Προς το περιεχόμενο

modecris

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    568
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με modecris

  • Ημερομηνία γέννησης 28/02/1973

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Πάτρα

modecris's Achievements

  1. modecris

    PS3 vs XBOX 360

    Ασφαλώς και όχι αλλά πιστεύεις (από τις απαντήσεις που έλαβες) πως κατάλαβαν την ερώτηση σου; XO *Εξαιρείται ο darhe13.
  2. modecris

    PS3 vs XBOX 360

    Μπα,αρχίσαμε και τις απειλές τώρα?!
  3. modecris

    PS3 vs XBOX 360

    Όχι ρε συ,δεν είναι ο απόκληρος.Ο spown είναι Ούστ με την παλιοκασέλα!! lool
  4. modecris

    XBOX 360 Topic v1

    Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου.
  5. modecris

    XBOX 360 Topic v1

    Μια ερωτησούλα. Τα παιχνίδια από το videogamesplus.ca,δλδ από Καναδά,παίζουν κανονικά στις pal κονσόλες μας;
  6. modecris

    PS3 vs XBOX 360

    Μην ξεχνάμε πως οι sd τηλεοράσεις δείχνουν το κάθε καρέ σε 2 φάσεις (πεπλεγμένη σάρωση),οι pal σε 50 Hz και οι ntsc σε 60 Hz.Αρα στην ουσία εμείς τελικά βλέπουμε σε 50 και 60 Hz αντίστοιχα. Το γιατί επιλέχτηκαν αυτοί οι αριθμοί έχει να κάνει με την συχνότητα του δικτύου ηλεκτροδότησης στα 2 αυτά διαφορετικά region.
  7. modecris

    PS3 vs XBOX 360

    Μαζί σου και εγώ,απλά τελικά ο χρόνος πέρασε και οι κάτοχοι ps3 έχουν μπροστά τους ένα `09 με κάποια games-σταθμούς.Όπως και να το κάνουμε η κατάσταση αλλάζει,το ps3 έχει την απαιτούμενη δύναμη αλλά για να την δείξει χρειάζεται περίσσια δουλειά.Και μάλλον αυτό της έχει στοιχίσει σε αυτήν την "μάχη".
  8. modecris

    XBOX 360 Topic v1

    Μην ανησυχείς,οι Ιρλανδοί είναι οι μόνοι Ευρωπαίοι του live που δεν έχουν ...διεύθυνση. Για τα υπόλοιπα,sorry δεν έχω χρόνο να σου απαντήσω αλλά έχουν ξαναπαντηθεί.Ψάξε λίγο.
  9. modecris

    PS3 vs XBOX 360

    Παίζει πολύ μεγάλο ρόλο ποιο επίπεδο δυσκολίας επιλέξεις και ο τρόπος που θα το παίξεις(Αναφέρομαι στο mgs4 και όχι στον spown).Δεν είναι "μπαμ_μπουμ_είμαι_κομάντο_πίσω_και_σας_έφαγα" και ως εκ τούτου πιστεύω πως δεν είναι παιχνίδι για όλους.Αν όμως είναι το είδος παιχνιδιού που σου αρέσει,τότε θα δεις πως το mgs4 δεν είναι απλά ένα έπος (όπως είπε ένα παιδί παραπάνω) αλλά μια τεράστια εμπειρία που εγώ προσωπικά έχω βιώσει με λίγα παιχνίδια.
  10. modecris

    PS3 vs XBOX 360

    Α ρε Μίλτο,στο μυαλό μου είσαι!
  11. modecris

    PS3 vs XBOX 360

    Αυτό ακριβώς είχα και εγώ στο μυαλό μου. `07 η χρονιά του ps3 `08 η χρονιά του 360 `09 η χρονιά του pc Το `10,αν βγει νεα κονσόλα θα πάει με αυτήν.Αλλιώς wii.Την κάνει που την κάνει την παλινδρομική κίνηση,ας κρατάει τουλάχιστον και ένα wiimote για να μαζεύει πόντους. Όχι "που έχουν ps3" αλλά "που ψήφισαν" είναι το σωστό.
  12. modecris

    PS3 vs XBOX 360

    Κάποια καπνά είναι λίγο πιο βαριά από τα συνηθισμένα/να τα αποφεύγετε.Όπως και το κοtopoulo για βράδυ,καλύτερα σαλάτα.Πράσινη.
  13. modecris

    PS3 vs XBOX 360

    Και το cod5 σε ένα μήνα τόσο θα έχει.Όσο για τα πολύ φρέσκα παιχνίδια και πάλι τα βρίσκεις με 40-42 euro τελική.Και ρωτάω τώρα:Οι παραπάνω τιμές είναι παράλογες;Υπάρχει ακόμα λόγος να τα παίρνουμε πειρατικά; Μου ζήτησες φτηνά παιχνίδια και σου απέδειξα πως υπάρχουν αρκεί να ψάξεις.Ήσουν ειρωνικός και με είπες υποκριτή (οκ,όχι άμεσα) και εγώ ήμουν κόσμιος απέναντί σου,και ας ήμουν κρυμμένος πίσω από την IP μου.Λοιπόν ... Τώρα έχεις;
  14. modecris

    PS3 vs XBOX 360

    forza2 :£12.98 fifa 09 :£22.98 soul calibur 4 :£22.98 nba 2k9 :£24.27 Το cod5 είναι ακριβό ακόμα,ξεκίνα πρώτα με αυτά και βλέπουμε. Αν είχες λόγο,δεν χρειαζόταν να ζητήσεις συγνώμη.Είχες;
  15. modecris

    PS3 vs XBOX 360

    Μα και εγώ την άποψή μου είπα.Φαντάζομαι και οι άλλοι. ΔΕΝ έπιασες το νόημα των ποστ μου.Ίσως και να μην τα διάβασες καν.Θα μπορούσα να κάτσω να σου εξηγήσω αλλά παραείσαι ειρωνικός στο πιο πάνω ποστ σου.Και πολύ λυπημένος.Μόνο αυτό θα σε ρωτήσω: Τί σε εμποδίζει να το πάρεις 20€;Αν είναι να απαντήσεις και πάλι ειρωνικά,άστο καλύτερα.
  • Δημιουργία νέου...