Προς το περιεχόμενο

icedale

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    77
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με icedale

  • Ημερομηνία γέννησης 25/04/1949

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Παιανία
  • Ενδιαφέροντα
    Μουσική/Pc/Comics/Photography/Psychology

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

icedale's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

2

Φήμη

  1. icedale

    Τιμή CD

    Έχουν εδώ και χρόνια χαζέψει στα public με τις τιμές. Ό,τι να'ναι χρεώνουν. Τα ίδια χάλια έχω δεί και εγώ στα public και δεν αγοράζω τίποτα δυστυχώς - μπαίνω, σχολιάζω, και φεύγω. Έπαιρνα γύρα τα δισκοπωλεία μια φορά και έναν καιρό.
  2. Canon φακό δεν μπορείς να βάλεις σε Nikon σώμα παρά μόνο με αντάπτορα. (Βρίσκω εντελώς ανούσιο και πολύ κακή κίνηση να κάνεις έναν τέτοιο συνδιασμό καθώς μπορείς να βάλεις κατευθείαν έναν 50άρη ή έναν 30άρη της Nikon και να δουλέψουν όλα όμορφα) Για πορτραίτα συνιστάται ένας μη-παραμορφωτικός φακός. Ο 35άρης είναι ακριβώς αυτό το πράγμα. Παρότι είναι 35άρης, σε DX σώμα -τέτοιο είναι η D3200 - ουσιαστικά θα δουλεύεται σε εστιακός μήκος 50άρη (λόγω crop factor). Ο 50άρης (ο οποίος θα δουλεύει στο DX σώμα ως 75άρης περίπου - λόγω crop factor πάλι) ενώ στα πορτραίτα μια χαρά θα σε βολέψει, στη φωτογραφία δρόμου θα βρεθείς να ζητάς αυτό το *λίγο* μεγαλύτερο κάδρο που θα ήθελες για να στήσεις τη φωτογραφία σου. Θα σου έλεγα να πάρεις τον 35άρη λοιπόν. Δουλεύω εδώ και κάποια χρόνια τον 50 f/1.8 D και κοιτάω να πάρω μεταχειρισμένο έναν 35mm f/1.8G για αυτόν ακριβώς τον λόγο (και να χρησιμοποιήσω τον 50άρη που ήδη έχω σε αναλογική φωτογραφική μηχανή - όπου δουλεύει σαν 50άρης - και με ικανοποιεί η απόδοσή του).
  3. Ε όχι δα, ρωτάει εάν έχει έξοδο για οπτική ίνα ώστε να το συνδέσει σε ενισχυτή κλπ. Δηλαδής, εάν μπορεί να έχει πολυκάναλο ήχο ή μεγαλύτερη ένταση χρησιμοποιώντας κάποιον ενισχυτή ήχου. Αυτή τη δουλειά θα μπορούσε βέβαια να την κάνει με την τηλεόραση στην οποία θα το συνδέσει, δεδομένου οτι θα διαθέτει optical out η τηλεόραση. Όσον αφορά ασύρματο mouse & keyboard, διαθέτει ενσωματωμένο bluetooth οπότε μπορείς να συνδέσεις τα σχετικά περιφερειακά - για τον ίδιο λόγο πιθανώς θα μπορείς να συνδέσεις και ps3 χειριστήριο, όπως σχολιάστηκε παραπάνω.
  4. icedale

    Αγοράζετε cd...

    Κυρίως κατεβάζω, ενώ κατά καιρούς αγοράζω κάποια cd/βινύλια εάν τυχαίνει να έχουν αξιοπρεπή(ή σχεδόν αξιοπρεπή) τιμή. Θα έπαιρνα περισσότερα πράγματα εάν οι τιμές ήταν πιο ρεαλιστικές/προσιτές στα Ελληνικά καταστήματα. Έχω πλέον προσανατολιστεί σε μαγαζιά του εξωτερικού, παθαίνω σοκ με τις τιμές όταν χαζεύω τα ίδια πράγματα σε Ελληνικά μαγαζιά.
  5. Ψάχνω το παρακάτω κομμάτι που έχει παίξει πολλές φορές στον Best Fm. Όσοι/όσες συντονίζονται στον συγκεκριμένο ραδιοφωνικό σταθμό λογικά θα το έχουν ακούσει. Link-> http://www.zshare.net/download/76758164ecf8e17c/ Ευχαριστώ προκαταβολικά
  6. Επειδή υποψιάζομαι πως ολο και κάποιος θα ρωτήσει, το κομμάτι που έπαιζε στο Singles σήμερα, στη σκηνή με τη φωτογραφία που πλέει πάνω στο νερό της θάλασσας και τη Μαρία Σολωμού να αγναντεύει, είναι το Σιωπή απο Ξύλινα Σπαθιά. Στο Δυο Μέρες Μόνο πάλι, στο πρώτο μέρος όπου χτυπάει το τηλέφωνο και απαντάει κάποια(δε ξέρω ποιά, μόνο τους ήχους ακούω), το κομμάτι που σας θυμίζει κάτι είναι το "Into My Arms" απο Nick Cave,το οποίο έχει τραγουδήσει ο Σαββόπουλος ως "Άδεια Μου Αγκαλιά" στο άλμπουμ "Ξενοδοχείο".
  7. icedale

    Wiiva la Revolution!! {News Topic}

    Ενδιαφέρουσα η powerball, υπάρχει σε μαγαζιά στην Αθήνα; [γουγλάρησα, pardon me για το useless irrelevant post]
  8. To γνωρίζω, εχω ηδη ψάξει εκεί και στο discogs Ευχαριστώ πάντως
  9. "that night you kissed the moonlight for the first time, the last I was feeling" Το εχω ακούσει στον Best. Κάτι σε Love Fiction εχω σημειώσει για τίτλο αλλά δεν είμαι σίγουρος. Any ideas?
  10. manosone: FIFA 98 Soundtrack ================== Song 2 - Blur Keep Hope Alive - Crystal Method More - Crystal Method Now Is the Time (Cloud9 Mix) - Crystal Method Busy Child - Crystal Method Hugga Bear - Electric Skychurch Tubthumping - Chumbawamba
  11. Πρέπει να είναι κάποιο remix σε κομμάτι της Bjork. Δεν είναι το Pagan Poetry, ούτε το I've Seen It All. :edit: άκυρον! Δε πρέπει να είναι Bjork Αλλά απο την άλλη.. Όπως και να έχει, τα παραπάνω κομμάτια δεν είναι
  12. predator, το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό, είναι "το προσκλητήριο" απο Μάκη Χριστοδουλόπουλο. "το προσκλητήριο, μου έπεσε απ΄τα χέρια..οχι δε γίνεται, δεν είναι δυνατόν, εσυ που μου'ταζες, τον ουρανό με τ'αστέρια, τώρα στο γάμο σου με θες να'μαι παρών" Μπας και σου λέει τίποτα
  • Δημιουργία νέου...