Προς το περιεχόμενο

ghadhika

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    359
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με ghadhika

  • Ημερομηνία γέννησης 12/03/1983

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Θεσσαλονίκη

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.811 προβολές προφίλ

ghadhika's Achievements

  1. ghadhika

    Logitech Wave Keys Review

    Πονάνε οι καρποί μου και μόνο που το βλέπω τόσο στενό!
  2. Στις 3 Νοεμβρίου παρήγγειλα ένα ηλεκτρικό μηχανάκι από γνωστή αντιπροσωπεία στη Θεσσαλονίκη. Μου είπαν ότι θα το έχω σε 20-30 ημέρες. Δεν είχα κανένα νέο και όταν επικοινώνησα προς τα τέλη του μήνα, μου είπαν ότι τους ζήτησαν κάποια επιπλέον χαρτιά από το τελωνείο και θα καθυστερήσει, πιθανότατα κάνα μήνα. Μου έδωσαν τη δυνατότητα ακύρωσης και επιστροφής της προκαταβολής αλλά, επειδή δεν το βιαζόμουν και τόσο, είπα να περιμένω. Από τότε, ρωτάω ξαναρωτάω, μου λένε το ίδιο ποιηματάκι, ότι είναι κολλημένο στο τελωνείο. Έχετε ιδέα κατά πόσο μια τέτοια καθυστέρηση είναι φυσιολογική;
  3. Στα Da 5 Bloods και The Last Black Man in San Francisco ήταν εξαιρετικός. Έκτοτε αφόρητα αδιάφορος. Απορώ γιατί άρεσε ως Kang.
  4. Κάνα μήνα άντεξαν τα δικά μου και άρχισαν να ανοιγοκλείνουν μόνα τους...non stop! Επειδή πέταξα το κουτί λόγω μετακόμισης, τώρα τρέχω να δω μπας και βρεθεί τρόπος να μου τα αντικαταστήσουν. Όσο για τον ήχο, είμαι ψιλοάσχετος τεχνικά, αλλά ήταν ικανοποιητικός.
  5. Παρότι είμαι φίλος των παλιών παραδοσιακών ψειρών, το τελευταίο διάστημα είπα να κάνω να απόπειρα να μπω στον κόσμο των ασύρματων ακουστικών (πιο millennial πεθαίνω!) Πριν λίγο καιρό, που λέτε, είχα δανειστεί από έναν φίλο τα γνωστά JBL του 20ρικου και ενθουσιάστηκα αλλά είχα ένα πρόβλημα. Επειδή τα χρησιμοποιώ για να βλέπω βίντεο στο κινητό (Vivo Y35), είχα θέμα συγχρονισμού ήχου και εικόνας, με τον ήχο να μένει συνέχεια πίσω, από ελάχιστα μέχρι ενοχλητικά πολύ. Έχοντας την εντύπωση πως γι' αυτό το πρόβλημα πιθανώς να ευθύνεται η ποιότητα των ακουστικών, αποφάσισα να πάρω τα BlitzWolf BW-HP5 αλλά προς μεγάλη μου απογοήτευση, το πρόβλημα παραμένει το ίδιο. Ωστόσο όταν τα σύνδεσα στο laptop, το πρόβλημα (σχεδόν) εξαφανίστηκε άρα δεν είναι θέμα των ακουστικών. Ψάχνοντας λίγο, δοκίμασα κάποιες απλές λύσεις όπως disconnect-reconnect αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο; Το κινητό μου είναι το Vivo Y35.
  6. Παρήγγειλα από το Banggood ένα ζευγάρι ακουστικά στις 23/9 και από τις 2/10 το δέμα είναι κολλημένο στο "International shipment release - Import". Ήξερα πως θα καθυστερήσει και δεν το βιαζόμουν αλλά η κατάσταση άλλαξε. Μετακομίζω άρον-άρον, αλλάζω πόλη και δεν έχω κάποιον εδώ για να το παραλάβει. Ξέρετε ποια εταιρεία courier χρησιμοποιούν συνήθως για να επικοινωνήσω μαζί τους μπας και μπορώ να αλλάξω την διεύθυνση παραλαβής, έστω και με επιπλέον χρέωση; Στη παρούσα φάση, το δέμα έχει έρθει ακόμα Ελλάδα ή να περιμένω να προχωρήσει η "Κατάσταση παραγγελίας" σε άλλη ένδειξη;
  7. Τον έχω εγκατεστημένο κάτι χρόνια και δεν έχω παρατηρήσει κάτι "ύποπτο". Ναι υπάρχει η δυνατότητα για coin mining αλλά είναι εμφανής, την ενεργοποιείς όποτε θες και τα χρησιμοποιείς ως έκπτωση όταν αγοράσεις κάποιο παιχνίδι.
  8. Δωρεάν στο Robot Cache μέχρι 22 Αυγούστου το Torment: Tides of Numenera https://store.robotcache.com/#/game/42/-
  9. ghadhika

    Internet στο χωριό

    Τη λύση του Starlink δεν τη σχολιάζω, η αποτοξίνωση καλή αλλά επειδή το χωριό δεν είναι παραθαλάσσιο για να περνάω τη μισή μέρα στη θάλασσα, το θέλω το internet για να περνάνε εκείνα τα καταραμένα μεσημέρια που σκάει ο τζίτζικας και κοιτάς το ταβάνι. Όσο για τον γείτονα, το δοκιμάσαμε πέρυσι (και τζάμπα γιατί είναι και σόι) αλλά λίγο γιατί router τους είναι γτπ, λίγο γιατί είναι στην άλλη άκρη του σπιτιού και παρεμβάλονται κάτι πέτρινοι τοίχοι μισό μέτρο πάχος ο καθένας, το σήμα είναι ουσιαστικά ανύπαρκτο. Aka δεν υπάρχει λύση, θα βγαίνω στη πλατεία του χωριού παρέα με τα παπούδια και τα πιτσιρίκια. Καθόλου weird... Πάντως σας ευχαριστώ.
  10. ghadhika

    Internet στο χωριό

    Καλημέρα. Όπως αρκετοί, έχω κι εγώ ένα χωριό που πάω για κάποιες ημέρες το καλοκαίρι. Εκεί έχω ενεργοποιημένο το "COSMOTE Home Telephony Εξοχικό" με πάγιο περίπου 8,5€ το μήνα. Δυστυχώς, αν στο πρόγραμμα προσθέσω και internet, το πάγιο εκτοξεύεται στα 21€, κανονική κοροϊδία αφού πληρώνεις σχεδόν ολόκληρο συμβόλαιο και η γραμμή λειτουργεί μόνο 6 μήνες, και στη περίπτωσή μου, δεν το χρειάζομαι αφού συνολικά το θέλω μόνο για καμιά 20ρια μέρες το χρόνο. Επιλογές για internet χωρίς σταθερό τύπου "Wifi on the spot" αποκλείονται γιατί στο σπίτι δεν πιάνει δίκτυο καμία εταιρεία. Για να μιλήσουμε στο κινητό, πρέπει να βγούμε στη πλατεία του χωριού! Γνωρίζετε κάποια άλλη λύση;
  11. Και στο προηγούμενο Steam Sale που δεν είχε καν ανακοινωθεί το Rog Ally, είχε έκπτωση το SD.
  12. Όταν δεν αντέχει το πορτοφόλι μας να πάμε στη 3η γενιά των MX Master, μια χαρά είναι και το 2. Αυτό έχω εδώ και περίπου 3 χρόνια και φυσάει. Μη το ματιάσω, δεν έχει βγάλει και κανένα πρόβλημα, αντίθετα με το πρώτο, που κάθε 1μιση χρόνο χαλούσε ο αριστερό κουμπί.
  13. ghadhika

    Στόχος hackers, ΠΡΟΣΕΞΤΕ!

    Chrome ούτε στον εχθρό μου! Τσέκαρα την Opera αλλά το activity είναι καθαρό. Ενεργοποίησα και το 2fa για καλό και για κακό, έβαλα κι ένα πιο δύσκολο κωδικό και βλέπουμε...
  14. ghadhika

    Στόχος hackers, ΠΡΟΣΕΞΤΕ!

    Εννοείται αλλά AVG και Avast δεν βρήκαν τίποτα. Και Windows Defender. Όχι ταυτόχρονα!
  15. ghadhika

    Στόχος hackers, ΠΡΟΣΕΞΤΕ!

    Παιδιά, δε ξέρω αν τώρα απλά το παίρνω χαμπάρι αλλά έχει γίνει πανδημία. Γύρω μου ένα σωρό κόσμος έχει πέσει θύμα, στο forum βλέπω πολλές αναρτήσεις και προχτές έφτασε και η σειρά μου. Μπήκαν στον hotmail μου, έσβησαν όλα τα email (περίπου 25 ετών), μπήκαν στο Facebook και άρχισαν να ποστάρουν φωτογραφίες τρομοκρατών με αποτέλεσμα φυσικά το άμεσο ban και αυτό ήταν η αρχή. Στο mail δεν άλλαξαν κωδικό, έτσι μπόρεσα και μπήκα, τον άλλαξα και με τη βοήθεια του Microsoft support (που αντίθετα με εκείνο της Meta, είναι τρομερά εξυπηρετικό) κατάφερα να τα κάνω recover. Από τότε είμαι οκ αλλά αλλά η activity page είναι συνεχώς σε αυτή τη κατάσταση: Έχω βάλει τρελά δύσκολο password, έχω βάλει ότι security feature διαθέσιμο αλλά να πω ότι δε φοβάμαι, θα είναι ψέμα. Τώρα στο FB που ως γνωστόν από support είναι... βράστα, κατάφερα και μπήκα καταθέτωντας φωτογραφία της ταυτότητας, άλλαξα κωδικό (όχι τρομερά δύσκολο είναι η αλήθεια) και μισή μέρα μετά πάλι τα ίδια, παρότι είχα ενεργοποιημένο 2fA ! Πάλι από την αρχή, πάλι ταυτότητες και μιάμιση μέρα αργότερα, ξαναμπήκα. Πάλι νέος κωδικός, ότι πιο δύσκολο έβγαλε το password generator, έλεγχος όλων των settings (είχαν απενεργοποιήσει τις ειδοποιήσεις), και... ελπίζω να μη τριτώσει. Μέχρι και καινούριο λογαριασμό mail έφτιαξα και άλλαξα τον παλιό μπας και βοηθήσει και αυτό. Όσο για το Instagram...ακόμα περιμένω. Χτες, είχα suspicious activity και στον λογαριασμό Google αλλά εκεί δεν κατάφεραν να μπουν. Εννοείται ότι άλλαξε και εκεί ο κωδικός αλλά πια δε ξέρω από που θα μου 'ρθει. ΑΛΛΑΞΤΕ ΚΩΔΙΚΟΥΣ, ΤΣΕΚΑΡΕΤΕ ΤΑ SECURITY FEATURES ΣΑΣ, ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ. ΜΑΣ ΤΗ ΠΕΦΤΟΥΝ!
  • Δημιουργία νέου...