Προς το περιεχόμενο

DooM_STeR

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    330
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με DooM_STeR

  • Ημερομηνία γέννησης 15/07/1983

Ιστοσελίδα

  • Website URL
    https://www.doomster.eu

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Athens...

ΑΛΛΑ

  • Απασχόληση
    Wireless App Technician

Πρόσφατες Επισκέψεις

7.513 προβολές προφίλ
  1. Και επιστρέφω στο θέμα μου, μιας και εχω μια καλύτερη εικόνα (το πορτοφόλι μου δεν ειναι για πιξελ 7 και πρέπει να παρω τηλεφωνο Άμεσα) . Οπότε εχω καταλήξει σε αυτά τα 2: Μεταχειρισμένο pixel6 σε αριστη κατάσταση 170€ Quick Specs Οθόνη: 6.4" Επεξεργαστής: Mediatek Dimensity 7020 Είδος οθόνης: OLED Κύρια Κάμερα: 50 MP Χρώμα προϊόντος: Μαύρο Ανάλυση εμπρόσθιας κάμερας : 8 MP Μπαταρία: 4614 mAh Αποθ. Χώρος: 128 GB Εσωτερική μνήμη RAM: 8 GB 5G: ✅ Βάρος: 207 g Καινούριο Motorola Moto G54 Power Edition 5G 12GB/256GB 165€ με την αποφορολόγηση. Quick Specs Οθόνη: 6.5" Επεξεργαστής: Mediatek Dimensity 7020 Είδος οθόνης: IPS Κύρια Κάμερα: 50 MP + 8MP wide Χρώμα προϊόντος: Μαύρο Ανάλυση εμπρόσθιας κάμερας : 16 MP Μπαταρία: 6000 mAh Αποθ. Χώρος: 256 GB Εσωτερική μνήμη RAM: 12 GB 5G: ✅ (Που δουλεύει) Βάρος: 174 g
  2. Έλεγα να πάρω ενα pixel phone γιατι εχω αρχίσει και τρελένομαι με τα bloatware, και συνάμα και λόγω NFC και πληρωμής μεσω καρτών, δυσκολεύομαι να rootarw το οποιο τηλέφωνο για να τα ξηλώσω. Το budget είναι ΟΡΙΑΚΑ 300€ και σκεφτομουν για κανα 6α . Η απορία μου είναι αν κάποιος χρήστης μπορεί να μου επιβεβαιώσει αν το 6α έχει πάρει και αυτό 5g στην NOVA ή αν το 5g παίζει μόνο στα 7αρια και 8αρια. Η εναλλακτική είναι κάποιο τηλέφωνο της Motorola , παλι δεν εχουν bloat, αλλα απο την άλλη τα φθηνά της είχαν κάποια στιγμή πρόβλημα με το ακουστικό. Δέν ξέρω τι εχει γίνει απο τότε. (Ασε που δεν ειμαι σίγουρος πως εχουν και αυτά υποστήριξη 5g) Θα μου πείς, το 5g το εχεις τόσο ανάγκη? ¨Οχι αλλα επειδή δέν αλλάζω και καθε χρόνο τηλέφωνο, μπορεί να το έχω ανάγκη σε κανα δυο χρόνια. να είμαι ετοιμος.
  3. Μέχρι να ξεπουλήσουν τα speedport τα zte και τα hua που εχουν στοκάρει με τα χρόνια, δέν προκειτε να ξεκλειδώσουν το ΟΝΤ. Μετά βλέπουμε... Πάντως φήμες λένε για ΟΝΤ ID Duplication με Mikrotik SFP Router , και πετάς το ONT, αλλα οπως λέω φήμες. Δέν εχω δεί ακόμα κανένα εγκατεστημένο πουθενά.
  4. Καλά όλα αυτά, ενα media player που να μπορώ να σπάσω το ratio απο ορθογώνιο σε τραπεζοϊδές σχήμα δεν εχω βρεί. Και σπάω το κεφάλι μου να καταλάβω γιατί δεν υπάρχει σαν λειτουργία. Οπως τραβάς την άκρη του παραθυρου προβολής για μεγάλωμα, να πατάς ctrl και να το τραβάς μεσα σπάζωντας το ορθογώνιο Οχι, γιατι δεν ειναι θεμα λειτουργικού είναι θέμα driver, και στο linux υποψιάζομαι πως γίνεται μονο με τους opensource drivers και οχι τους propertiary drivers.
  5. ρε παιδια, ξέρει κανείς αν μπορείς να δηλώσεις για POS στην ΑΑΔΕ τα sumup?
  6. Ενα fluke Cable IQ που βρήκα σε καλή τιμή . θα μου πεις "μα βεβαια, αυτο είναι cable tester " , και θα σου πω "οχι γιατι κάπως πρεπει να δικαιολογήσω την διαφορά 1000ευρώ απο αυτο με τα λαμπακια, οπότε θεσπίζω στο μυαλό μου πως ειναι network tester"
  7. οχι οχι, σωστα το είπα, γιαυτό μηδένησα το budget μου σε εργαλεία για κανα χρόνο...🤣
  8. 5 σελίδες replies. Σας ευχαριστώ, μου δίνετε δύναμη. Πα να μετρήσω την πίεσή μου. 🤣 Εσείς την έχετε μικρη ή μεγάλη? Σας ανεβαίνει εύκολα?
  9. Το 2011 ήμουν ήδη πολύ μεγάλος για συναντήσεις χαχαχα, Τις θυμάμαι αλλα δεν ειχα έρθει
  10. Ευχαριστώ ολους τα τις προτάσεις. στα 26ευρω παρείγγειλα τον brother, και αν αποφασίσω πως βολεύομαι και χαλάσει, θα πάω στον Dymo160. Σκαλι σκαλί τα έξοδα γιατί πήρα network analyzer και η γυναίκα φωνάζει.😅
  11. Εδώ και καιρό σκεφτομαι να ψωνίσω εναν ετικετογράφο να δοκιμάσω, για να βάζω labels σε καλώδια και θύρες , ωστε να μπορούν να τα διαβάζουν και άλλοι (γιατι τα χειρόγραφά μου είναι.... ιατρική γραφή 😅 Η αλήθεια είναι πως δεν θελω να επενδύσω πολλά αν δεν δοκιμάσω αν με βολεύει. Βρίσκω στο σκρούτζ αυτούς τους Brother , αλλα δεν εχω βρεί κάπου να δοκιμάσω για να έχω άποψη. Τον έχει κανείς? βρίσκω ευκολα ανταλλακτικά? τυπωνει αξιοπρεπώς? Μήπως υπάρχει κάποιος αντίστοιχης τιμής , καλύτερος?
  12. Να κάνουμε ενα reunion, να δούμε ποιο K.A.Π.Η. βολεύει να μαζευτούμε για κανα κονιακ
  13. οχι ρε, συνειδητά γράφτηκα, ημουν ενήλικας, ειχε αρχίσει να χαλάει και το RAM επηζε στις διαφημίσεις...
  14. ποποπο, απο καποια στιγμή και μετα απενεργοποιήστε τα αυτα, σαν τα γενέθλια που δέν λές πόσο είσαι μετα τα 30 αχαχαχα
  • Δημιουργία νέου...