Προς το περιεχόμενο

drillgr

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    533
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με drillgr

  • Ημερομηνία γέννησης 25/03/1984

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Θεσσαλονίκη

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Θεσσαλονίκη

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.960 προβολές προφίλ

drillgr's Achievements

  1. Ψάχνω και εγώ για laptop γύρω στα 700€ από ελληνικό μαγαζί για αγορά με απαλλαγή. Έχω περάσει από 2 HP την τελευταία δεκαετία αλλά δεν έχω μείνει ευχαριστημένος από την ποιότητα κατασκευής. Χωρίς πολύ χρήση και άνοιγμα με προσοχή έχουν σπάσει οι στηρίξεις της οθόνης με το σώμα (στο ένα η αριστερή στο άλλο η δεξιά). Είμαι μεταξύ του MSI και αυτού: https://www.e-lenovo.gr/lenovo-ideapad-slim-3-15-ips300nits-ryzen7-7730-newgen-16gb-ssd512gb-w11-cam1080p-arcticgrey.html#thnk_specifications Με ενδιαφέρει πρωτίστως η ποιότητα κατασκευής, να μη μου μείνουν στα χέρια όπως τα HP καθώς επίσης και όταν χρειαστεί αλλαγή πάστας σε επεξεργαστή να μη χρειάζεται να διαλυθεί εντελώς το laptop. Αυτό το lenovo αναφέρει ότι είναι ανθεκτική ως κατασκευή, αξίζει η υπέρβαση κατά 50€?
  2. Θέλει ενεργοποίηση το σχήμα cosmote one για να μπορούν να ενεργοποιηθούν οι παροχές. Είτε απ'την εφαρμογή είτε στο mycosmote ή και μέσω τσατ/κλήσης στην εξυπηρέτηση πελατών. Εμένα μέσω mycosmote δε μπορούσε να ενεργοποιηθεί και μου το έκανα μέσω τσατ επί τόπου.
  3. Είναι η ιστορία του Daryl μετά το τέλος της 11 σεζον του walking dead αλλά δεν έχει ιδιαίτερη συσχέτιση, βλέπεται και αυτόνομα.
  4. Έχω πάρει και από αυτό το κατάστημα και ισχύουν όσα γράφω.
  5. Αγόρασα από το συγκεκριμένο κατάστημα με απαλλαγή ΦΠΑ και ανανεώθηκε ο χρόνος σε υπάρχον συνδρομή (προστέθηκε 1 έτος, από Μάιο του 24 πήγε η λήξη Μάιο του 25).
  6. Είχα ήδη λογαριασμό που έληγε τον Μάιο του 24 και έβαλα τον κωδικό οπότε τώρα λήγει Μάιο του 25. Οπότε αθροίζονται κανονικά.
  7. drillgr

    SIM Router 4G

    Οπότε οι διαφορές cat 6 με cat 7 είναι μόνο στο upload. O πίνακας όμως στα connections λέει 2-4, εννοεί έως 4; Με κινητό οι ταχύτητες είναι πολύ καλύτερες, με το usb στην καλύτερη να πιάσω 10mbit download (κέντρο Θεσσαλονίκης). Σήμα έχει full απ' όσο δείχνει το interface (ZTE MF833U1). Θέλω να πάρω μια συσκευή που να μπορεί να κάνει 4 connections ώστε να πάρει το μέγιστο bandwidth.
  8. drillgr

    SIM Router 4G

    Με ενδιαφέρει και μένα κάτι αντίστοιχο, τώρα έχω ένα USB stick της ZTE που λόγο CAT4 οι ταχύτητες είναι άθλιες. Έχω δει και το: https://www.skroutz.gr/s/21488617/Huawei-4G-Router-3-Pro-B535-232-4G-Mobile-Router-Gigabit-Asyrmato-Wi-Fi-5.html το οποίο είναι πιο οικονομικό και αναφέρει ότι είναι CAT7. Το ερώτημα, θα είναι πιο γρήγορο με αυτό του θέματος, εννοώ θα μπορεί να συνδεθεί σε παραπάνω κεραίες για να πιάσει μεγαλύτερες ταχύτητες; Γενικά CAT6 με CAT7 έχουν διαφορά;
  9. drillgr

    Αγορα Κινητου 300 -350

    Δες μια που έβγαλα με την μανίσια εφαρμογή κάμερας: https://ibb.co/PY7kcff
  10. drillgr

    Αγορα Κινητου 300 -350

    Εγώ πάντως πήγα στο poco f5, θεωρώ τα επιπλέον 100€ πολλά για αυτά που προσφέρει.
  11. Ανενεργό είναι. Δες τι στείλανε ακριβώς σε ticket. https://ibb.co/yY5RWyZ
  12. Παράταση όχι με ενεργό κατάστημα, δεν το διατύπωσα σωστά, εννοώ ότι μέχρι τέλος Απριλίου κρατάνε το κατάστημα χωρίς να σβήσουν τα προϊόντα.
  13. Προσωπικά δεν πληρώνω ακόμα, βλέπω δίνουν περιθώριο μέχρι τέλος Απριλίου. Θα δούμε ως τότε. Στα δικά μου προϊόντα που πηγαίνουμε στην καλύτερη σε ένα 20-25% το ποσοστό που ζητάει το skroutz είναι κοροϊδία. Και το χειρότερο ο έλεγχος των παραγγελιών που με το ζόρι μπορείς να ακυρώσεις 1-2 μέσα στο μήνα, γίνουν δε γίνουν δε γίνουν οι πωλήσεις για τους x-y λόγους, η χρέωση γίνεται κανονικά με το ζόρι.
  14. Και σε μένα είναι έτσι εδώ και μήνες. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν μπορείς να φορτίσεις τον λογαριασμό με κάρτα. Κανε μεταφορά από λογαριασμό ή ζήτα να σου στέλνουν άλλοι χρήματα.
  • Δημιουργία νέου...