Προς το περιεχόμενο

Sebu

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    2.269
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

5.463 προβολές προφίλ
  1. Μακαρι να επαναφερει η ΔΕΗ το 20% για τον Απριλη ωστε η κιλοβατωρα να μεινει κοντα στα επιπεδα Μαρτιου, αλλιως με το 10% παρολο που η ΤΕΑ επεσε, η κιλοβατωρα τον Απριλη θα βγει ακριβοτερη απο τον Μαρτη.
  2. Οπως γραφει και ο ετερος φιλος εδω Μαζι με τυχον οφειλες στο δικο σου ΑΦΜ σου περνανε και οφειλες που υπαρχουν απο αλλα ΑΦΜ στο συγκεκριμενο ρολοι/παροχη το οποιο πας να ενεργοποιησεις στο ονομα σου.
  3. Εσυ καλα τα λες μεν αλλα ο ΑΦΜ τα ειχε αφησει εν γνωσει του απληρωτα ως μπαταχτσης αρα πως να τα πληρωσει? Δεν θελει, αν ηθελε θα το εκανε πριν αποχωρησει. Αυτη ειναι η πληγη. Κανονικα η ΔΕΗ θα επρεπε να μεταφερει τα χρεη σε Ενδιαμεσο Λογαριασμο απαιτησεων και να κυνηγαει τον ΑΦΜ για τα χρεη μετα την αλλαγη ονοματος στο ρολοι/συνδεση και οχι το ρολοι/νεο ενοικιαστη/νεο ΑΦΜ. Τα χρεη επομενως μετα την αλλαγη ενοικιαστη/ιδιοκτητη/αφμ θα επρεπε να γινονται προσωποπαγη οπως ειναι ολα τα υπολοιπα χρεη στο Ελλαντα και οχι να μενουν δεμενα με ενα ρολοι. Στην τελικη το ρευμα το εκαψε και το καταναλωσε φυσικο προσωπο δηλαδη ΑΦΜ οχι τα ντουβαρια, το οικημα και το ρολοι που ειναι αψυχα. Ας συνεργαστει με εισπρακτικες εταιρειες και servicers και ας ριξει αβερτα ξυλο. Συν τις αλλοις σε πλειστες των περιπτωσεων το ρολοι ειναι στο ονομα του ιδιοκτητη χωρις να γυρναει στου ενοικιαστη, εκει να δεις πιστολακια που πεφτουν με απληρωτους λογαριασμους και χρεη. Ο ιδιοκτητης δεν θελει να φαινεται η ενοικιαση γιατι ειναι black και αφορολογητη, οποτε κραταει φως/νερο στο ονομα του αλλα αν πεσει σε μπαταχτση την εκατσε...
  4. Ειναι ευκολο οι ειδικοι να μας θυμησουν κατω απο ποιο οριο τιμης μηνα δεν ενεργοποιειται ο μηχανισμος διακυμανσης? Βλεπω με μεχρι σημερα τιμες Μαρτη εχει πεσει περιπου στα 70 ευρω και κατι ψιλα.
  5. Παραξενο.... Εχεις καταναλωση απο περιοδο που καλυπτει 3 μηνες αλλα στη χρεωση ημερας/νυχτας εχει μονο μια τιμη kWh που ειναι παραξενο. Κανονικα θα επρεπε να εχει 3 τιμες, μια για Γεναρη, μια για Φλεβαρη και μια για Μαρτη και αντιστοιχη αναλογια ημερων, ωστε να φτασεις τις 69 μερες απο 6/1-14/3/2024. Εκτος και αν επειδη η βασικη τιμη προ εκπτωσης ηταν 0,155 και στους 3 μηνες και απλα αλλαζει η εκπτωση αφησαν μια τιμη και "επαιξαν" με τις εκπτωσεις. Μαλλον αυτο εχουν κανει. Χρεωσαν ολες τις κιλοβατωρες με 0,155 ως βασικη τιμη και μετα υπολογισαν 3 εκπτωσεις και τις αθροισαν σε -24,11.
  6. 1-2 εργασιμες no worries Και εμενα η τελευταια πληρωμη εκανε 2 μερες να φανει ως πληρωμενη στο site της ΔΕΗ ενω στην τραπεζα ηταν "υπο επεξεργασια" αυτες τις δυο μερες.
  7. Ευχαριστω Αρα να μην παιδευομαι με ξυσιματα και αλλα εξωτικα? Χαμεραιτ πανω στη σκουρια και της τραβαει σφυρια στο δοξα πατρι?? 😋
  8. Εχω μια παλια σκαλα φουλ μεταλλικη με ξυλινα σκαλια (απο αυτη που ανεβαινεις για να φτασεις φωτιστικα, ντουλαπες κτλ), η οποια παει απο παππου προς παππου. Σκυλος μαυρος μετραει αρκετες δεκαετιες ζωης ΑΛΛΑ εχει αρχισε να εμφανιζει επιφανειακες σκουριες οντας σε εξωτερικο περιβαλλον (αν και σε σημαντικο βαθμο σκεπασμενη). Σκεφτομουν να ξυσω με ενα μεσαιο ντουκοχαρτο τις σκουριες και μετα να περασω χρωμα. Εικαζω οτι τα καινουρια χρωματα μεταλλων εχουν ηδη μεσα καποιο υλικο κατα της σκουριας και δεν χρειαζονται 2 ξεχωριστα υλικα οπως καναμε παλια που πρωτα περναγαμε μινιο και αφου στεγνωνε περναγαμε χρωμα μεταλλου. Κατι θυμομουν προ αμνημονευτων ετων για ενα χαμεραιτ που εβαφε απευθειας πανω στη σκουρια αλλα δεν ξερω αν κανει οντως δουλεια κατι τετοιο ή απλα την σκεπαζεις και αυτη συνεχιζει απο κατω να δουλευει υπουλα. Τι εχετε να προτεινετε σας παρακαλω? Ευχαριστω!
  9. Αν παντως η ΔΕΗ εχει φτιαξει κοτζαμ ηλεκτρονικη online πλατφορμα, με energy coaches και ιστοριες για αγριους, και για να απαλλαγεις απο μια υπηρεσια που σου φορτωσαν με το ζορι και την οποια ουδεποτε αιτηθηκες, πρεπει να πας σε φυσικο καταστημα οπως πηγαινες τη δεκαετια του 80 για να πληρωσεις λογαριασμους, ωστε να ξεμπλεξεις αμεσα και χωρις πισωγυρισματα, κατι ειναι πολυ σαπιο στο βασιλειο της Δανιμαρκιας.
  10. Ευχαριστω δεν το γνωριζα Βασικα ειναι μερος κολωνας και εξωτερικου τοιχου. Και τα δυο δηλαδη απο την εξω μερια ειναι εκτεθειμενα στον καιρο. Δεν ειναι ομοιομορφα, στο ενα σημειο ξεκιναει απο το υψος του στρωματος και παει προς τα κατω μεχρι 5 εκατοστα πανω απο το σοβατεπι (στη μερια της κολωνας) ενω το αλλο σημειο ειναι περισσοτερο οριζοντιο σχεδον στην ευθεια του στρωματος (το μερος που ειναι στην τοιχοποιια). Θα δοκιμασω με λευκο ξυδι για αρχη γιατι μαλλον ειναι πολυ καιρο εκει και εχει ποτισει καπως και το απλο ζεστο νερο δεν εκανε δουλεια, περισσοτερο πραγμα εβγαλαν τα μωρομαντηλα αρχικα.
  11. Sebu

    Νέοι μετρητές ΔΕΗ

    Ο λογαριασμος βγαινει 3-4 εργασιμες μετα την τηλεμετρηση. Αρα το 12/3 ενδεχομενα να αφορα την εκδοση του λογαριασμου εφοσον μετρηθηκατε στις 8/3.
  12. Χαχαχαχαχα τους κανεις το αιτημα μεσα απο τη μεριδα σου στο mydei γιατι αλλιως δεν μπορεις, κοινως ξερουν ποιος χρηστης εισαι, αφου κιολας σου απαντανε στο email σου και ειδικα αν εχεις ενα ρολοι/συνδεση/συμβολαιο ειναι παναπλο. Χαχαχαχαχαχαχαχα Η φορμα επικοινωνιας ειναι επιτηδες λαμογιοστημενη ωστε δεν στελνει αντιγραφο του αιτηματος απευθειας στο μεηλ σου ουτε κραταει ιστορικο. Για ευνοητους λαμογιο λογους αλλα κατα τα αλλα θελουν να λεγονται μεγαλη εταιρεια και να εμπλακουν στο retail καταστηματων και σε αλλες εξωτικες μπιζνες.
  13. Θενκς Υγρασια δεν εχει τοσο υπερβολικη ο χωρος. Αναλογως του εξωτερικου καιρου/υγρασιας/θερμοκρασιας, εσωτερικα το δωματιο παιζει απο 45-65% με μεσο ευρος τιμης το 55-60%. Να τραβηχτει δυστυχως δυσκολο καθως δεν υπαρχει αρκετος χωρος για τα υπολοιπα περασματα και επιπλα, ειναι κυριολεκτικα ολα μετρημενα στο εκατοστο.
  14. Εσωτερικος τοιχος ο οποιος ειναι πισω απο κρεβατια που δεν αναπνεει αρκετα (εχει κενο οσο το σοβατεπι δηλαδη περιπου 0,5-1 εκατοστο, εχει πιασει κιτρινιλες. Τον περασα επιφανειακα με μωρομαντηλα, τα πολλα εφυγαν, αλλα εχει απομεινει μια στρωση σαν ελαφρως σαγρε. Επειδη αυτη τη στιγμη δεν παιζει να γινει σωστο μερεμετι δηλαδη ξυσιμο, στοκαρισμα, βαψιμο, καθως ο χωρος κατοικειται, υπαρχει καποιος αλλος τροπος να το καθαρισω καλυτερα, χωρις να κανω μεγαλυτερη ζημια δηλαδη χωρις να ξεβαψει τελειως το σημειο? Σαπουνι/ferry και νερο απαλα με την ηπια μερια σφουγγαριου θα βοηθουσε? APC ή Degreaser αυτοκινητου?
  • Δημιουργία νέου...