Προς το περιεχόμενο

islas canarias

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    651
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με islas canarias

  • Ημερομηνία γέννησης 25 Οκτωβρίου

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Κρήτη

ΑΛΛΑ

  • Απασχόληση
    Hotels

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.213 προβολές προφίλ

islas canarias's Achievements

  1. Καλημέρα σε όλους. Έχω βάλει ενα usb drive πάνω στον ΖΤΕ H1600 της cosmote στο σπιτι και προσπαθώ να καταλάβω πως μπορώ να έχω access σε αυτο απ το γραφείο. Έχω ddns λογαριασμό. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει?
  2. Καλημέρα παίδες, υπάρχει αξοππρεπής 24αρα gaming οθόνη στα 200eur?
  3. Καλησπέρα, νέος εδώ. Υπάρχει κάτι σε κοινότητα να βρω Έλληνες συμπαίκτες για dmz?
  4. Max 1000 ευρώ, όχι έχω ηδη pc, αλλά παλιό πλέον. Θα κρατήσω οθόνη, πληκτρολόγιο, ποντίκι. Παιχνιδια, κυρίως COD.
  5. Ευχαριστώ. Εχει καποιο λινκ ή συγκεκριμένα μοντέλο για τους arctic ανεμιστήρες και ενα αθόρυβο cpu fan? Και ποια μητρική ειναι συμβατή με έλεγχο ανεμιστήρων?
  6. islas canarias

    ZTE H1600 (Cosmote)

    Καλημέρα και καλή χρονιά. Ξέρει κανείς πως δουλεύουμε τη θύρα USB? Έβαλα ενα wd elements και ενεργοποίησα το ftp από το setup, αλλά τίποτα!
  7. Όχι δεν έχω πρόβλημα αν θα είναι AMD ή Intel κάτι σε ryzen 5 ή i5 θα είναι! GPU μάλλον rtx1650. Πάω για mid range κατάσταση δηλαδή!
  8. Καλησπέρα, σκέφτομαι να φτιάξω ένα νέο pc gaming και ήθελα να ρωτήσω απόψεις για κάποιο κουτί με ανεμιστήρες το οποίο να παρέχει επιλογή ελέγχουν αυτών στα rpm, είτε με διακόπτες είτε με software ή έστω κάποιο κουτί "αθόρυβο". Επίσης επειδή έχω χάσει τη μπάλα με τις μητρικές, κάποια πρόταση στα 150€ max?
  9. Solved. Μπλοκάρισμα της esim με 3 λάθος απόπειρες, μετά βάζουμε το puk της οπότε μετά μπορούμε να βάλουμε δικό μας 4ψηφιο pin.
  10. Καλησπέρα. Σήμερα ενεργοποίησα μια esim της cosmote. Στις ρυθμίσεις στο κινητό και συγκεκριμένα ρυθμίσεις pin, για να το αλλάξω μου ζητάει ένα pin το οποίο δεν έχω, δε μου εστάλη τίποτα τέτοιο στο μέηλ με την ενεργοποίηση της esim! Έχει τύχει να ξέρει κανείς τι γίνεται με αυτό?
  11. Καλησπέρα. Ξέρει κανείς κάποια εφαρμογή all in one που να κάνει σωστό tracking πακετων και να περιλάμβανει Acs, Speedex και Γενική Ταχυδρομική? Ξέρω το track17 που έχει Acs (όχι τα άλλα όμως) και το parcels που έχει Speedex.
  12. Καλησπέρα σε όλους. Έχω 50αρα vdsl cosmote η οποία πιάνει 17mbps με συχνές διακοπές. Είμαι 1χλμ απ το dslam. Ο λόγος που έχω 50αρα γνωρίζοντας τις χαμηλές ταχύτητες είναι ότι με 24αρα έπιανα 10mbps. Η ερώτηση του ενός εκατομμυρίου είναι, αν πάω σε voda ή wind 50αρα (ή 24αρα) θα έχω τα ίδια? Αν δε κάνω λάθος απ τις υπάρχουσες γραμμές δε παίρνουν και οι άλλοι παροχοι?
  13. islas canarias

    COSMOTE TV OVER THE TOP

    Από οτι κατάλαβα ειναι σαν netflix.
  • Δημιουργία νέου...