Προς το περιεχόμενο

nucleuspower

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    251
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.684 προβολές προφίλ

nucleuspower's Achievements

  1. nucleuspower

    Smart Home

    Έχω βάλει στην έξοδο του ζεστού νερού στον ηλιακό, ένα ταφ με ένα κυάθιο και μέσα σε αυτό τον αισθητήρα του sonoff TH. To σύστημα δουλεύει αλλά θα για να δεις τη σωστή θερμοκρασία θα πρέπει να ανοίξεις για 5-6" τη βρύση για να περάσει το ζεστό νερό από την έξοδο του ηλιακού. Διαφορετικά η θερμοκρασία που δείχνει είναι κοντά σε αυτή του περιβάλλοντος. Μπορείς να ρυθμίσεις το inching, έτσι ώστε κάθε φορά που θα το ανοίγεις, αυτό θα κλείνει αυτόματα μετά από το χρόνο που του έχεις ορίσει, ακόμη κι αν έχει πέσει το internet. Εναλλακτικά μπορείς να το ρυθμίσεις μέσα από την εφαρμογή του ρελέ. Είτε βάλεις μια συγκεκριμένη ώρα, είτε μια αντίστροφη μέτρηση, η ρύθμιση που κάνεις αποθηκεύεται στο ρελέ και αυτός θα σβήσει ακόμη κι αν δεν έχει internet. Αν όμως δίνεις την εντολή μέσω πχ μιας ρουτίνας στην Αλέξα (Άνοιξε θερμοσίφωνα, περίμενε 20 λεπτά, κλείσε θερμοσίφωνα) τότε δε θα λειτουργήσει αν πέσει το internet ενδιάμεσα.
  2. Πότε θα εφαρμοστεί στην πράξη και στα κινητά για να σταματήσουν να τα κλέβουν;
  3. nucleuspower

    Smart Home

    Καλησπέρα στην ομάδα, Χρησιμοποιώ την Alexa αρκετά χρόνια και παρόλο που δεν έχει τις δυνατότητες του HA, θεωρώ ότι καλύπτει τις ανάγκες μου. Σκέφτομαι να αγοράσω αυτούς τους Zigbee διακόπτες Tuya Smart ZigBee Wireless Free Sticker 4 Gang Panel Scene Button Switch UK Smart Home Google Home Alexa Wifi Thermostat|Smart Home Control| - AliExpress και ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να τους συνδέσω με τo echo 4th gen (που έχει zigbee) έτσι ώστε να μπορώ να φτιάξω από μια ρουτίνα για κάθε ένα διακόπτη. Θα με ενδιέφερε επίσης να αγοράσω κάποιον οικονομικό zigbee αισθητήρα κίνησης που να συνδέεται με τον ίδιο τρόπο με την alexa. Έχετε κάτι να μου προτείνετε; Ευχαριστώ πολύ!
  4. Καλημέρα, αγόρασα από κίνα ένα ρούτερ που κόστιζε 24 ευρώ με τα μεταφορικά. Την προηγούμενη εβδομάδα μου ήρθε μήνυμα απο το geta και τους έστειλα αμέσως την απόδειξη αγοράς και την χρέωση στην πιστωτική μου κάρτα και πήρα απαντητικό μήνυμα ότι το έχουν προωθήσει και θα αποδεσμευτεί το δέμα. Πριν λίγο μου ήρθε μήνυμα για να παραλάβω το δέμα μου και η χρέωση θα είναι 21.25 ευρώ. Αν υπολογίσεις ότι το ΦΠΑ είναι 24 x 24% = 5.76 και όπως νομίζω η ελάχιστη χρέωση για το τελωνείο είναι 3 ευρώ, θα έπρεπε να πληρώσω 8.76 Είναι σωστός ο υπολογισμός για τα χρήματα που μου ζητάνε ή πρέπει να κάνω αίτηση επανεξέτασης; Ευχαριστώ πολύ
  5. Καλή χρονιά σε όλους! Με υγεία και αγάπη!
  6. Deep fear - Side kick http://www.youtube.com/watch?v=4k8pzYPPTWY
  7. http://www.youtube.com/watch?v=9R6SVbv1RZc Ramirez - Hablando
  8. Πάντως τόσο πολύ κόσμο δεν έχω ξαναδεί σε κατάστημα. Περιμένα περίπου 50 λεπτά μόνο για να μπω! Και το καλύτερο, δεν πρόλαβα να πάρω τη sony που είχα βάλει στο μάτι
  9. Φίλε ότι ηλιακό και να πάρεις φρόντισε να συνδέεται με το boiler από το καλοριφέρ. Έχεις όλο το χειμώνα καυτό νερό χωρίς να καις ποτέ ρεύμα. Θα με θυμηθείς!
  10. thanx migel. Ekana backup me to myphone explorer kai meta reset kai den emfanisei problimata mexri twra... Elpizw na min arxisei ta idia!
  11. Otan parelaba tin kainourgia syskeui kai arxisan ta problimata ekana anaba8misi meta apo 2-3 meres se R1AA008 alla tipota! 8a dokimasw na kanw reset kai 8a bgalw oles tis efarmoges. Outws i allws de xrisimopoiw tis perissoteres apo autes (oxi pws exw kai polles egkatestimenes). Me to reset 8a xasw kai tis epafes mou?
  • Δημιουργία νέου...