Προς το περιεχόμενο

DNAngel

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    29
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με DNAngel

  • Ημερομηνία γέννησης 18/03/1985

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    /Greece/Athens

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.944 προβολές προφίλ

DNAngel's Achievements

  1. Σίγουρα όχι κάτι απαραίτητο και σίγουρα δεν θα παίζει καλά στα ελληνικά, αλλά πολύ πιο ενδιαφέρον από ανακοίνωση της Samsung για νέο Galaxy smartphone.
  2. Προφανώς δεν είναι ολοκληρωμένο headset, αλλά για κάποιον που έχει ήδη δώσει 500+€ για ένα καλό κινητό, είναι ένα καλό πακέτο, αντί να χρειαστεί να δώσει extra άλλα 500€.
  3. Εμένα γιατί μου θυμίζει τα παλιά καλά Casio? Η τιμή όμως...Smartwatch
  4. Η ιδέα του application streaming, εκτός του εξόφθαλμου προβλήματος περί ιδιωτικότητας, βλέπω να έχει μέλλον. Σκέψου πχ να έχεις ένα πολύ δυνατό μηχάνημα (server) σε μια καλή xDSL σύνδεση και να streamάρεις desktops ή applications σε όλες τις συσκευές σου, χωρίς περιορισμό σε OS και hardware, true convergence.
  5. Για να δούμε τι θα παιχτεί και εδώ με VF και OTE που ερίζουν την Nova-Forthnet.
  6. Γενικά η αγορά έχει "αγκαλιάσει" το συγκεκριμένο είδος και πολύ μου αρέσει. Προχθές ήρθε και το πρώτο μου RPi για media center. Τώρα κοιτάω σε λυσεις για mount πίσω από οθόνη και δημιουργία ενός PC χωρίς cables.
  7. DNAngel

    Rolling Release Distro

    Γνωρίζω για το KISS και τη λογική του Arch, απλά δεν καταλαβαίνω που παρεκλίννει το Manjaro από το Arch, όπως π.χ το Antergos ή το Archbang σε σχέση με το Arch.
  8. DNAngel

    Rolling Release Distro

    Τι εννοείς?
  9. DNAngel

    Rolling Release Distro

    Το Manjaro το κοιταγα και εγω, αλλα δεν ξερω αν θελω να μπλεχτω με το Arch σε αυτη την φαση (δεν εχω χρονο).
  10. Αν το γενικεύσουμε θα πρέπει να ελέγξουμε όλα τα Quad & Octacore κινέζικα κινητά με επιδόσεις Dualcore. Ποτέ δεν ξέρεις τι "λαυράκι" θα βγάλουμε.
  11. DNAngel

    Rolling Release Distro

    1. Στο KaOS μου αρεσει η φιλοσοφια που θελει να περασει, αλλα εχει καποια "περιεργα" - βλεπε illuminos kernel. 4. Φαινεται ωραιο, αλλα μερικες "μικρες" διανομες τις φοβα.μαι, μην γινουν abandonware 8. Οχι BSD (ακομα)! 2,3,5,6,7. Σε VM πρωτα, και βλεπουμε! @dragonborn , @mask2011 σας ευχαριστω για τις αποψεις!
  12. DNAngel

    Rolling Release Distro

    Όσον αφορά το unstable, μιας και θα είναι το παραγωγικό μου PC δεν θέλω συνεχή crashes. Από Arch-based distros κοιτάω το Manjaro - αλλά δεν ξέρω αν θέλω να φύγω από το Debian ακόμα.
  13. DNAngel

    Rolling Release Distro

    Καλημέρα, Ψάχνω για μια distribution να αλλάξω το Elementary που χρησιμοποιώ τώρα. Αποφάσισα να κοιτάξω προς διάφορες rolling release distros, κυρίως λόγω του ότι δεν χρειάζεται reinstall - ή sytem upgrade - με κάθε νέο release - και τα διάφορα θέματα που μπορεί να δημιουργηθούν. Μιας και είμαι ήδη εξοικειωμένος με το aptitude, η πιο λογική λύση είναι το Debian. Οπότε οι λύσεις που μου κάνουν "κλικ" είναι το Crunchbang Linux, το Mint Debian Edition ή το Debian Testing netinstall με Gnome. Δεν μπορώ να πω ότι είμαι full Linux γνώστης, αλλά θέλω να μάθω και τις ιδιαιτερότητες του Linux, οπότε δεν έχω θέμα να χρειαστεί να ψάξω αν κάτι δεν λειτουργεί από την αρχή. Όλες οι ιδέες είναι καλοδεχούμενες.
  14. DNAngel

    Το Dropbox εξαγοράζει το Droptalk

    Μαλλον γιατι θελουν να φερουν την core εφαρμογη και προς web collaboration (full time)
  • Δημιουργία νέου...