Προς το περιεχόμενο

kondoras

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    771
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

  • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

    1

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Θεσσαλονίκη

Πρόσφατες Επισκέψεις

8.333 προβολές προφίλ
  1. Υπάρχει και η κουλή θεωρία που ισχυρίζεται ότι δεν θα μετοικήσουμε, αλλά θα... επιστρέψουμε στον Άρη! 🤫
  2. Έτσι είναι Epic. Δίνεις τα παιχνίδια τζάμπα (που δεν προλαβαίνουμε ούτε εγκατάσταση να κάνουμε, πόσο μάλλον να παίξουμε κιόλας) και μετά γκρινιάζεις ότι δεν σου φτάνουν τα λεφτά για προσωπικό. Οπότε με ένα μικρό αντίτιμο...😛
  3. Εσείς καλά τα λέτε «θα κρατήσω το παλιό αυτοκίνητο», μέχρι να δούμε τα πρατήρια να πουλάνε ρεύμα αντί για υγρά καύσιμα. Οπότε το δίλημμα θα είναι «έξυπνο» αυτοκίνητο ή γαϊδούρι. Αν φυσικά επιτρέπεται ακόμη να το καβαλάς.
  4. Σωστός τρόπος σκέψης. Αφενός το λιανεμπόριο με τα φυσικά καταστήματα δεν έχει μέλλον. Η μόδα είναι οι ηλεκτρονικές αγορές, αποθήκες, κούριερ και εξυπηρέτηση μέσω chat. Τα μεγάλα καταστήματα θα μοιάζουν με δεινόσαυρους. Αφετέρου αν δούμε τί υποσχέθηκαν οι κυβερνώντες μας στη Ε.Ε., θα καταλάβουμε πως μας ξαναπεριμένουν δύσκολες μέρες. Ίσως να μήν μας περισσεύουν πλέον για γκατζετάκια πάσης φύσεως.
  5. «Αναπαράγονται» έγραψα. Κι εγώ πολύ προσεκτικός ήμουν.
  6. Σοβαρά τώρα; 2023 και ακόμα αναπαράγονται οι ρατσιστικές ανοησίες του 19ου αιώνα; Η επιστήμη πολύ καλά κάνει και ψάχνει πληροφορίες στο σύμπαν και αξίζει κάθε ευρώ που θα δαπανηθεί. Εδώ στη γη πάντως έχουμε ΠΟΛΥ δουλειά ακόμη...
  7. Μπαίνεις εδώ: https://www.wind.gr/gr/mywind/cauthnp/credentials/ Δίνεις username και password. Στην επόμενη σελίδα πας στη διαχείριση συσκευών. Διαγράφεις τη συσκευή που θέλεις. Έχεις δικαίωμα για μία διαγραφή ανά μήνα.
  8. Τί να παραθέσουμε αν δεν ξέρουμε τί ψάχνετε ή τί χρειάζεστε; Παράδειγμα: Izzy κουζινομηχανή Pro 1500, 109€ στο skroutz, 103€ ιστορικό χαμηλό, για τα επόμενα 35' στο πλαίσιο με 91,63€. Αρτοπαρασκευαστής Moulinex OW6118, 178€ στο skroutz, συνηθισμένη τιμή τελευταία στα 169€, ιστορικό χαμηλό στα 135€, στο πλαίσιο με 145,53€. Φριτέζα αέρος με περιστρεφόμενο κάδο Tefal actifry FZ7200, συνήθης τιμή γύρω στα 165, στο πλαίσιο με 146,22€. Δεν είναι και τιμές για γιούρια, αλλά αν χρειάζεσαι κάτι, μπορεί να βρεις καλή τιμή, ειδικά σε αυτά που υποτίθεται πως είναι ήδη σε προσφορά (aka στην τιμή του skroutz πάνω-κάτω).
  9. Δεν έτρωγαν χταπόδια. Ήθελαν να φάνε μύδια. Τα σκότωσε πριν τη σκοτώσουν.
  10. Άρα έχεις την ψευδαίσθηση. Ή την εξουσία. 😉
  11. Εγώ θα αντιστρέψω το ερώτημα και θα ρωτήσω «θα σας άρεσε να λογοκρίνεται η δική σας άποψη ή έχετε την ψευδαίσθηση ότι η λογοκρισία θα σταματάει από μόνη της στις απόψεις των άλλων»; ΥΓ: Και παρακαλώ πολύ, όχι αμένσιωτα εδώ μέσα (για να είμαστε και σύμφωνοι με την ορολογία του τουίτερ).
  12. Τί να σου πω, ό,τι και να σου πω, θα καταλάβεις κάτι άλλο. Δεν υπάρχει νόημα. Υπάρχει το βίντεο, υπάρχουν οι υπότιτλοι, ο καθένας μπορεί να το δει και να βγάλει συμπέρασμα. End of story.
  13. Βασικά από το βίντεο που παραθέτεις προκύπτει αυτό που λέω, όχι αυτό που λες. Αλλά είναι πολύ θετικό ότι ΕΒΑΛΕΣ το βίντεο, οπότε μπορεί ο καθένας να βγάλει ελεύθερα τα συμπεράσματά του για το τί ΕΙΠΕ ο Τραμπ και όχι για το τί «κατάλαβαν» ορισμένοι ότι είπε. Θα μπλοκαριστούν μερικά εκατομμύρια... και όχι μόνο από τη μια πλευρά. 😉
  14. Το παρακάτω πάντως είναι ψέμα. Ελεύθερα το έγραψες, εσύ και μερικές χιλιάδες άλλοι, δεν νομίζω πως κανείς σας απαγόρεψε να το αναπαράγετε συνεχώς, ούτε μπαναριστήκατε για αυτό από κάποια πλατφόρμα και ΣΩΣΤΑ: Διότι ο καθένας που θα διαβάσει ΤΙ είπε στην πραγματικότητα ο Τραμπ στο συγκεκριμένο θέμα, εύκολα θα διαπιστώσει ότι είπε κάτι εντελώς διαφορετικό. Γιατί όμως επικράτησε η εσφαλμένη άποψη; Έλα μου ντε!
  • Δημιουργία νέου...