Προς το περιεχόμενο

spirosta

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.500
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με spirosta

  • Ημερομηνία γέννησης 04/07/1985

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Αθήνα...Νότια.
  • Απασχόληση
    Student

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

spirosta's Achievements

  1. Το έχω κάνει σπίτι με ειδική σκούπα βιολογικού. Το βράδυ τα καθίσματα σαν βρεγμένα και το πρωί είχαν στεγνώσει όλα με τον αφυγραντηρα.
  2. Τι μου θυμίσατε... Βοτανικός πριν από χρόνια αρκετά που υπήρχαν ακόμη "πόλεις" ολόκληρες σε κάποια σημεία. Έχουν κλέψει λοιπόν μηχανάκι. Ο ιδιοκτήτης τους έχει δει που μπαίνουν σε κάποιο συγκεκριμένο δρομάκι και φωνάζει την αστυνομία. Έρχονται σύσσωμοι αστυνομικοί και ιστορίες έξω από το δρομάκι. Δεν μπήκε ποτέ κανένας μέσα. Εν τέλει ξέρετε τι έγινε; Μεσολάβησε ο "κουμανταδόρος" εκεί και βγήκε έξω το όχημα. Η αστυνομία δεν συμμετείχε καθόλου. Νομίζω πως ακόμη και σήμερα σε ανάλογες περιπτώσεις δεν θα έχει αλλάξει τίποτε.
  3. Επίσης με τους κωδικούς σου μπορούν να συνδέσουν και άλλα προϊόντα που μπορεί να έχεις στην τράπεζα όπως άλλο λογαριασμό ή λογαριασμό κάποιου άλλου που τυχαίνει να είσαι συνδικαιούχος (και ας μην το ξέρεις εσύ). Ακόμη σκέφτεσαι τι πρέπει να κάνεις ή θέλεις απλά να τους δώσεις ότι έχεις?
  4. Αν άλλαξες αντλία και αν το ρεζερβουάρ είναι κάτω από το πίσω κάθισμα ψάξε να δεις μήπως δεν άλλαξαν την λαστιχένια φλάντζα και η παλιά δεν έκατσε καλά και ψιλοχανει. Το έχω πάθει σε άλλο αμάξι και είχα πρόβλημα κυρίως μόλις φουλαρα και έχανε.
  5. Αφού σκέφτεσαι το περιβάλλον σκέψου και αυτό. Οι απλές μπαταρίες θα θέλουν αλλαγή κάθε δύο χρόνια. Έχουν ένα κόστος χ και αυτό είναι. Μετά τις πας σε έναν ειδικό κάδο ανακύκλωσης. Οι επαναφορτιζόμενες απλές με μικρή χωρητικότητα θα έχουν το διπλάσιο κόστος. Ο εσωτερικός ρυθμός αποφόρτισης είναι πιο μεγάλος από την κατανάλωση που έχει το τηλεκοντρόλ και κάθε 6 μήνες περίπου θα θέλουν φόρτισμα. Στα δύο χρόνια περίπου η χημεία τους θα έχει χαλάσει από τον συνδυασμό μη συχνής χρήσης και χρόνου. Και πάλι θα τις πας στον ειδικό κάδο και θα έχεις χάσει τα διπλά χρήματα Οι επαναφορτιζόμενες νέου τύπου που υπάρχουν και ως "έτοιμες για χρήση" έχουν χαμηλή εσωτερική αντίσταση και θα θέλουν και πιο αργά φόρτιση και θα κρατήσουν και λίγο παραπάνω. Το κόστος τριπλάσιο μάλλον Και πάλι όμως η συγκεκριμένη χρήση σε τηλεκοντρόλ που θα πέφτει το επίπεδο φόρτισης έτσι μακροπρόθεσμα και αργά θα τις αποτελειώσει άντε στα 3 και κάτι χρόνια. Και πάλι στον ειδικό κάδο. Σκέψου και το γεγονός πως το τηλεκοντρόλ που είναι σχεδιασμένο για 3V ίσως υπολειτουργεί στα 2,3 με 2,6 που θα δίνουν οι επαναφορτιζόμενες. Πιο πολύ αξίζει να τα σκάσεις για premium μπαταρίες ΜΙΑΣ χρήσης που θα κρατήσουν 3-4 χρόνια παρά με επαναφορτιζόμενες. Και σίγουρα το "αποτύπωμα" σου θα είναι μικρότερο αφού αυτό εξετάζουμε.
  6. Πόσο σίγουρος είσαι ότι έχεις σίγουρα πετρέλαιο; Και αν αυτό που έχει μείνει μέσα είναι σίγουρα πετρέλαιο. Αν πήρε αέρα μπορεί να είναι και αλλού το πρόβλημα. Ακόμη και το τρομπακι μπορεί να έχει χαλάσει και να τραβά αέρα. Όπως και από το φίλτρο. Μίλα με ιδιοκτήτη μήπως και το έχει ξανακάνει και είναι πιο απλά τα πράγματα.
  7. spirosta

    Honda Forza 350 κατανάλωση

    Η βενζίνη είχε 1.50 και τώρα 2.10.
  8. Αν κινείσαι με νορμάλ ταχύτητες και νορμάλ επιταχύνσεις ούτε μουγκρίζει ούτε τίποτε. Δεν είναι σαν τα τρίτης γενιάς CHR είναι γενικά διαφορετικό κιβώτιο χωρίς τα χαρακτηριστικά που το έκαναν να "μουγκρίζει". Ναι δίνει μια περίεργη αίσθηση σαν να πατινάρει αλλά όλα καλά μόλις το συνηθίσεις. δεν είναι κάτι και το τόσο περίεργο και αν έχεις οδηγήσεις σκούτερ είναι λίγο παρόμοια αίσθηση. Από πραγματική κατανάλωση εγώ είμαι στα 4,5 λίτρα /100 με μικτό κύκλο ταξίδια και πόλη. Αλλά! Δεν είμαι ο μέσος οδηγός. Είμαι άτομο που οδηγεί ήρεμα και ακόμη και στο ταξίδι πάω 110-120. Γενικά στα 110-115 δεν καίει τίποτε. Παραπάνω το καταλαβαίνεις κιόλας αφού ανεβάζει και στροφές. Φαντάσου ότι με 110 μπορεί και κινείται σε ευθεία με 1500 στροφές ο κινητήρας. Στις ανηφόρες όμως με 110-120 μπορεί να δεις και 5000 στροφές φορτωμένος (η αίσθηση που πατινάρει που λέμε). Είναι 120 περίπου άλογα αλλά δεν θα πεις ότι είναι και τρομερό λόγο αυτών των ιδιαιτεροτήτων. Γενικά κάνε ένα καλό τεστ ντραιβ. Δεν είναι για όλους. Αν θέλεις νευρικότητα και ζωντάνια δεν κάνει. Αν θέλεις ξεκούραση άνεση και οικονομία στα καύσιμα προχώρα. Εγώ ήμουν από αυτούς που τα ήθελα και ήθελα και αυτόματο και δεν το μετανιώνω καθόλου. Ίσα ίσα είμαι απόλυτα ευχαριστημένος αφού ικανοποιεί στο έπακρο τις δικιές μου ανάγκες (15000κμ. έτος περίπου). Υγ. Για την οικονομία στα καύσιμα καλύτερα να πουμε ακριβώς σε καμια 10ετία γιατί αν χρειαστεί αλλαγή η μπαταρία στα 12 πχ χρόνια εκεί θα δούμε την πραγματική οικονομία. Η μπαταρία πριν από ένα χρόνο που το αγόραζα και ρώτησα είχα αν θυμάμαι καλά 3500. υγ2. Είσαι δεσμευμένος στην αντιπροσωπία για μια 10ετία. Η μπαταρία έχει εγγύηση 11 χρόνια και πρέπει κάθε χρόνο να γίνεται έλεγχος για να ισχύει η εγγύηση.
  9. Φαντάζομαι οτι εννοεί αν θα του ζητηθουν περισσοτερα "δικαιολογητικά" Πέρα από τη βεβαίωση Εργάνη και την εντυπωση από taxis που ορίζει και το ΦΕΚ. Οι ελ. Επαγγελματίες που μετακινουνται τι λένε;
  10. Μήπως δεν έχεις σκεφτεί ότι τα δημοτικά τέλη στο κοινόχρηστο είναι πολύ μα πολύ δυσανάλογα ακριβά σε πολλούς δήμους? Έχεις δει το λογαριασμό και ξέρεις ότι είναι τόσες οι κιλοβατώρες ή απλά από το ποσό? Διότι στη Νέα Σμύρνη ας πούμε στο κοινόχρηστο σκάνε κάτι περιποιημένοι λογαριασμοί που είναι το 70-80% τέλη μόνο.
  11. Και επειδή δεν προσεξα αν κάποιος το γράφει... Αν το τολμήσεις προς Θεου μην ξεκινήσεις τρυπα σε πλακάκια με κρουση. Επίσης στην περίπτωση που το πλακάκι είναι γρανιτοπλακακι (δεν τρυπιεται με τίποτε) θέλει και ειδικές μυτες (και πολυ υπομονή)
  12. Καλά κανένας σας δεν ξέρει ότι το PIN είναι προσωπικό και πως: ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ. Δεν το δίνουμε ούτε με sms ούτε με τηλεφωνο. Τώρα απλά ο "μαφιοζος" έκανε το μυνημα να φαίνεται από την τραπεζα και απλά το κινητό πιθανον το πέταξε στη συνομιλία της τράπεζας.
  13. Αν τον κατέβασες δεν έχεις συνδεσει σωστά την παροχη ρευματος ξανά.
  14. Για όσους ρωτάνε για καταναλώσεις το corolla και εντός και εκτός πολης μου καίει γυρω στα 4 με 4.5 ανά 100 χιλιόμετρα. ΑΛΛΑ είμαι ήρεμος γενικά και στα ταξίδια πάω 110 και με την ησυχία μου και προσπεράσεις 120-130.
  15. spirosta

    Ψησταρια Υγραεριου

    Η κουβέρτα που έβαλα είναι πυροσβεσης. Δεν προσφερει καμια μονωση. Ασε που είναι υαλοβαμωακας. Είναι ιδανική για να περιορίσεις φωτιά που έχει καυσίμο να καεί όπως ας πουμε μια κατσαρόλα με λάδι. Φαντάζομαι και στην ψησταρια θα μπορείς να την καλυψεις για να σβήσει. Εγώ προσωπικα που έχω μάτια φυσικό αέριο στο σπίτι έχω μια σε ευκολη προσβαση. Και να θυμάστε ποτε νερό σε λαδια. Ακόμη και με πυροσβεστηρα μπορεί να μεταδόσεις και άλλου τη φωτιά. Ψυχραιμία και καπάκια η κουκουλωμα για να κόψεις το οξυγόνο.
  • Δημιουργία νέου...