Προς το περιεχόμενο

JERONIMO888

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    886
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με JERONIMO888

  • Ημερομηνία γέννησης 09/08/1988

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Αθηνα

Πρόσφατες Επισκέψεις

11.591 προβολές προφίλ

JERONIMO888's Achievements

  1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 14/02/2024 11:47 πμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Καλησπερα πουλαω το καγιακ, ειναι 4 μετρα μηκος και 86 εκατοστα πλατος, το βαρος του ειναι περιπου 35 κιλα χωρις το καθισμα και την πεταλιερα.

    900 €

  2. Για τους CALDO έχει γνώμη κάποιος επαγγελματίας; έχω δύο από το 1990 ο ένας χάλασε φέτος και θέλω να τον αντικαταστήσω. Ειδα την επιλογή 200 λίτρα με 4mm χάλυβας το μποιλερ 10 χρόνια εγγύηση και 3τμ συλλέκτες τιτανίου.
  3. φιλε αναστρεφομενη θεση εχουν ολα απο οτι ειδα, μηπως δεν προσεξες καλα?
  4. Υπαρχει η σελιδα https://www.rtings.com/ που κανει τεστ σε headset αλλα και σε πολλα αλλα προιοντα, επειδη σε βλεπω οτι ψαχνεις κατι πολυ συγκεκριμενο μπες εκει να ψαξεις τι σε καλυπτει.
  5. JERONIMO888

    Headset

    Καλησπερα, εγω εχω arctis 7 μερικα χρονια και εχουν απιστευτο ηχο και ηχομονωση απο εξωτερικους ηχους (δωματιο,τηλεοραση,σκουπα κλπ). Οποτε στα προτεινω ανεπιφυλακτα αν θες καθαρο δυνατο ηχο σε gaming και μουσικη.
  6. Τα kiddo ειναι σκυλια μαυρα, πολυ ελαφρια, σχετικα φτηνα και δινουν και δωρακια κατα καιρους. Οτι πιο value for money ειχα βρει. Τωρα αν εισαι της μοστρας οπως πολλοι γνωστοι μου και θελεις χιλιαρικο για καροτσι βρεφους, υπαρχουν και με ηλεκτρικη υποβοηθηση αν δεν εχεις δυναμη να το ανεβαζεις στην ανηφορα!
  7. Το αλλο που σου λεω απο το πατωμα το εχω κανει σε αλλο σπιτι και δεν εχω παρει φωτο, αλλα εχω κανει κατι παρομοιο στο δικο μου.
  8. εγω για τον ιδιο λογο με σενα, εχω βαλει απο το πατωμα τεντα, οικονομικο και γερο γιατι πιανεται με πλαισιο και σιδερα
  9. Δεν ισχυει κατι τετοιο, για οποιαδηποτε ζημια δλδ παθει μετα το αμαξι κατηγορεις αυτοματα τον γειτονα? αν δεν εχεις αποδειξεις δεν μπορεις να κανεις τιποτα
  10. Ειναι αυτονοητο οτι δεν παρκαρεις απεναντι απο γκαραζοπορτα φιλε, εκανες λαθος, παραδεξου το, μαθε απο αυτο και συνεχισε την ζωη σου.
  11. JERONIMO888

    Isopropyl Alcoholy

    απο περιεργεια, υπαρχει καποιος λογος που καθαριζετε τα εξαρτηματα σας με οινοπνευμα?
  12. Καθε μερα παρκαρεις εκει χωρις να ενδωσεις στην τρελα τους, και καθε μερα καλεις αστυνομια αν σε εχουν κλεισει, η θα παιξεις η θα εισαι ο χαμενος και θα πρεπει να ζησεις με αυτο. Στην ελλαδα μενουμε παιδια, προσαρμοστειτε στην τρελα δεν υπαρχει αλλη λυση.
  13. Εγω θα σου προτεινα skoda octavia, με φουλ τα παντα βγαινεις 30κ και εχεις αμαξαρα me απιστευτη τεχνολογια,πρακτικους χωρους,ασφαλεια.
  14. Μου ηρθε μυνημα οτι το αιτημα για την παροχη ολοκληρωθηκε, Το επομενο βημα ποιο ειναι? περιμενω να ερθει ο πρωτος λογαριασμος για να μπορεσω να ανοιξω ebill μετα?
  • Δημιουργία νέου...