Προς το περιεχόμενο

kaberis

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    61
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Chania

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

kaberis's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 10 Classifieds
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Καλησπέρα, έχει κάνει κανείς εταιρία στο Delaware ή να ξέρει να μου πει τι χρειάζεται ; Ευχαριστώ
  2. Μετα από 16 χρόνια χρήσης του PayPal λογαριασμού μου, προχθές και ενώ ήθελα να κάνω μια αγορά ασφάλειας αυτοκινήτου από Hellas Direct, ο λογαριασμος μου κλείδωσε χωρίς κανενα λογο. Τα βήματα που ακολούθησα ήταν να επικοινωνήσω με την PayPal τηλεφωνικά στο 2103002172 , χωρίς να μπορούν να μου δώσουν συγκεκριμένες εξηγήσεις , και με παρότρυναν να στείλω εμαιλ στο [email protected] όπου πήρα μια απάντηση ότι η απόφαση για το κλείσιμο του λογαριασμού μου είναι οριστική και τυχόν υπόλοιπο μεσα στο λογαριασμό θα κρατηθεί για 180 μέρες. Ο λογαριασμός ειναι personal , όχι business. έχει παθει κάποιος κατι παρόμοιο?
  3. kaberis

    Πρόβλημα Cosmote

    εγω θα πω την προσωπική μου εμπειρια. ενώ έχω λογαριασμό Paypal απο το 2005 χωρίς κανένα πρόβλημα τοσα χρονια, προχθές πήγα να κανω ανανέωση την ασφάλεια αυτοκινήτου μου στην hellas direct , και το account μου στο Paypal κλείδωσε για παραβίαση policy. μετα από πολύ ψάξιμο στα "Policy" εδω https://www.paypal.com/us/webapps/mpp/ua/acceptableuse-full λέει οτι απαγορέυεται "(h) involve certain credit repair, debt settlement services, credit transactions or insurance activities" . δεν ξέρω τι αλλο να πω..
  4. πατα το βελακι πισω, και αλλαξε το ονομα σου με αγγλικους χαρακτηρες. μετα πατα επομενο και βαλε ξανα ημερομηνια γεννησης.
  5. πατα πισω , και αλλαξε το ονομα σου σε λατινικους χαρακτηρες. το ιδιο επαθα κ εγω.
  6. Καλησπέρα σε όλους , Θέλω να δημιουργήσω ένα project , το οποίο σίγουρα θα χρειαστεί development από το μηδέν, webdesign, UI/UX graphics κτλ. Αξίζει τον κοπο να ασχοληθώ με freelancer sites όπως upwork, fiverr ή να ψάξω για ελληνικό team; το budget αρχικά θα είναι low-mid αφού δεν ξέρω ακόμα το ROI. Ποια είναι τα πρώτα βήματα για να ξεκινήσω ; οποιαδήποτε βοήθεια δεκτή.
  7. Καλησπερα, ποια η διαφορά ενσήμων ανειδίκευτου εργάτη έναντι ενσήμων ειδικευόμενου, τόσο για τον εργοδότη όσο και για τον εργαζόμενο? συνταξιοδοτικό, αποζημειώσεις, αναγνώριση σε διαγωνισμούς κτλ...
  8. Ξέρετε εάν υπάρχει κάποιο έτοιμο script που μπορώ να το ανεβάσω σε δικό μου σερβερ και να κάνω τιμολόγηση (με τα βασικά όπως αποθήκη, προμηθευτές, κτλ) πχ https://codecanyon.net/item/foxtrot-customer-invoice-and-expense-management-system/27724371
  9. Καλησπέρα. Ψάχνω άτομο για webdesign woocommerce πάνω σε έτοιμο θέμα. Το θέμα είναι αυτό https://themeforest.net/item/xstore-responsive-woocommerce-theme/15780546 Το site είναι ήδη hosted με domain όλα αγορασμένα. Τα προϊόντα θα τα περάσω εγώ. Μένει η σχεδίαση frontend και η σύνδεση με τράπεζα/πληρωμές. Όποιος ενδιαφέρεται ας στείλει εδώ ή σε Pm.
  10. kaberis

    Dropshipping και φορολογία

    εκτός αν κάνεις LLC εταιρια στην Αμερική , και βάλεις κάποια 3rd party fulfillment .
  11. kaberis

    Dropshipping και φορολογία

    καταρχην αν κόβεις αποδείξεις και τιμολόγια θα χρειαστείς και τιμολόγια αγοράς. που τα βρισκεις και τα πουλάς αυτα; πως θα φέρεις έσοδα έξοδα φπα κοντά στο μηδεν χωρις παραστατικά αγορων; το λογικό για μενα είναι οτι με το ds παρέχεις στην ουσια παροχή υπηρεσίας ως middleman. δεν ξέρω αν γινεται να δηλωσεις το συνολο των κερδών ως κέρδη από το internet και να φορολογηθείς με 15% αν δεν κανω λαθος
  12. Εγώ το έβγαλα περίπου στα 6500€ με 7000€. λοιπόν για 180000 με 200000 χιλιόμετρα euro5 με λιανικη τιμη προ φορων 55000. ρύπους 190 με 196 σύμφωνα με το κατάλογο του gsis. τα γερμανικά μπορεί να έχουν κ εκδόσεις 200+ ρύπους.
  13. Η δεύτερη επιλογή είναι σε hybrid x6 , οπότε έχει 50% επιπλέον έκπτωση στο τελος ταξινομησης.
  • Δημιουργία νέου...