Προς το περιεχόμενο

R-evil-S

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    187
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

2 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.750 προβολές προφίλ

R-evil-S's Achievements

  1. Ευχαριστώ για την απάντηση. Εμένα τώρα μου το βγάζει delivered το tracking718.com από χθες χωρίς να έχει έρθει το δέμα και στο τηλέφωνο εννοείται ότι δεν μπορώ να βρω κάποιον στα ΕΛΤΑ, πέραν του ότι ακόμα δεν φαίνεται στο tracking των ΕΛΤΑ. Θα περιμένω μέχρι αύριο που θα πάω από το ταχυδρομείο για να πανικοβληθώ. Το priority line έρχεται συστημένο?
  2. Και εγω το περιμένω από μέρα σε μέρα. Η αποστολή έγινε στις 2/2/2024. Μπορέσατε να βρείτε την αποστολή στο tracking των ΕΛΤΑ κάποια στιγμή? Γιατί εγώ δεν τα έχω καταφέρει.
  3. R-evil-S

    ΠΡΟΒΛΗΜΑ ZTE 5G MC801A

    Και τι ταχύτητες βλέπετε με το 4g+?
  4. Ο Satya είναι μεγαλή γάτα και εδώ ταιριάζει απόλυτα το "Πώς τους πετσόκοψες έτσι!" γι αυτήν του την κίνηση.
  5. Τελωνείο δεν έχεις γιατί είναι εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης όπως αναφέρθηκε πιο πάνω. Από κεί και πέρα, εγώ πλήρωσα Σεπτέμβριο 2022 6,73 Ευρώ μεταφορικά από Γερμανία και έκανε σχεδόν μία βδομαδα. Έχει και express αλλά δεν θυμάμαι πόσο είχε ακριβώς.
  6. Αν έχεις επαγγελματικό ΑΦΜ μπορείς να φτιάξεις ένα επαγγελματικό ευρωπαϊκό Amazon Account (εγώ π.χ. έχω στο Amazon.de) και παραγγείλεις απευθείας χωρίς ΦΠΑ και να μην μπεις καν στην εδώ διαδικασία αποφορολόγησης κλπ.
  7. Ευχαριστώ πολύ για τη βοηθεία. Τελικά έκανα τηλεφωνική παραγγελία, μετά από αποτυχημένη απόπειρα με νέο λογαριασμό, και έκανα τελικά τη δουλειά μου.
  8. Ήθελα το Computer Monitor Light Bar αλλά δυστυχώς η δυνατότητα για τιμολόγιο είναι disabled.
  9. Δυστυχώς τελείωσε η προσφορά. Εϊχα την εντύπωση ότι ήταν μέχρι και τις 16 του μηνός. Next time...
  10. 1. Καταστημα παραγγελιας - Amazon.COM standard shipping 2. ημερομηνια παραγγελιας- 29/11 3. estimate date παραλαβης- 17/12 4. ημερομηνια και τοπος αποστολης- 01/12 από Αμερική προς Αθήνα 5. μεταφορικη εταιρια- ARAMEX 6. estimate date παραλαβης κατα την αποστολη - 7. κατασταση- Παραδόθηκε - 21/12
  11. Έπεσε το site της Nike από το traffic. Απίστευτο και ήμουν στο checkout 😑
  12. Παραγγελία για παραλαβή από κατάστημα στις 12:12 για μπλε POCO. Ακόμα δεν έχω ενημέρωση και στην παραγγελία λέει το γνωστό σε όλους: "Αναμονή για Παραλαβή Προϊόντος".
  13. Παιδιά το ότι το έβγαλε το Public σε προσφορά πριν 10 μέρες και μετά η τιμή επανήλθε στα κανονικά της επίπεδα δεν σημαίνει ότι αυτή του Γερμανού δεν είναι. Η τιμή προσφοράς παραμένει 67 Ευρώ χαμηλότερη από το Skroutz, οπότε νομίζω ότι μπορεί χωρίς πρόβλημα να χαρακτηριστεί προσφορά.
  14. Και σε μένα το ίδιο Mail ήρθε. Για να δούμε...
  • Δημιουργία νέου...