Προς το περιεχόμενο

Chinaski

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    373
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    FarFarAway
  • Ενδιαφέροντα
    Many
  • Απασχόληση
    Student

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Chinaski's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

1

Φήμη

  1. http://www.cambridgewellbeing.org/ Σταγονα στον ωκεανο η ερευνα. Το κομματι της τεχνολογιας παιζει βεβαια το ρολο του αλλα τα τρια πανω κομματια τις πιτας πιστευω ειναι ποιο σημαντικα.
  2. Chinaski

    Τέλος εποχής για το Mininova

    Κατι τετοια βλεπω και σκεφτομαι να το γυρισω παλι σε winmx να εχω την ησυχια μου.
  3. Εξαρταται τι σου προξενει οτι την βλεπεις. Πανω-κατω οτι σου προξενει και ενα θριλερ. Αγωνια, τρομο κτλπ . Εγω το θεωρω ενα απο τα καλυτερα ψυχολογικα θριλερ. Και μονο που προσπαθουσα να βαλω τον εαυτο μου στη θεση του πρωταγωνιστη εκλανα μεντες. σορρυ για το οφ τοπικ.
  4. Θελεις θριλερια τρελη....Touching the void. Θριλερ η κατασταση.
  5. Εφωσον μιλαμε για συνταγες της γιαγιας και ερχεται και χειμωνας, τι θα λεγατε για φασολαδα με μαυρα λαχανα? Αν υπαρξει ανταποκριση θα γραψω την συνταγη.
  6. Chinaski

    Poker stars

    Φυσικα το ανεφερε να παιξουν με εικονικα χρηματα. Αλλα ανεφερε και πληροφοριες για μερικα online καζινο και για το που μπορει να βγαλει κανεις λεφτα αναλογα με το επιπεδο του, που συχναζουν τα "θυματα", πως να αναγνωριζεις "τυπους" παικτων, ποτε να πονταρει/μην πονταρει, στατιστικα "χεριων" κτλπ. Επισης πληροφοριες για το ποια καζινο ειναι καλοπληρωτες, ποια παρεχουν την μεγαλυτερη ασφαλεια, ποιοι εχουν τους περισσοτερους παικτες, κτλπ. Τελοσπαντων, ασ μην χαλασω το topic του παιδιου.
  7. Chinaski

    Poker stars

    Μιας που μιλάτε για Ποκερ, είναι μια εφημερίδα που δίνει εδώ και κάνα δίμηνο κάτι πράσινα βιβλιαράκια για εκμάθηση υπολογιστών και λογισμικού. Στο εισαγωγικό σημείωμα αναφέρει κάτι σαν " για να βοηθήσουμε το μέλλον των παιδιών μας/σας" μπλα μπλα μπλα. Μέτα το "πως να στίσεις έναν υπολογιστή", "powerpoint", "mac", είχε και "πόκερ το διαδίκτυο". Αυτο τωρα πως το εκλαμβανεις? Σορρυ για το οφ τοπικ
  8. Αυτο είναι. Αν και με αδικουν τα sc που παρέθεσε ο φίλτατος.
  9. The Taking of Pelham 123 προφανώς αποτι βλέπω στο trailer ένα remake του The Taking of Pellham one two three του 74. Στον αντίστοιχο ρόλο του Walter Matthau ο Denzel Washington.
  10. long story short. τις βγαζετε και τις μετρατε επ επ ο directx εκλεψε, ολοκληρο κατεβατο ειχε γραψει και το εσβησε....η τελευταια φραση με τα ποστ ηταν ωραια...λολ ουδεμια σχεση με το chill pill, ειχε επιπεδο... Round 5 GO GO Θελω να θεσω ενα ρητορικο ερωτημα, ποιο ειναι χειροτερο το κομπλεξ κατωτεροτητας ή το κομπλεξ ανωτεροτητας? Σορρυ για το γελιον του ποστ μου, αλλα ειναι και υπ αριθμων 666 ποστ μου και και ειπα να το ριξω εξω βρε αδερφε.
  11. http://video.google.com/videoplay?docid=8018371269760059556&q=are+we+real%3F&total=49445&start=0&num=10&so=0&type=search&plindex=0 http://video.google.com/videoplay?docid=-429643479737704838&q=why+are+we+here%3F&total=154750&start=0&num=10&so=0&type=search&plindex=0 http://video.google.com/videoplay?docid=7086762533420568365&q=are+we+alone%3F&total=17353&start=0&num=10&so=0&type=search&plindex=0
  12. παιδες λιγο τη βοηθεια σας. Οι γονεις μου θελουν να πανε Κερκυρα. Εχετε καποιο καλο μερος να προτεινετε? Μακρια φυσικα απο τους Αγγλο πιθηκους. Ευχαριστω.
  • Δημιουργία νέου...