Προς το περιεχόμενο

dark_banishing

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.522
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με dark_banishing

  • Ημερομηνία γέννησης 04/03/1987

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Switzerland

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Switzerland

Πρόσφατες Επισκέψεις

5.305 προβολές προφίλ

dark_banishing's Achievements

  1. dark_banishing

    Edge Of Tomorrow

    Το ειδα πριν λιγο, καλο για summer blockbuster στο σινεμα, εχει δραση και ενα σχετικα οκ σεναριο. Αμα το κρινω λιγο πιο αυστηρα θα ελεγα οτι ειναι απλα copy paste απο διαφορες ταινιες που αναφερθηκαν ηδη, χωρις να προσφερει κατι το παραπανω, και με ολα τα κλισε που μπορει να περιμενει κανεις. Βλεπεται ευχαριστα, αλλα εννοειται η τωρινη βαθμολογια στα περισσοτερα site ειναι υπερβολικη.
  2. Πρώτα καθορίζεις τις απαιτήσεις σου και μετά κοιτάς ποιο λαπτοπ σε βολεύει.. Ψάχνεις το θέμα λίγο ανάποδα δηλαδή... Πήγαινε σε ενα κατάστημα, κάτσε μπροστά από μια οθόνη 11, 13, 15 και 17, σήκωσε τα λίγο δες μεγέθη και βάρος και μετά ξαναέλα από το τοπικ. Τα 11 και 13 - 15 κλπ λαπτοπ καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες. Στα μικρά μεγέθη πληρώνεις πολλά για να πάρεις κάτι μικρό και εύκολο να το μεταφέρεις. Εσύ θα μετακινείς το λαπτοπ πολύ; Κάθε μέρα; Κάθε βδομάδα; Μια φορά το μήνα; Αυτά που σου έγραψαν οι από πάνω ειναι σωστά, αλλά αν δεν καθορίσεις τις απαιτήσεις σου δεν μπορείς να ξέρεις ποιο σε καλύπτει.
  3. Outage φαντάζομαι το εννοείτε όπως λέμε όλοι στην καθημερινότητα μας: π.χ Άσε βρε τούλα μου, είχε χθες η ΔΕΗ ένα outage και δεν μπορούσα να ψήσω τον μουσακά !!
  4. Για το τωρινό σου project δεν ξέρω, αλλά για τα επόμενα ψάχνεις κάτι σαν και αυτό https://github.com/AppScale/appscale/wiki
  5. Χωρίς να έχω ιδιαίτερες γνώσεις, σε όλες τις λίστες με τα top προϊόντα που πρέπει να αγοράζεις βιολογικά η πατάτα είναι μέσα, 1) επειδή της ρίχνουν περισσότερα φυτοφάρμακα 2) επειδή είναι μέσα στο χώμα και απορροφά τα πάντα
  6. dark_banishing

    The Wire (HBO)

    Όπως είπαν και τα παιδιά παραπάνω, η δεύτερη σεζόν κάνει μια μεγάλη εισαγωγή που κρατάει αρκετά επεισόδια. Το θέμα είναι ότι μετά την πρώτη σεζόν η σειρά πρέπει να σας έχει "πείσει" ότι είναι γαμάτη, και κάπως νιώθεις την "σιγουριά" οτι αυτή η εισαγωγή όντως έχει κάποιο σκοπό. Αν η πρώτη σεζόν δεν σας κάνει "κλικ" ως κάτι το ιδιαίτερο τότε δεν πιστεύω ότι κάτι θα αλλάξει μετά, οπότε απλά move on! Μόλις τέλειωσα την πρώτη σεζόν και η σειρά είναι όντως ότι πρέπει για συνέχεια του wire. Σε βάζει ακόμα περισσότερο μέσα στον υπόκοσμο και είναι και πολύ πιο "ωμή"! Δεν θα γράψω περισσότερα απλά είναι must για τους fan του wire, δείτε την! noted!
  7. dark_banishing

    The Wire (HBO)

    Μετά από μακρά αναζήτηση σειράς που να βλέπεται μετά το wire.... κατέληξα στο Oz είμαι στο τέλος του 1 κύκλου και αν και ιεροσυλία (.....) θα μπορούσε να είναι συνέχεια του wire.... το έχει δει κανείς ? υπάρχει τοπικ στο ινσόμνια ?
  8. Είδα και εγώ τους 7 ψυχοπαθείς. Είναι πολύ έξυπνη και πρωτότυπη ταινία με ιδιαίτερο χιούμορ. Δεν είναι από τις κωμωδίες που θα λιώσεις στο γέλιο, λίγες φορές γέλασα. Βασικά μην την δείτε ως κωμωδία. Η ταινία είναι απλά κάτι άλλο.
  9. dark_banishing

    The Wire (HBO)

    Μόλις το τέλειωσα και εγώ πριν λίγες μέρες. Ότι και να γράψω είναι λίγο. Απίστευτη σειρά, απίστευτοι χαρακτήρες. Ο καθένας τους θα έφτιαχνε άλλη μια σειρά από μόνος του. Έπος από την αρχή μέχρι το τέλος. Ακόμα και το soundtrack είναι κορυφαίο. Ανέβασε το επίπεδο τόσο πολύ που αμφιβάλλω αν μπορώ να κάτσω να δω κάτι άλλο σε αυτό το genre. Σταματήστε ότι άλλο βλέπετε. Δείτε το οπωσδήποτε.
  10. Και οι κυριοτερες εναλλακτικές για να το κάνεις αυτό είναι xml και json για αυτό το ανέφερα.
  11. Δείτε και το proto buf που έκανε πρόσφατα release η google.
  12. Αν το κάνεις από περιέργεια, για να μάθεις, για να βάλεις java στο cv σου, καλώς! Υπάρχουν πολλοί λόγοι για ένα site να είναι σε java. Αλλά για ένα απλό δυναμικό site με παρουσίαση προϊόντων είναι κάπως overkill.
  13. dark_banishing

    Φτηνό tablet 7" από eBay?

    Εν τέλει ο default browser κολλάει αρκετά για αυτό βάλτε opera. Επίσης κάτω από τον ήλιο του καλοκαιριού δεν φαίνονται και πολλά πράγματα. Μετά από κανένα μήνα χρήσης απλά να πω ότι το tablet είναι μια χαρά και πιστεύω είναι μια καλή αγορά. Όμως.... Σήμερα αγόρασα και το nexus 7 μιας και ήρθε εδώ, και μιλάμε το tablet είναι μια κλάση πάνω.. Πολύ πιο όμορφο, φοβερή αίσθηση όταν το πιάνεις και γενικά πολύ πιο βολικό στο κράτημα αν και έχουν ίδιες διαστάσεις. Επίσης η οθόνη πολύ πολύ καλύτερη. Βέβαια είναι και double price και του λείπουν και κάποια από τα features που έχει το άλλο.
  14. dark_banishing

    Warlock - Master of the Arcane

    Ωραία όλα αυτά αλλά διάβασα ότι δεν έχει multiplayer !?
  • Δημιουργία νέου...