Προς το περιεχόμενο

BladeRunner

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    579
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

BladeRunner's Achievements

  1. BladeRunner

    a-mobiles.gr

    Εχω ψηθει απιστευτα να παραγγειλω κατι μεχρι 100 ευρω μετα τα Χριστουγεννα με τιμη κομμενη στο μισο και να νιωσω την αδρεναλινη. Δεν τρολαρω.
  2. BladeRunner

    a-mobiles.gr

    Με το τσάμπα δεν μπιπ κανεις φιλε μου. Αν θέλουν τα λεφτά τους.
  3. BladeRunner

    a-mobiles.gr

    ΜΕΛΟΣ ΑΠΟ 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
  4. BladeRunner

    a-mobiles.gr

    Οποιος δεν κανει νομικες ενέργειες ο ιδιος, δηλαδή εγκληση και οχι μήνυση και ασφαλιστικά με προσωρινη διαταγη για μπλοκάρισμα λογαριασμών, μην περιμενει προκοπή! Γελαω αν νομιζετε οτι θα.... δικαιωθείτε απο τη γενικη γραμματεία καταναλωταχαχαχχα.
  5. BladeRunner

    a-mobiles.gr

    ναι, δυτυχως στην Ελλαδα το αποφεύγουν το PayPal, λογω προμηθειας μαλλον. Δεν εχω κανει ποτε τραπεζική καταθεση.
  6. BladeRunner

    a-mobiles.gr

    δεν προτιμάς το PayPal over credit card?
  7. BladeRunner

    a-mobiles.gr

    Εμενα ειχε να διαλεξω μεταξυ sms και κωδικων στο web banking μου. επέλεξα sms.
  8. BladeRunner

    a-mobiles.gr

    Κάποια πράγματα φίλε δεν μπορω να τα καταλαβω στο Γελλαδισταν. Επρεπε να φτασει 2016 σε αυτη τη... τρύπα της Ευρώπης για να αλλαξει ο πτωχευτικος κωδικας και για να πτωχευσεις πλέον πρεπει να εχεις περιουσία να δωσεις για εκποιηση, ετσι ωστε να σκεφτεις διπλα και τριπλα να κανεις τη κομπινα με νεο ΑΦΜ. Η οποια κομπινα παραμενει ενεργη!!! Τεράστιο.... κενό νόμου. Οσοι φυγανε απο εδώ γλύτωσαν.
  9. BladeRunner

    a-mobiles.gr

    Ειμαι διαχειριστης Α φερεγγυότητας. Πριν λιγο πτωχευμενος μου έστειλε... mail απο τη νεα του εταιρια! εκανε το λαθος και τον εψαξα και εχει ανοιξει με νεο αφμ αλλη επιχειρηση ενω εκκρεμει η πτώχευση του! Εννοειται οτι αυτό που λες ισχύει στο 100% και το κάνουν ολοι. Παμε στους δικαστές τους λέμε τι κάνουν και λενε δεν μπορούμε να κανουμε τίποτα. Απλωσ εγω ειπα οτι πλέον για να κανεις πτώχευση, ακομα και αν θέλεις να κανεις τη κομπίνα με νεο αφμ, για να βγει απόφαση πτώχευσης πρεπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΡΘΆ να εχεις περιουσια ικανη για εκποιηση. Αλλιως δεν πτωχευεις πλεον με σκέτο αερα κοπανιστο.
  10. BladeRunner

    a-mobiles.gr

    Εχει αλλαξει το πτωχευτικο δικαιο από το 2016. Για να βαρεσεις πτώχευση πρεπει να εχεις... περιουσία! τα πάντα τα κανω με PayPal οπότε γλυτωνω ολα αυτα. Αλλα 3-4 φορες που αναγκάστηκα να δωσω καρτα, τουλάχιστον στις μισες φορες ειχε τη νεα ταυτοποίηση. αλλά οχι ολες τις φορες.
  11. BladeRunner

    a-mobiles.gr

    Φιλε μου ενω μπηκαν καποια extra βηματα, σε ιντερνετικες συναλλαγες για πιστοποίηση, ισχύει αυτό, με sms pin και ενω ειχα εδω και χρονια ενεργοποιησει υπηρεσια με καθε συναλλαγή μου να ερχεται sms και mail, στις καρτες μου αν καποιος παρει αριθμο και cvv μπορει ανετα να κανει συναλλαγή. αυτο εννοω. οχι ιντερνετικα. αν καποιος έχει αυτα τα στοιχεία, μπορει να αγορασει ενα εισιτήριο πχ.
  12. BladeRunner

    a-mobiles.gr

    Ανεπαφη δικια μου, παλια καρτα αλλα ανεπαφη, καμια αυστηρή πιστοποίηση. Αλλο η θεωρεία και αλλο η πραγματικότητα. Ποιες οδηγίες, εδω δεν υπαρχει συμμόρφωση σε βασικα.
  13. BladeRunner

    a-mobiles.gr

    Ετσι ακριβως ειναι. Και στις δικες μου καρτες ουτε sms κτλ. Αλφα. Απίστευτες ανακριβειες λεγονται
  14. BladeRunner

    a-mobiles.gr

    Εχει γράψει φίλος στο γκρουπ τους στο φεις
  • Δημιουργία νέου...