Προς το περιεχόμενο

leka21

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    8
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

leka21's Achievements

  1. Συμφωνώ 100% , αν γίνει κ αδιάβροχο θα είναι ότι καλύτερο θα έχει κυκλοφορήσει έβερ.
  2. Στο SE δείχνει να έχει πιο γρήγορη απόκριση συγκριτικά με iOS 10... Θετικές οι αλλαγές που έχω εντοπίσει μέχρι τώρα!
  3. Εγώ θα συμφωνήσω, δεν φέρνει την επανάσταση αλλά είναι το μόνο που πάει ένα βήμα παραπέρα. Η καινοτομία στις υπόλοιπες ανακοινώσεις είναι μηδαμινές. Είναι συμβατό από όσο διαβάζω με πολύ καλύτερα & φτηνότερα ακουστικά από τα AirPods, μερικές ιδέες εδώ. Μακάρι να είχαμε καλά νεά εκ των έσω αν κ υποψιάζομαι ανάλογη διείσδυση με το Apple Pay, είμαστε μικρή αγορα. Σε ερώτηση που έκανα σε λογαριασμό social media της Cosmote η απάντηση που πήρα ήταν να ενημερώνομαι από εδώ περι αυτού, εν οίδα ότι ουδέν οίδα φάση... True story?
  4. Τώρα που το ξανασκέφτομαι έχει υπάρξει η twin sim με το ίδιο νούμερο στο παρελθόν. Για τα δεδομένα, η Cosmote που ξέρω τουλάχιστον, δίνει ξεχωριστό νούμερο κ δεν τα βάζει σε ένα. Το κομμάτι της e-sim μου φαίνεται πιο αχαρτογράφητο. Με την ανάλογη ζήτηση θα υπήρχε κ η προσφορά αλλά δεν νομίζω να συγκινηθούν για ένα Apple Watch που πιθανώς να μην κυκλοφορήσει καν επίσημα στην Ελλάδα σε αυτή την έκδοση. Ένας κούκος δεν φαίρνει την άνοιξη φάση.
  5. Στην Ελλάδα το συγκεκριμένο αν έρθει θα υποστηρίζεται με την eSim κ με την χρήση ίδιου αριθμού με το κινητό; Διαβάζοντας αυτό καταλαβαίνω πως μιλάμε για κάτι σαν το Apple Pay, συμβατό μόνο για συγκεκριμένες χώρες...
  • Δημιουργία νέου...