Προς το περιεχόμενο

kostanen

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    134
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

kostanen's Achievements

  1. kostanen

    Αγορά μηχανής espresso

    Καλορίζικη! Δεν έκανα ακόμα την αγορά, αφού δεν είμαι σίγουρος και από τη στιγμή που δουλεύει ακόμα η Saeco... Μια συμβουλή, να είσαι ευγενικός και σχολαστικός με το καθάρισμα και τη λίπανση του group, εκεί οφείλεται η βλάβη μου. Και μόνο που θα απαλλαχτω από αυτό το εξάρτημα, με οδηγεί στη delonghi
  2. kostanen

    Αγορά μηχανής espresso

    Ευχαριστώ και τους 3 για τα σχόλια σας
  3. kostanen

    Αγορά μηχανής espresso

    Πραγματικά είναι πολύ λογική η απάντηση σου , δεδομένης της τιμής της και των κριτικών της. Δεδομένης της συνεργασίας Gaggia, Philips & Saeco, παραβλέποντας της θετικότατες απόψεις των χρηστών της, είδα πως χρησιμοποιεί την ίδια μονάδα καφέ με τη δική μου και αυτό και μόνο με χαλάει απίστευτα. Από την άλλη πλευρά, delonghi δεν θα έπαιρνα ηλεκτρικό σίδερο των 50€ , πόσο μάλλον κάτι 8πλασιας αξίας.
  4. kostanen

    Αγορά μηχανής espresso

    Φίλοι μου καλησπέρα, παρακαλώ τη συμβουλή σας. στοχεύω αποκλειστικά σε πλήρως αυτόματη , η σύζυγος δεν συζητάει για οτιδήποτε διαφορετικό. Μετά από 14-15 χρόνια με την Saeco Xsmall , ήρθε η στιγμή της αντικατάστασης. Οι επιλογές θα είναι μόνο 2 και βασικές και αποκλείονται σκρουτζομάγαζα λόγω επίσημης εγγύησης (παθών) 1. Philips 2224 2. Delonghi ECAM22.115.B Magnifica S (την έχει το πλαίσιο (επιστροφή efg και τιμολόγιο, στο skroutz βρίσκεται η 22.110) Στα υπέρ της Philips το γεγονός πως έχει ενσωματωμένο φίλτρο και κεραμικό μύλο. Από την άλλη δυστυχώς είδα πως φοράει το ίδιο μηχανισμό συμπίεσης/παρασκευής με τη saeco που όλα τα χρόνια με προβλημάτιζε και αυτός είναι ο λόγος της αλλαγής της. Επίσης κατά την αφαλάτωση δεν καθαρίζει την έξοδο του καφέ (από το δοχείο το τραβάει και το εξάγει από τον ατμό του γάλακτος). Για την Magnifica δεν γνωρίζω τίποτα, γενικότερα τη φοβάμαι σαν μάρκα (σίδερα κλπ). Είδα πως έχει ατσάλινο μύλο , αν δεν κάνω λάθος αυτό είναι αρνητικό? Επίσης είναι συμπαγές και θεωρώ λιγότερο ευαίσθητο το σύστημα καφέ (καμία σχέση με της philips). Δεν ξέρω πως κάνει αφαλάτωση. Οποιαδήποτε πληροφορία παρακαλώ ευπρόσδεκτη , ειδικά στο τεχνικό μέρος του τύπου μύλος, boiler, μονάδα καφέ. Ευχαριστώ.
  5. kostanen

    Speedport plus 2 "κρυμμένο" wifi-ssid

    τίποτα, πραγματικά έχω νευριάσει. αύριο θα το πάω πίσω αλλά λέω να ζητήσω πάλι speedport, το ZTE h1600 απο ότι διαβάζω είναι χειρότερο. αν δεν πιάνω παλι μονο το δικο μου 2,4 και με το δεύτερο θα δοκιμάσω zte
  6. kostanen

    Speedport plus 2 "κρυμμένο" wifi-ssid

    ήταν στις δοκιμές που έκανα σύμφωνα με τις συμβουλές των προηγούμενων, νομίζω ότι το έχω αφήσει κιόλας στο wpa2, δυστυχώς. αν και καθυστερημένα, ευχαριστώ και εσένα που ασχολήθηκες.
  7. kostanen

    Speedport plus 2 "κρυμμένο" wifi-ssid

    συνηθίζω να λύνω τα προβλήματα και να μην παραδίδω τα όπλα αμαχητί παρόλα αυτά ευχαριστώ για τη βοήθεια , θα πάρω το νέο router και αν συνεχιστεί η ίδια συμπεριφορά , βλέπουμε. επειδή "ο χρόνος είναι χρήμα" σίγουρα και η αγορά νέων dongles είναι η λύση. ευχαριστώ, αν έχει κανείς να προσθέσει πιθανή λύση , ευπρόσδεκτη.
  8. kostanen

    Speedport plus 2 "κρυμμένο" wifi-ssid

    το desktop που έχω πρόσβαση τώρα έχει μια εξωτερική TP-Link WiFi USB Adapter N300 TL-WN822N, που μόλις προσπάθησα να κάνω driver update από το site αλλά τα win 10 επιμένουν πως ο υπάρχον είναι καλύτερος. στο ΖΤΕ της voda έως τώρα και τα 2,4 της γειτονιάς τα βλέπει μια χαρά. Στο άλλο laptop δεν έχω πρόσβαση τώρα. Δεν είναι "κουφό"? σίγουρα και το speedport εκπέμπει και το TPlink λαμβάνει , αλλά καμία επαφή μεταξύ τους. Και αν έχω το ίδιο θέμα και με το ΖΤΕ Η1600 που θα μου δώσουν ? νέα dongles?
  9. kostanen

    Speedport plus 2 "κρυμμένο" wifi-ssid

    ούτε τώρα, δοκίμασα τους συνδυασμούς που με άφηνε , α) b/g β) g/n γ) g/n/ax στο κανάλι 11 που όπως είδα από το analyzer εκπέμπει ακόμα μόνο 1 γειτονικό. γίνεται να φταίνε οι συγκεκριμένες κάρτες δικτύου και να εμφανίζουν επιλεκτικά τα 2,4ghz? Από την άλλη το γέρικο σκυλί ΗΡ 8570ρ με την Intel(R) Centrino(R) Advanced-N 6205 , βλέπει και συνδέεται άνετα στην 2,4 n, επομένως το router αν μη τι άλλο εκπέμπει (όπως και τα κινητά συνδέονται) Να δοκιμάσω κανένα driver?
  10. kostanen

    Speedport plus 2 "κρυμμένο" wifi-ssid

    γρήγορος... όχι είναι στο auto , το δοκιμάζω τώρα και επανέρχομαι, ευχαριστώ Δυστυχώς τίποτα, βλέπω όλα τα 2,4 της γειτονίας εκτός το δικό μου.
  11. Φίλοι μου καλησπέρα, μετά από πολλά χρόνια ξαναγύρισα ΟΤΕ και παρέλαβα το εν λόγω router σε μια vdsl 50άρα με πολύ καλό χρονισμό. Το πρόβλημα μου είναι πως το Speedport plus 2, δεν μπορούν να ανιχνεύσουν το wifi του 2 από τα 4 pc στο σπίτι. Συγκεκριμένα ένα laptop HP 3η γενιά Inter και ένα desktop με turbo-x wifi dongle το βρήκαν και συνδέθηκαν κανονικά και με πολύ καλή εμβέλεια. το έτερο σταθερό με TP-Link WiFi USB Adapter N300 TL-WN822N καθώς και έτερο laptop (4η γενιά intel) , παρότι βρίσκουν όλα τα 2,4g της γειτονιάς αρνούνται να "δουν" το δικό μας, το ίδιο και ένα ξένο laptop καθηγητή που έρχεται σπίτι. έψαξα και μίλησα με τεχνική υποστήριξη , αυτό που προσπάθησαν ήταν να ξεχωρίσουν οι δύο συχνότητες (band steering) ώστε να μην εκπέμπουν μαζί. Παρόλα αυτά το πρόβλημα παραμένει και οι 2 συχνότητες παραμένουν κρυφές στα συγκεκριμένα μηχανήματα. Η Cosmote πρότεινε να μου το αλλάξει με ένα ΖΤΕ (μάλλον το Η1600) , αλλά δεδομένης της πολύ καλής wifi κάλυψης του σπιτιού με το speedport, αν ξέρετε κάτι παραπάνω θα το εκτιμούσα προκριμένου να το κρατήσω.
  12. Vodafone ευχαριστώ πολύ για τα απεριόριστα δεδομένα αλλά αν δουλεύει 2g μου αρκούσε και 1mb Γράφω από wind ..και ψάχνω τον γείτονα για WiFi, είμαι Μεσσηνία για το Πάσχα. Κάθε χρόνο τα ίδια....
  13. και όμως εμφανίζεται 2 μήνες ενεργό αυτό που αγόρασα (το trial). Μόλις άνοιξα και το xbox , έβαλα τον λογαριασμό και έχω 2 μήνες game pass ultimate Xbox Game Pass Ultimate Turn on recurring billingExpires on 3/25/2022 Explore gamesSee this month's titles Xbox Game Pass Ultimate Manage subscription Recurring billing off  Subscription expires on March 25, 2022
  14. Φίλοι μου , μια βοήθεια παρακαλώ, δεν το κατέχω ιδιαίτερα αφού μου λήγει σήμερα η συνδρομή έκανα νέο λογαριασμό (φρέσκο). Μου εμφανίζει το 1€/1μήνα αλλά δεν το έχω αγοράσει ακόμα. αγόρασα από cdkeys μια 2μηνη trial (μόνο για νέους λογαριασμούς) https://www.cdkeys.com/xbox-live/2-month-xbox-game-pass-ultimate-xbox-one-pc-trial με ποια σειρά τα βάζω , σε σχέση με το 1€/1μήνα και αν μπορεί να συνδυαστεί και με νέα αγορά gold τότε πως θα γίνει και με ποια σειρά και τότε?
  15. Θα απαντήσω σαν λογιστής, Τα μηχανήματα μας τρώνε ξύλο, 365/7/24 ανοιχτά Δεν περιμένω να ζήσουν πάνω από 5 χρόνια, και έως τότε έχουν βγάλει τα λεφτά τους. Δεν μας νοιάζει το future proof λοιπόν, μόνο αξιοπιστία και ανταπόκριση. Δεν αποθηκεύουμε τίποτα τοπικά πάρα μόνο στον servers και από εκεί φεύγουν 2 back ups. Για τα clients έχουμε βρει την υγεία μας με αυτά https://www.plaisio.gr/pc-perifereiaka/desktops/business-pcs/hp-400-g7-mt-i5-10500-8gb-256gb-w10-desktop-intel-core-i5-10500-8-gb-256-gb-uhd-630-_3638251 Και προσθήκη 8gb ακομα ή εναλλακτικά για 11η γενιά https://www.skroutz.gr/c/891/branded-desktop-pc/f/342720_342733_561752_831510/Core-i5-8GB-Windows-10-16GB.html?order_by=pricevat&order_dir=asc Και προσθήκη 8gb ακομα, όπου χρειάζεται Αν δεν έχεις server και είναι το master PC τότε βάλε μεγαλύτερο ssd και ρύθμισε τουλάχιστον 2 σε διαφορετικό σημείο ή/τρόπο back ups
  • Δημιουργία νέου...