Προς το περιεχόμενο

MikeG

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    167
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

3 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Heraklion/Crete
  • Ενδιαφέροντα
    Motorcycles, Nature, Networking, Traveling, Cloud Computing, IoTT , Music

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    KRITI

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.894 προβολές προφίλ

MikeG's Achievements

  1. Καλησπέρα. Χρόνια πολλά σε όλους. Αγόρασε κάνεις τη μηχανή από Κωτσοβολο; Του έχει σταλεί; Δε μου βγάζει ακόμα ημερομηνία παράδοσης.
  2. MikeG

    Ψάχνω για...

    Μόλις το παρήγγειλα.. Για να δούμε Σε ευχαριστώ!
  3. MikeG

    Ψάχνω για...

    Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Προσπαθώ να μη ξεφύγει το budget αν και σήμερα βλέπω ότι το eshop.gr έβγαλε αυτό σε προσφορά. https://www.e-shop.gr/pliktrologio-hyperx-hkbe2x-1x-us-g-alloy-elite-2-rgb-mechanical-gaming-keyboard-hx-red-switches-us-p-PER.575428 , το οποίο είναι η καλύτερη τιμή που παίζει. Είμαι οριακά να το χτυπήσω..
  4. MikeG

    Ψάχνω για...

    Μηχανικό Πληκτρολόγιο, φωτιζόμενο, για αρκετές ώρες δουλειάς. Έχετε δει κάτι;
  5. Καλημέρα. Μετά από αρκετά χρόνια με ένα σε Logitech K270 και αφού πια τα δάχτυλα "κουράστηκαν" είμαι σε αναζήτηση μιας αξιοπρεπής λύσης για πολλές ώρες εργασίας. Gaming δεν κάνω καθόλου οπότε δε με ενδιαφέρουν τα super duper ποντίκια. Πληκτρολογώ αρκετά και ίσως λιγότερο χρησιμοποιώ το ποντίκι. Κλείνω προς μηχανικό αλλά δεν είμαι και 100% σίγουρος. Παράλληλα θέλω να είναι ασύρματο και θα μου άρεσε να φωτίζετε εφόσον είναι εφικτό. Εν όψη Black Friday θέλω να προβώ σε αγορά. Τι έχετε να προτείνετε ;
  6. Καλησπέρα. Έχω σύνδεση της Cosmote η οποία δίνει το Speedport Plus. Αγόροσα σήμερα το σετ με τα 3 τεμάχια TP Link DECO AC1200 S4. Το δίκτυο μου αυτή τη στιγμή είναι ως εξής : Το Speedport Plus δίνει wifi στο χώρο ενώ είναι συνδεμένο με ethernet με ένα HPE OfficeConnect Switch 1820 24G J9980A το οποίο δίνει δίκτυο στα ethernet σε όλο το χώρο. DHCP αυτή τη στιγμή κάνει το Speedport. Η ερώτηση μου είναι : Βάζω τη μια Deco συσκευή να λειτουργεί σα router? Σε αυτή τη περίπτωση υποθέτω πρέπει να κλείσω το wifi από το speedport και το dhcp και να βάλω το deco με ethernet στο Speedport και στη συνέχεια από το 2o ethernet να δώσω στο switch. Σωστά; Αν απλά κλείσω το wifi από το speedport και συνδέσω το deco με το switch, είναι μήπως σωστότερο; Τέλος τα άλλα 2 τεμάχια να τα βάλω πάνω σε ethernet πριζάκι ή να τα αφήσω να λαμβάνουν ασύρματα το Internet? Ευχαριστώ.
  7. MikeG

    2 pcs -> 1 screen

    Καλησπέρα, Ίσως έχει ερωτηθεί ξανά, αλλά δεν έχω βρει την απάντηση. Το case είναι το εξής : Θέλω να συνδέσω 2 pc (windows 10) με μια οθόνη (Dell u2913wm) και να μπορώ να βλέπω ταυτόχρονα και τα 2 pc σε split screen. Όχι να κάνω switch από το ένα pc στο άλλο. Θέλω να τα δουλεύω παράλληλα. (προτάσεις για remote desktop και άλλες λύσεις δε με ενδιαφέρουν.) Ευχαριστώ!
  8. MikeG

    Fimi X8 SE Transfer Video

    Πολύ επιστήμονας!
  9. MikeG

    Fimi X8 SE Transfer Video

    Καλησπέρα παιδιά, Αρχάριος οπότε πιθανόν χαζή ερώτηση. Έχω συνδέσει με USB καλώδιο το drone με το pc. Προσπαθώ να μεταφέρω τα video από την sdcard στο pc και ταυτόχρονα μετά να τα διαγράψω. Το pc βλέπει στην sdcard αλλά τα μόνα αρχεία που βλέπω έχουν κατάληξη .box . Πως πρέπει να το κάνω ώστε να πάρω τα video? Ευχαριστώ.
  10. MikeG

    Ψησταρια Υγραεριου

    Ναι βασικά εννοώ το κουβουκλιο πάνω από τους καυστήρες που κάποτε ήταν ασημί χρώμα..
  11. MikeG

    Ψησταρια Υγραεριου

    Γιατί δε βοηθάς στο πως καθαρίζω το καυστήρα; Μαντεμενιες σχάρες μπάνιο σε καυτό νερό για λίγη ώρα και όλα τα υπόλοιπατα έχουν λιώσει με ελάχιστο τριψημο με σφουγγάρι όχι σύρματακι.
  12. MikeG

    Ψησταρια Υγραεριου

    Καλησπέρα σας. Θα ήθελα τη βοήθεια σας. Έχω μια Campigaz, θα ήθελα μια συμβουλή για το πως θα τη καθαρίσω και ιδιαίτερα το κομμάτι του καυστήρα. Τις μαντεμενιες σχάρες, γνωρίζω. Σας ευχαριστώ.
  • Δημιουργία νέου...