Προς το περιεχόμενο

poulinos

Reviewers
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    87.352
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

  • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

    43

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ
  • Τοποθεσία
    Dreamland

Πρόσφατες Επισκέψεις

797.530 προβολές προφίλ
  1. μην εισαι προκατειλημμένος και εσυ. δεν ειναι bug ειναι feature. εννοειται οτι συνεχιζει να υπαρχει και εννοειται οτι πληρωνεται κανονικα γιατι καποιος αλλος παιρνει τα λεφτα του.το συστημα ειναι μπροστα απλα εσυ και εγω δεν μπορουμε να το καταλαβουμε. ποιος εισαι εσυ τωρα που ηρθες να αμφισβητησεις το προγραμμα. Off topic>οταν εκανες αλλαγη ιατρου σου εβγαλε να σωσεις Pdf οπως την πρωτη φορα που διαλεξες γιατρο?
  2. τι να κουραστεις?και την πρωτη φορα και την δευτερη ειναι κυριολεκτικα δυο κλικ. καλως ή κακως επρεπε να γινει.δεν λες καλα που γινονται ολα Online και δεν σου λενε πηγαινε σε καμια ουρα να περιμενεις καμια ωρα για να δηλωσεις γιατρο? και δεν λες καλα που εχουν γινει πολλα πραγματα Online.
  3. ,ο πονος μπορει να δημιουργηθει οταν δεν εξισωνει το αυτι αυτοματα επειδη πχ εισαι κρυωμενος.ειδικα ειναι πιο εντονο στην καθοδο παρα στην ανοδο.εκει βοηθαει το χασμουρητο ή η τσιχλα.το βουλωμα ειναι το αρχικο σταδιο που ακομα δεν εξισωσε το αυτι.αν αλλαξει και αλλο το υψομετρο και δεν εξισωσεις εκει θα κανει πονο.σε ενα φυσιολογικο ατομο το αυτι θα εξισωσει ακομα και οταν καταπιεις.μετα τον πονο αν και σε αεροπλανο ειναι δυσκολο πας σε βαροτραυμα. επισης το αεροπλανο δεν διατηρει σταθερη την πιεση στην καμπινα.μεταβαλλεται αναλογα το υψομετρο αλλα σε πολυ μικροτερα ορια
  4. poulinos

    Αλλαγή DNS στο Speedport Plus 2

    πρεπει απο την καρτα δικτυου σου να ξετσεκαρεις το ipv6 και να δωσεις dns χειροκινητα στο ipv4. αν θες πιο αναλυτικα μου λες
  5. poulinos

    Αλλαγή DNS στο Speedport Plus 2

    αυτο οπως και το Cgnat θα του δημιουργησουν προβλημα στο να δει τις καμερες remote και οχι τοπικα.εκτος αν αυτο ειναι το προβλημα.
  • Δημιουργία νέου...