Προς το περιεχόμενο

shamanpk

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    433
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με shamanpk

  • Ημερομηνία γέννησης 11/08/1974

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Ιστοσελίδα

  • Skype
    arrow134

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

shamanpk's Achievements

  1. Τελικά ήρθε τεχνικός και μου είπε οτι υπάρχει προβλημα στην γραμμη εκτός σπιτιού και θα δωσει την βλάβει στον Οτε.
  2. Καλησπέρα , Οτανν έβαλα vodafone 50Μbps πηγαινε σφαιρα , σε τεστ που έκανα πηγαινε 48Mbps μετα απο κανένα εναμιση χρόινο παρατήρησα οτι σερνόταν με αρκετές self restart του modem , αφου τους κάλεσα , ηρθαν για έλεγχο και τελικά μου είπαν οτι σαν γαρμμη είναι καλη οπότε και θα αλλάξουμε το modem (H300), μετά την αλλαγη βελτιώθηκε η κατάσαταση το self-restart αλλα μετα απο λιγο παρατήρησα πτωση ταχύτητας , κάνοντας (πολλες φορες σε διάφορες ωρες) speedtest εβλεπα απο 30Mbps εως 40 , σε επικοινωνία μαζί οτυς μου είχαν πει οτι το sphhtest δεν είναι πραγματικο αυτο οπυ παιζει ρόλο είναι στο modem μεσα η ποιοτητα γραμμης όπου έδειχνε 50mbps (στο σερφαρισμα καταλαβαινα οτι η πραγ,ατηκότητα είναι στα 30) ,ξανα τηλ΄στην vodafone και πράπωνο για πρόβλημα ταχυτητας και έπεσα σε απάντηση λόγο παμνδημιας όλοι είναι online και γι αυτό υπάρχουν θέματα παγκοσμίος .Το ερώτημα μου είναι : Πια είναι η σχέση ποιότητας γραμμής στο modem (Η300) με την πραγματική ταχύτητα σε speedtest ?
  3. shamanpk

    Windows 7 No internet access

    Καλησπέρα, Εχω windows 7 32 και ενω συνδέεται στο wifi δεν μπαινει internet και εχει ενα θαυμαστικό (no internet access) Εχω δοκιμάσει αρκετα , όπως απεγκατασταση κι εγκατασταση drivers του wifi στο laptop , Eχω πάει 1. control panel /internet option / advanced /reset . 2. network sharing / conection /properties /internet protocol version 4 , 6 ειναι στο automatically 3. cmd ipconfig release , ipconfig renew . 4. cmd netsh int ip reset , 5. δοκίμασα αλλο δυκτιο όπως και να κανω το κινητό μου tethering , δεν αλλαζει τίποτα (no internet access) .Γενικότερα βλέπω στο internet να υπάρχει θεμα . τι σκ@τ@ εχει πάθει ?Eιμαι ενα βήμα απο το να κάνω format .
  4. ΕΛΔ αν έχουμε κάνει backup σε ΝAs κρατάει χώρο και στον σκληρό του mac ? και αν τα σβήσουμε όπως έγραφες πιο πάνω στην επαναφορά από το TM δεν θα έχουμε πρόβλημα ?
  5. Η τελευταία ενημέρωση που έχω είναι για τέλος Οκτωβρίου , και εγώ το περιμένω πως και πως το μονό που έπεσε στα χέρια μου είναι
  6. Εχεις δει το ηλεκτρικο διάγραμα? Το δικό σου αυτ/υο μπορει να δουλευει ετσι όπως το λες , το 99% τον αυτ/των εχουν ξεχωριστη παροχη μεσαία και μεγάλα φωτα.
  7. Εγω σου προτείνω το Forza εχει καποιες βελτιώσεις στην εισαγωγη αέρα και στο προγραμμα για καλύτερη ροπή σε σχέση με το sh. Ημουν κάτοχος του PCX 150 και πηρα test ride το Forza 125 για 3 μερες , το μοτερ του Forza 125 πήγαινε πόλυ καλύτερα απο το pcx 150.
  8. χμμ καλά το κατάλαβα , είναι αυτο που σου είπα πιο πάνω επίσης δεν πρεπει να είναι μονο φωτων η ασφάλεια , δεν μπαινει ασφάλεια 40 Α σε φωτα είναι πολυ μεγάλη , αυτη πρεπει να είναι πιο γενικη που μπορει περιλαμβάνει καοιον διακότη οι σφάλειες για τα φώτα είναι συνήθως 15Α. Με αυτο το κάψιμο της επάφής αποκλείεται να αναψουν.
  9. Tην έχει κάψει ή βλέπεις μονό αυτό ? Ανέβασε μια φωτό μνα δούμε από το τζαμάκι γιατί όπως το βλέπω μπορεί να στο κάνει αυτό από κακή επαφή οπού φυσικά ανεβάζει πολύ την θερμοκρασία και δημιουργεί αυτό το φαινόμενο.
  10. Συμφωνω με τους προλαλησαντες , υπαρχουν πολλα παραδειγματα στο youtube
  11. Ότι μαλακία θες την βγάζουν , θα πηγαίνω εγώ σε φίλο θα μου δίνει το pass και θα μιλάμε σε chat , σωστοοοοο
  12. shamanpk

    macOS Sierra

    Έστρωσε μόνο του
  13. shamanpk

    macOS Sierra

    ΄Έκανα καθαρή εγκατάσταση 10.12.3 και δεν κάνει refresh το top sites δλδ αν αν σβήσω κάποιο site παραμένει κενό , έχω κάνει delete σε safari.plist ,topsites.plist αλλά τίποτα . το έχει αντιμετωπίσει κανένας το ίδιο πρόβλημα ?
  • Δημιουργία νέου...