Προς το περιεχόμενο

higraf

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    69
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με higraf

  • Ημερομηνία γέννησης 06/07/1970

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.047 προβολές προφίλ

higraf's Achievements

  1. Έχω και εγώ τέτοιες περιπτώσεις (το κάνει και σε Windows αυτό) , εγώ τα ανοίγω μέσω Word οπότε περνάνε σαν OCR με σχεδόν 100% επυτυχεία και μετά τα κάνω ξανά αποθήκευση σε PDF και είναι ΟΚ.
  2. Δοκίμασες μέσο Word (online έκδοση) έχει να ανεβάσεις αρχείο wav ή mp3 (είναι στο εικονίδιο με το μικρόφωνο)
  3. Ναι εγώ επι πληρωμή το έχω (δεν θυμάμαι αν έχει και free ή δοκιμαστική )
  4. Εγω έχω το Boom 3D και κάνει καλά την δουλειά που θες (το έχω και στο Android κινητό) https://www.globaldelight.com/boom/
  5. higraf

    Xiaomi redmi note 9T και gpay

    Έχεις ενεργοποιήσει το Dual App ? Εμένα σε 12Τ αυτό ήταν το πρόβλημα, έδειχνε να δουλεύει αλλά στο POS δεν αναγνώριζε τον τρόπο πληρωμής, μετά απο αρκετό ψάξιμο βρήκα αρκετές αναφορές με αυτήν την αιτία σε διάφορε μοντέλα της Xiaomi, στο Poco F3 δεν είχα τέτοιο θέμα.
  6. Έχει και καταστήματα στο skroutz που σε xiaomi έχουν εγγύηση απο InfoQuest (τσεκαρισμένο με Xiaomi 12T που έκανα επιβεβαιώσει με ΙΜΕΙ στην Quest) Απλός πρέπει να το ρωτήσουμε (στο κατάστημα) κατά την αγορά αν είναι η εγγύηση απο Infoquest.
  7. Δεν ξέρω αν σε βοηθήσει αλλά σε Vitara 2021 όταν έχουμε ενεργοποιημένο τον βοηθώ τότε δεν δέχεται φωνητικές εντολές το google maps, μόλις τον απενεργοποιούμε όλα ΟΚ. Το πρόβλημα επανέρχεται όταν πέσει αναβάθμιση στο ΚΙΝ και ενεργοποιεί πάλι τον βοηθό.
  8. higraf

    Netflix μεγένθυση υπότιτλων

    Αν θυμάμαι πρέπει να είναι η Console, αλλά δεν έχω πρόσβαση απο το γραφείο για να το επιβεβαιώσω (καλά δεν είναι και πολλές για να κάνεις δοκιμές χαχαχαχ)
  9. higraf

    Netflix μεγένθυση υπότιτλων

    Παίξε και με την ίδια την γραμματοσειρά, δεν έχουν όλες το ίδιο μέγεθος. Και εγώ έτσι το έκανα, τα μεσαία πολύ μικρά και τα μεγάλα τεράστια, δεν θυμάμαι πια έβαλα και με βόλεψε μια γραμματοσειρά που στο μεσαίο μέγεθος ήταν λίγο πιο μεγάλα απο τα άλλα.
  10. Το "Ψηφιακή βεβαίωση εγγράφου" δεν σου κάνει ? Με τους κωδικούς TAXIS το κάνεις και είναι ισοδύναμη με την κανονική υπογραφή.
  11. Καλά αυτό σίγουρα, αν είναι να μεταφέρεις GB τότε είναι θέμα, εκτός αν το βγάζει, μεταφέρει και μεγάλα αρχεία στο PC και ξανά κούμπωμα. Η λύση NAS, Server σίγουρα πιο καλή. Εγώ έχω στημένω ενα PC-Server με Unraid με 3 Χ 4ΤΒ δίσκους (8ΤΒ χώρος) + 1 SSD για cache και μοιράζω σε όλο το σπίτι.
  12. Για τόσο απλό sharing θα συμφωνήσω με τοn @Neo , τα περισσότερα router έχουν μια USB και ρύθμιση για sharing.
  13. Δεν νομίζω να έχεις θέμα, αλλά δεν στο λέω 100%
  14. Να συνδέσεις μια συσκευη άλλη ναι αλλά να συνδέσεις router γιατί, αφού αυτό είναι ο ρόλος του M4, εκτός αν εννοείς κάποιο switch για πολές συσκευές μέσω ethernet.
  • Δημιουργία νέου...