Προς το περιεχόμενο

tdm900

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    269
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με tdm900

  • Ημερομηνία γέννησης 07/01/1978

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

tdm900's Achievements

  1. Καλησπέρα σε όλους. Να ρωτήσω κάτι γιατί δεν το καταλαβαίνω. Σε εξοχικό σπίτι με ελάχιστη κατανάλωση (500 Kw τον χρόνο, ανοίγει μόνο το καλοκαίρι κανα εικοσαήμερο) στο Γ1/Γ1Ν οι νέες αυξήσεις του ΔΕΔΔΗΕ από 1η Μαίου αφορούν μόνο την κατανάλωση και περνάνε στο ρεύμα ή ανεβάζουν αυτόματα και τις πάγιες χρεώσεις ακόμα και αν υπάρχει μηδενική/ελάχιστη κατανάλωση; Ευχαριστώ.
  2. Επειδή η προσφορά τρέχει μέχρι σήμερα υπάρχει κάποιος που μπορεί να βοηθήσει; Ευχαριστώ πολύ.
  3. Καλησπέρα σε όλους. Μιας και σκοπεύω να αγοράσω άμεσα 2 Daikin 9.000 btu από επίσημη αντιπροσωπεία για 2 υπνοδωμάτια θέλω να ρωτήσω αν αξίζει η αναβάθμιση από sensira σε comfora; Περίπου 130 ευρώ έξτρα για το καθένα υπολογίζω. Ευχαριστώ.
  4. Καλησπέρα σε όλους. Σε εξοχικό που ανοίγει κυρίως το καλοκαίρι και ετήσια κατανάλωση κάτω από 1500 KW πού προτείνετε να πάω: Είμαι στο σταθερό της ΔΕΗ με τα 18 λεπτά που λήγει τέλος του μήνα. Ευχαριστώ.
  5. Μήπως χρειάζεται να αφαιρέσω το καπάκι;
  6. Σε πόρτα θωρακισμένη με παλαιού τύπου κλειδαριά (χρηματοκιβωτιου μου την είπαν) μου είπε φίλος ότι πρέπει να αναβαθμίσω σε κλειδαριά με μικρό κλειδί και defender. Μιας και ειμαι εντελώς άσχετος με το θέμα, υπάρχει περίπτωση να μου προτείνει κάποιος κλειδαριά και defender συγκεκριμένα για να βγω να ψάξω; Ή τουλάχιστον κάποιους συνδυασμούς να μπορώ να κινηθώ. Αν κινηθούμε και στα 200 ευρώ αν είναι εφικτό ακομα καλύτερα. Ευχαριστώ.
  7. Σε νέο συμβόλαιο που έκανα 31/1/22 , το κλειστό με τα 18 λεπτά (MyHome enter +), δεν έχω λάβει την επιστροφή των 50 ευρώ. Δεν είμαι σίγουρος αν ο υπάλληλος της ΔΕΗ το είχε αναφέρει, αλλά στο ebill ακόμα και τώρα αναφέρεται στη σελίδα που περιγράφει το πρόγραμμα. Μετά από πολλά τηλεφωνήματα (σε όλα μου απαντούσαν ότι όντως δικαιούστε την επιστροφή και κάνουμε αίτημα να την πάρετε) πήγα σε κατάστημα ΔΕΗ όπου έγινε νέα αίτηση. Χτες με πήρε ο υπάλληλος που με εξυπηρέτησε και μου είπε ότι του ήρθε απάντηση ότι δεν τη δικαιούμαι γιατί αυτή ξεκίνησε να δίνεται 15/2 έως και 31/3 (αν άκουσα καλά τις ημερομηνίες, για την πρώτη 15/2 είμαι βέβαιος) ενώ εγώ ξεκίνησα συμβόλαιο 31/1. Γνωρίζει κάποιος αν όντως ισχύει αυτό; Τουλάχιστον να μη νιώθω ότι με δουλεύουν. Ευχαριστώ.
  8. Καλησπέρα σε όλους. Μια και θελω να ασφαλίσω καλύτερα συρώμενα αλουμίνια παλαιού τύπου υπάρχει κάποια λύση που να προσαρμόζεται σε τέτοια; Ευχαριστώ.
  9. Από τον Φλεβάρη του 22 είμαι στο myHomeEnter+ (18-13 λεπτά). Παρόλα τα τηλεφωνήματα στη ΔΕΗ δεν έχω πάρει ακόμα τα 50 ευρώ επιστροφής του πρώτου λογαριασμού (αν και ήδη βγήκε ο δεύτερος εκκαθαριστικός). Μόνιμα μου λένε ότι βλέπουν καταχωρημένο το αίτημα που έκανε ο πρώτος υπάλληλος όταν επικοινώνησα για πρώτη φορά (τον Μάιο αν θυμάμαι καλά) και το επικαιροποιούν αλλά τζίφος.
  10. Καλημέρα σε όλους. Υπάρχει κάποιος ηλεκτρονικός στα Ιωάννινα που να επισκευάζει πλακέτες από κλιματιστικά daikin; Ευχαριστώ.
  11. Το Daikin είναι μοντέλο 2007, συγκεκριμένα το ATXB25DAVMB. Και όσο δούλευε έψυχε τον χώρο για πλάκα. Δουλεύοντας χαμηλά, έδειχνε να δουλεύει πολύ άνετα εννοώ. Ξαναπέρασα τα στοιχεία βάζοντας ελλιπή μόνωση ταράτσας (υπάρχει ένα φελιζόλ απλό ενδιάμεσα, το οποίο είχα δει όταν τρύπησα για καμινάδα τζακιού) και μου έβγαλε 3.359. Επίσης, όταν μπήκε το 2007 μπήκε με πρόταση της Daikin, δεν το διάλεξα μόνος μου το 9άρι.
  12. Δηλαδή το σύστημα προτείνει 18άρι; Αν καταλαβαίνω καλά...
  13. Καλησπέρα. Ποσό που διαθέτουμε : 1400€ για 2 κλιματιστικά (2 κλιματιστικά για 2 ίδια δωμάτια) Νέα αγορά ή αντικατάσταση παλιού. Στη 2η περίπτωση αναφέρουμε το μοντέλο του παλιού κλιματιστικού και αν ήταν επαρκές / μάλλον οριακό / ανεπαρκές: Αντικατάσταση παλιού στο ένα δωμάτιο (Daikin siesta 9.000 btu επαρκές), Νέο στο άλλο δωμάτιο. Επιθυμητό κατάστημα ή τύπος καταστήματος (πχ μεγάλη αλυσίδα που συνήθως έχουν αυξημένες τιμές αλλά έχουν ευκολίες πχ τρόπος πληρωμής με δόσεις, ανακύκλωση παλιού κλιματιστικού , δωρεάν εγκατάσταση κτλ): Προτιμότερη η μεγάλη αλυσίδα για τη δωρεάν εγκατάσταση + άτοκες δόσεις. Χρήση κλιματιστικού προσδιορίζοντας αν είναι για αποκλειστική ψύξη, θέρμανση ή και τα δύο. Επιτρέπεται ο προσδιορισμός της βαρύτητας πχ 20% ψύξη / 80% θέρμανση: 80% ψύξη / 20% θέρμανση Συχνότητα χρήσης πχ περιστασιακή ή αποκλειστική πηγή θέρμανσης κτλ: καθημερινά το καλοκαίρι και περιστασιακά τον χειμώνα Χώρος που θα τοποθετηθεί με προσδιορισμό αν θα είναι ενιαίος πχ σαλονοκουζίνα, υπνοδωμάτιο, τραπεζαρία κτλ : Υπνοδωμάτια Τοποθεσία προσδιορίζοντας ελάχιστες και μέγιστες θερμοκρασίες: Στα Ιωάννινα με μεγιστες θερμοκρασίες 37-39 και ελάχιστες -8. Απαραίτητα / επιθυμητά / αδιάφορα features πχ wifi, ιονιστής, μεγάλη εγγύηση, αθόρυβο κτλ: Εγγύηση Πληροφορίες περί μονώσεων, κουφώματα, ιδιαιτερότητες χώρου (πχ έντονη ηλιοφάνεια, ψηλοτάβανο, μαγαζί με ανοιχτές πόρτες κτλ): Τελευταίος όροφος με αμόνωτη ταράτσα Τέλος για να δοθεί μια αίσθηση του χώρου, αναφέρουμε τις απώλειες του χώρου μας με χρήση του παρακάτω εργαλείου ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΘΕΡΜΙΚΩΝ ΑΠΩΛΕΙΩΝ με θερμοκρασία που θα θέλαμε να έχουμε για θέρμανση ακόμα και αν θέλουμε μόνο ψύξη. Το εργαλείο θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί ΜΟΝΟ για τον χώρο που θα καλύψουμε (αν δεν είναι ενιαίος ή πολλοί χώροι τότε τρέξιμο για κάθε χώρο ξεχωριστά ). Σώζουμε τη σελίδα σε txt και επισυνάπτουμε τις 4 πρώτες τιμές και γράφουμε τι επιθυμητή θερμοκρασία βάλαμε: Θερμικές Απώλειες (εδώ αναφέρομαι στο ένα δωμάτιο, και για το δεύτερο ισχύουν τα ίδια) Επιθυμητή θερμοκρασία 21. 5042.16Watt 4336.26KCal/h 504.22Watt/m2 433.63 Ευχαριστώ. ΔδδKCal
  14. Καλησπέρα σε όλους. Υπάρχει κάποιο site για να τσεκάρουμε ένα laptop αν έχει δυνατότητα αναβάθμισης της μνήμης στο μέλλον; Για παράδειγμα σκέφτομαι να πάρω το https://www.kotsovolos.gr/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/251003-σετ-nb-acer-a515-r7-5700u-8-512-btf-2y?view=fromvariation αλλά κολλάω μόνο στα 8 gb μνήμης. Ευχαριστώ.
  • Δημιουργία νέου...