Προς το περιεχόμενο

proteus3000uk

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    16
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

proteus3000uk's Achievements

  1. Εσεις με τις 1080 (!!) βλεπετε σημαντικη βελτιωση στα γραφικα με anti aliasing? Σκέφτομαι να παω σε 1080 απο 1060 για το λογο αυτό και μόνο αλλα η διαφορά στην τιμη δεν ξερω αν το δικαιολογει. Δεν παιζω αλλα games εκτος vr και αν παιξω δεν ειναι πανω απο 1080p
  2. Καλημέρα! Σκέφτομαι καιρο να παω σε κατι δυνατότερο απο την gigabyte g1 gaming 6gb που εχω εδω και κανενα 8μηνο. Ενδιαφέρεσαι μήπως?? Αν ναι PM και τα λεμε απο εκει! Να πω κ εγω οτι ειχα κανενα 10αρι χρονια να κατσω να παιξω πανω απο 30 λεπτα κανονικο παιχνιδι αν και ειμαι gamer απο εποχης amstrad! Με το oculus περναω κατι 2ωρα και δεν καταλαβαινω πως περασε η ωρα! Τελευταίο που με ενθουσιασε το edge of nowhere. Το Arktika 1 το εχει παρει κανεις?
  3. Και οι corsair vengeance rgb CMR16GX4M2C3466C16 παίζουν στην asus x370 prime pro στα 3200 ολα στο Auto με 1.2 vsoc και 1.36 volt
  4. Εκανα και εγω την κινηση να παραγγείλω το combo της προσφοράς rift/controllers αλλα εδω και 10 ημέρες απο caseking ενω έχουν πάρει τα χρήματα κανονικα από την πιστωτικη, η παραγγελία δεν εχει σταλεί. Δεν εχουν παραλάβει ακομα και δεν ξέρουν και πότε. Απο οτι ειδα και Amazon δεν υπαρχει ακομα διαθεσιμο!
  5. Ολοι θα θελαμε να παιρνουμε αυτο για το οποιο πληρωνουμε. Υπάρχει προβλημα το οποιο ειναι χιλιο αναλυμενο. Καλλες οι καταγγελιες αλλα οταν θες τελικα να κανεις τη δουλεια σου σημερα, δυστυχως η vdsl οταν έχεις τη δυνατότητα ειναι μια λυση. Κλεψια μεν, λυση ΤΩΡΑ ομως δε!
  6. Ρόδο, εντος πολης,ξεκινησα προ 9ετιας με φορθνετ 12αρα.Σταδιακα επεσε στα 9.Αλλαγη σε wind,hol και οτε! Πανω απο 6 δεν εβλεπα σε καμια. Εδω και ενα μήνα, εκμεταλλευομενος τις καινούργιες καμπινες σε ολη την πόλη, ειμαι οτε vdsl σταθερα στα 29999/2499. Επιτέλους ίντερνετ της προκοπης. Να τα λεμε και αυτά!
  • Δημιουργία νέου...