog/buy-red-dead-redemption-2-cd-key-compare-prices/ στα 37-38 ευρώ
  2. Herculess

    Red Dead Redemption 2 [PC]

    Σκέφτομαι να το αγοράσω, αλλά ποια βερσιόν να πάρω? Την standard η την special ? Τα εξτρα 5-7 ευρώ αξίζουν για την σπέσιαλ?
  3. Αν και είχα καταλήξει στην αγορά της Gigabyte AD27Q, μετά από αυτά που διάβασα στο ανάλογο θέμα στις Προσφορές μπήκα σε δεύτερες σκέψεις. Απ ότι διαβάζω στο μεσοδιάστημα βγήκαν άλλες 2 οθόνες με σχεδόν ίδια χαρακτηριστικά FI27Q και FI27Q-P. Η FI27Q ακυρώνετε από μόνη της λόγο του νέου μοντέλου FI27Q-P, αλλά μεταξύ των AD27Q και FI27Q-P ποια θεωρείται/ε ως καλύτερο VFM? Στα ανάλογα χρήματα ποια οθόνη προτείνετε ως εναλλακτική (*με G-Sync)?
  4. Έλεγα να το αγοράσω αλλά διαβάζοντας στη Steam για τους κινέζους χάκερς σε όλους τους σέρβερς που κάνουν λούτινγκ, μου κόπηκε η φόρα. Δεν αντιμετωπίζετε τέτοιο πρόβλημα εσείς?
  5. Καλησπέρα στο φορουμ! Μετά από σχεδόν ολική αναβάθμιση του συστήματος μου, ήρθε και η ανάγκη αλλαγής οθόνης μιας και είμαι πολλές ώρες μπροστά στο μονιτορ. Ο χρόνος που ξοδεύω είναι συνήθως 33% gaming, 33% cad, 33% browsing, netflix κτλ. Το μπατζετ είναι 500-600 ευρώ και αν χρειαστεί κατι παραπάνω, αλλά δεν είναι ανάγκη να ξοδευτεί αν βρούμε κάτι που ικανοποιεί τις ανάγκες μου με λιγότερα χρήματα. Το μέγεθος των 27" με QHD μου φαίνεται ικανοποιητικό, ο ρυθμός ανανέωσης είναι κάτι που χωράει πολύ συζήτηση! Το σύστημα αποτελείται από έναν Ι7 7700Κ, GTX1080 A8G, 16 RAM. Θα δώ διαφορά σε οθόνη με 120ΗΖ ++ ή τζάπα τα λεφτά? Διαβασα αρκετά πριν απευθυνθώ σε εσάς και κυρίως σε βίντεο στο youtube λένε "ναι μεν αλλά" μόνο αν παίζεις FPG ή racing. Σε όλες τις gaming οθόνες δεν μου αρέσουν οι πλαστικούρες και οι βάσεις σαν πόδια δράκου, προτιμώ την λιτή γραμμή των DELL με μικρό bezel. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  6. Εχω crosair 110i στον επεξεργαστή και δουλεύει σε φουλ λοουντ 58-60 βαθμους. Ποσο μπορω να τον ανεβασω για να μην έχω bottleneck? Η να ψαξω i7 στο ιδιο σοκετ μτχ?
  7. Καλησπέρα, Λεω να παω για αναβάθμιση κάρτας γραφικών απο r9 270 σε gtx 1070. Το θεμα ειναι αν εχω προβλημα με τον επεξεργαστή μιας και είναι ο i5-2500k. Ειναι bottleneck για μια τέτοια κάρτα? Ποια υλοποίηση της 1070 προτεινετε (εχω το define r5 για κουτί οποτε δεν υπαρχει περιορισμός σε μηκος)? Ευχαριστω
  8. Επειδή και εγώ ταλαιπωρούμαι γενικά με συνάχι και στη συνέχεια με ιγμορίτιδα, ένας γιατρός στην Δανία μου είπε να πάρω μία infrared λάμπα σαν αυτές που έχουν στα κλουβιά των σαυρών και να κάτσω μπροστά για 20 λεπτά τουλάχιστον. Αρκετές φορές την ημέρα όμως. Κάνει πραγματικά καλή δουλειά και αφού το έψαξα στο google το βρήκα στην βιβλιογραφία, γιατί μου φαινόταν περίεργο στην αρχή. Δοκίμασε το μιας και το κόστος είναι ελάχιστο. Διαφορετικά πλύσεις με αλατόνερο (ιωδιούχο αλάτι)
  9. Καλησπέρα στην κοινότητα Προ 4ετίας έφτιαξα έναν υπολογιστή με i5-2500K, Gigabyte Z68-UD3H-B3, 16GB ram, SSD και R9 270 (2 χρόνων), οπότε λέω να κάνω μια αναβάθμιση σε κάρτα γραφικών. Αρχικά σκεφτόμουν να πάρω άλλη μία R9 270 και να την βάλω σε crossfire, αλλά δεν νομίζω ότι το τροφοδοτικό μου την σηκώνει (corsair CM600). Οπότε θα πρέπει να πάρω και τροφοδοτικό σε 750watt και άνω... Αν πάω σε R9 380x ή σε GTX 970 θα χρειαστεί να αλλάξω τροφοδοτικό? Θα είναι οι επιδόσεις καλύτερες από 2X R9 270? Tι μου προτείνετε? (η ανάλυσή στα παιχνίδια είναι 1080p) Ευχαριστώ!
  10. Εχθές το βράδυ ένας από τους δίσκους μου (WD 250gb) άρχισε να μου κάνει κόλπα. Αργούσε να διαβάσει τα αρχεία, κολλούσε το utorrent κτλ. και λέω να κάνω ένα restart. Από την επανεκκίνηση απλά πλέον δεν τον έβλεπε, οπότε τον ξεσύνδεσα και τι να δω! Ημερομηνία παραγωγής 10 JAN 2006 Τυχαίο ή έχουν κάτι στο φιρμγουερ που κάνει τον δίσκο μη προσπελάσιμο? Το ΒΙΟS τον βλέπει κανονικά ωστόσο.
  11. με την ανακεφαλοποίηση των τραπεζών τί γίνεται? Τι αντικτυπο θα έχει στις μετοχές όταν θα γίνει?
  12. πολύ καλή δουλειά κάνει το πρόγραμμα, αν και παίρνει πολλές ώρες για την επεξεργασία. Αν μπορέσουμε να βγάλουμε και την υδατογραφία όπως είπε και ο Yilliy θα είναι σουπερ!
  13. Herculess

    Battlefield 4

    Πως γίνεται να πάρουμε μέρος? Πρέπει να μπούμε σε κάποιο γκρουπ ή έστω στο team speak ?
  14. Herculess

    Ψάχνω για...

    Πότε είναι τα black fridays του amazon.co.uk για φέτος ? Ξέρει κανείς, γιατί το google δεν μου βγάζει κάτι ...
  • Δημιουργία νέου...