Προς το περιεχόμενο

talos_2002

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    2.224
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με talos_2002

  • Ημερομηνία γέννησης 27/03/1982

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Πράγα

Πρόσφατες Επισκέψεις

7.831 προβολές προφίλ

talos_2002's Achievements

  1. Για να γνωρίζουμε τις χρεώσεις των ελληνικών τραπεζών όταν μεταφέρουμε χρήματα σε αυτές, συνέλεξα τα τιμολόγια προμηθειών τους για να μπορούμε να βρούμε πάντοτε την τρέχουσα σχετική χρέωση. Για ότι συμπληρώσεις, λάθη κτλ, πείτε για να έχουμε όσο γίνεται καλύτερη εικόνα. Attica Bank, Ειδικοί Όροι Τραπεζικών Εργασιών ΚΙΝΗΣΗ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΠΙΣΤΩΣΕΩΝ Εντολές SHA εντός SEPA σε ΕΥΡΩ - έως € 20, Ανέξοδα Alpha Bank, Όροι Συναλλαγών: Προμήθειες και Λοιπά Έξοδα ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Α: ΚΙΝΗΣΗ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ, ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΤΡΑΠΕΖΑ Για πίστωση σε λογαριασμό καταθέσεων Ιδιώτες - Επιχειρήσεις - Έως του ισότιμου Ευρώ 15, Ανέξοδα Eurobank, Τιμολόγιο Τραπεζικών Εργασιών (Προμήθειες και Λοιπά Έξοδα) Εισερχόμενες Βασικές Μεταφορές Πίστωσης (ΒΜΠ) Βασική Μεταφορά Πίστωσης ανεξαρτήτως νομίσματος και Τράπεζας - μέχρι € 20, ανέξοδα Εθνική Τράπεζα, Τιμολόγιο Λοιπών Εργασιών Κίνηση Κεφαλαίων σε Ευρώ και Συνάλλαγμα Εισερχόμενα Εμβάσματα Εισερχόμενα εμβάσματα σε € από άλλη Τράπεζα εσωτερικού ή Ιδρύματος Πληρωμών/ Ηλεκτρονικού Χρήματος ή χώρα Ευρ. Ένωσης Σε πίστωση λογαριασμού καταθέσεων του δικαιούχου - ποσού έως €15, χωρίς προμήθεια Τράπεζα Πειραιώς, ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ & ΤΟΚΟΦΟΡΩΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ, ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΠΙΣΤΩΣΗΣ / ΕΜΒΑΣΜΑΤΑ Σε πίστωση λογαριασμού (STP) - έως € 15,00, ΔΩΡΕΑΝ
  2. Βγαλ' τον ρε Samsung για Mac/iOS, να γίνει χαμούλης! Ότι παίζει Youtube στο παρασκήνιο, τον κάνει να ξεχωρίζει σίγουρα, δείχνει και τι δουλειά έχει κάνει η Samsung.
  3. talos_2002

    Revolut ATM

    Το όριο αυτό, είναι ανά μήνα ή ανά ανάληψη;
  4. Ούτε το Insomnia δεν θα άντεχε αν... μαζεύαμε υπογραφές να φάνε ban οι «προσφορές» του Κωτσόβολου!
  5. Αυτό που στο όνομα του καινούργιου δεχόμαστε κάθε τι χειρότερο από το προηγούμενο...
  6. Σήμερα η Ryanair στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης έλεγχε τις χειραποσκευές ως προς το μέγεθος. Το θέμα είναι ότι δεν το έκανε σε όλους, επιλεκτικά, και μου φάνηκε κυρίως όχι σε όσους πλήρωσαν priority. Πέρασαν κάτι τύποι τεράστια σακίδια, και ο άλλος που είχε λεπτή τσάντα laptop και μικρό backpack, δεν τον άφησαν. Εγώ που είχα ένα κουτί γλυκών (19.5 x 14.5 x8) σε απλή διάφανη σακούλα ζαχαροπλαστείου, μου είπαν ότι η σακούλα πρέπει να είναι από τα duty free! Δηλαδή γλυκά μόνο από τον Τερκενλή του αεροδρομίου επιτρέπουν; Και ξέρετε, ο Τερκενλής εκεί δίνει απλές διάφανες σακούλες ζαχαροπλαστείου 😉 Οπότε πήγα σε άλλο κατάστημα, αυτό με τα σάντουιτς απέναντι από την μπυραρία, οι οποίοι μου έδωσαν μια σακούλα τους. Δίνουν μια απλή χάρτινη σακούλα, επίσης δίχως λογότυπο. Αφού δεν δίνουν ιδιαίτερες σακούλες, τί έκανε η κοπέλα; Καψόνια; Το Facebook chat με παρέπεμψε στο https://help.ryanair.com/hc/en-gb/requests/new από όπου η απάντηση που πήρα ήταν: Upon initial review of your claim, you were correctly charged a fee relating to your check-in/onboard baggage at the airport. Therefore, you are not entitled to a refund. 🙄
  7. Κάνω μια μικρή ενημέρωση των οδηγιών, επειδή έχει γίνει ευκολότερη η ενεργοποίηση κάρτας, κάνοντας πλήρως άχρηστες πλέον τις σχετικές οδηγίες της τράπεζας. Αν μπορεί κάποιος, ας ειδοποιήσει τον moderator για να ενημερώσει το αρχικό μήνυμα. Σκέφτηκα να γράψω οδηγίες ενεργοποίησης νέας κάρτας της Alpha Bank, επειδή εκείνες που δίνει η τράπεζα δεν ισχύουν. Ο λόγος είναι ότι η κάρτα δεν εμφανίζεται στο e-banking για να την ενεργοποιήσετε, ούτε μπορείτε να λάβετε τον αριθμό PIN της για ενεργοποίηση μέσω ATM όσο δεν εμφανίζεται στο e-banking. Βήματα: Συνδεθείτε στο e-banking της Alpha Bank, όπου θα δείτε την Επισκόπηση. Πάτε λίγο πιο κάτω στη σελίδα, όπου λέει Πιστωτικές και Προπληρωμένες Κάρτες. Ακριβώς από κάτω, πατήστε το Προσθέστε άλλο προϊόν. Επιλέξτε το εικονίδιο Alpha Bank, θα εμφανισθεί ένα πτυσσόμενο μενού. Επιλέξτε Κάρτα, θα εμφανισθεί ένα κουτάκι. Πληκτρολογήσετε τον αριθμό της καινούργιας κάρτας σας και πατήστε Προσθήκη. Στη συνέχεια, θα ζητήσει την ημερομηνία λήξης της κάρτας και θα εμφανίσει κουμπί ενεργοποίησής της.
  8. talos_2002

    Πόσo να πουλήσω..?

    Τί λέτε για το PC αυτό; Είναι οκ 60€; Intel G3260 3.30GHz CPU Asrock H81M-VG4 motherboard 128 GB SSD Kingston HyperX Fury 4 GB DDR3 RAM 500 watts τροφοδοτικό DVD recorder Windows 10 Home 64-bit for OEM (αυθεντικά) Ο SSD είναι καινούργιος, γιατί ο λογιστής ήθελε ο παλιός να μείνει στα χέρια του όπως ήταν.
  9. Όταν αλλάζω SSD ή/και πουλάω το pc. Και όταν βγαίνουν καινούργια Windows και κάνω το πειραματόζωο Τότε κάνω 2 φορές. Μία όταν τα βάζω και μία όταν ξαναβάζω τα παλιά 😂
  10. Ανακάλυψα ότι έχω ένα σωρό DDR1 και 2 των 1 και 2 GB για desktops. Έχω και DDR2 για laptops. Αν κάποιος ενδιαφέρεται, ας στείλει προσωπικό μήνυμα. Θεσσαλονίκη, Σταυρούπολη, ως Παρασκευή πρωί. Τετάρτη θα είμαι κέντρο για κάποιες δουλειές, αν βολέψει κάποιον να έρθει.
  11. talos_2002

    Vodafone H300s

    Αυτό το πράμα δεν μπορεί να κάνει MS Teams meetings, δεν με ακούνε. Κάθε φορά πρέπει να συνδέομαι στα δεδομένα. Όλα καλά με Skype, Viber, Zoom κτλ Κάποιος με firmware νεότερο του v1.2.01.06 για να δούμε αν το διόρθωσαν; (τι ζητάω θα μου πεις...)
  12. talos_2002

    Revolut ATM

    Πολύ χρήσιμη πληροφορία, εκεί που είναι οι προμήθειες των τραπεζών. Προσθέτω ένα υπερσύνδεσμο προς σελίδα του MyMarket, όπου αναφέρεται η υπηρεσία ανάληψης χρημάτων μέσω κάρτας από τα ταμεία τους: https://www.mymarket.gr/analipsi-metriton-exoflisi-logariasmon
  13. Να πούμε ότι η μητρική εταιρία της Tecno ονομάζεται Transsion και έχει κι άλλες εμπορικές ονομασίες κινητών, όπως Itel, Infinix, αλλά και την Oraimo για αξεσουάρ. Είναι δημοφιλείς σε χώρες όπως Κίνα, Πακιστάν, Αιθιοπία, Ινδονησία, Μπαγκλαντές και σε αφρικάνικες χώρες.
  • Δημιουργία νέου...