Προς το περιεχόμενο

Candlemass

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    599
  • ΜΕΛΟΣ

6 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Αθήνα / Αγ. Παρασκευή
  • Ενδιαφέροντα
    metal μουσική, ποδόσφαιρο, κιθάρες, ποδηλασία

Πρόσφατες Επισκέψεις

10.686 προβολές προφίλ

Candlemass's Achievements

  1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 09/03/2024 02:32 μμ

    • Πώληση
    • ΝΕΟ

    Πωλείται το σφραγισμένο στη ζελατίνα του παιχνίδι για Playstation 5 Ratchet & Clank: Rift Apart. Τιμή: 25€ Αποστολή πανελλαδικά με έξοδα παραλήπτη. Quick Specs Πλατφόρμα: PlayStation 5 Είδος παιχνιδιών: Δράση, Περιπέτεια, Σκοποβολή Έκδοση του παιχνιδιού: Βασικός Υπεύθυνος ανάπτυξης: Insomniac Games Εκδότης: PlayStation Studios Ημερομηνία κυκλοφορίας: 11/06/2021

    25 €

  2. Και εδώ μου είχε έρθει μήνυμα για ακύρωση και refund από την 1η μέρα, το αποδέχτηκα, αλλά δεν έχει γίνει ακόμα.
  3. Μια γνώμη για τους Amcor απ' όποιον γνωρίζει;
  4. ^ Όντως, όποιος μπορεί ας το δοκιμάσει και ας μας πεί http://www.maxconsole.com/threads/playstation-3-backup-games-now-working-on-ofw-v4-70-ps3.43138/
  5. Στο σημείο που δείχνεις γίνεται στένωση του οδοστρώματος σε 1 λωρίδα χωρίς έρεισμα. Η πινακίδα εκεί είναι πλεονασμός γιατί δεν υπάρχει χώρος έτσι κι αλλιώς για προσπέραση. Μετά τα νέα διόδια Ζευγολατιού π.χ. που υπάρχει 1 λωρίδα + 1 μεγάλο έρεισμα με κολωνάκια δεν υπάρχει απαγορευτικό προσπέρασης.
  6. Όχι, δεν έχει σε όλες, οπότε ναι, είσαι υποχρεωμένος να διευκολύνεις την προσπέραση όπου επιτρέπεται.
  7. Καλά, προφανώς αγνοούμε τα γίδια που κολλάνε στο εκατοστό ενώ δεν υπάρχει χώρος να περάσουν. Επίσης, αναφέρομαι στα σημεία π.χ. μετά τα νέα διόδια Ζευγολατιού (προς Κόρινθο), που υπάρχει 1 λωρίδα + έρεισμα. Αυτό είναι αρκετά μεγάλο ώστε να χωρέσει και νταλίκα για μια ασφαλή προσπέραση. Ακόμα κι εκεί όμως υπάρχουν οδηγοί που κάθονται μέσα στη μέση, αυτό ήθελα να επισημάνω, ότι θα πρέπει να οδηγούμε όσο πιο δεξιά επιτρέπει ο δρόμος και να μη μπερδεύουμε τη ΛΕΑ με το έρεισμα.
  8. Ενημερωτικά και φιλικά, επέτρεψέ μου να σε διορθώσω. ΛΕΑ υπάρχει μόνο σε δρόμους με 2 λωρίδες/κατεύθυνση και διαχωριστική νησίδα στη μέση. Στην Κορίνθου-Πατρών και σε όλους τους υπόλοιπους με 1 λωρίδα, το άκρο του οδοστρώματος χαρακτηρίζεται ως "λωρίδα πολλαπλών χρήσεων"/έρεισμα και ΠΡΕΠΕΙ να μπαίνεις μέσα για να διευκολύνεις όποιον θέλει να προσπεράσει (αν υπάρχει χώρος, φυσικά). ΚΟΚ, άρθρο 16. Και από το άρθρο 2 (ορισμοί) : Έρεισμα: H πέραν τoυ oδoστρώματoς ακραία λωρίδα της oδoύ. Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.): Η επί αυτοκινητοδρόμου λωρίδα που βρίσκεται μεταξύ της ακραίας δεξιάς συνεχούς διαγράμμισης και του άκρου της οδού. Από wikipedia : https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CE%B8%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE_%CE%9F%CE%B4%CF%8C%CF%82_8%CE%B1_%28%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1%29 "Το μεγαλύτερο μέρος στο υπόλοιπο τμήμα Κόρινθος - Πάτρα είναι οδός ταχείας κυκλοφορίας με μια λωρίδα κυκλοφορίας και ένα έρεισμα." (όχι αυτοκινητόδρομος). Από το εγχειρίδιο της τροχαίας για την οδική ασφάλεια (ΤΕΕ) : http://library.tee.gr/digital/m2391.pdf σελίδα 15 Οπότε, είσαι λάθος. Τον δρόμο τον έχω κάνει άπειρες φορές, υπάρχουν στενά σημεία, αλλά υπάρχουν και άπλες που προσπερνάς εύκολα ΚΑΙ νταλίκα, ακόμα και τώρα με τα κολωνάκια στη μέση και τη 1 λωρ+έρεισμα.
  9. Υπ' όψιν, ότι είναι ελάχιστα παραμετροποιήσιμο. Το βάζεις πρίζα, δηλώνεις το wifi και το password του που θέλεις να κάνει extend και τέλος. Από τη μία είναι καλό γιατί μπορεί να το χρησιμοποιήσει ο οποιοσδήποτε, από την άλλη δεν μπορεί να κλείσει το WPS (ευάλωτο σε επιθέσεις reaver, bully κλπ) και δεν υποστηρίζει mac filtering, οπότε αν έχετε στο δίκτυό σας τέτοιες ρυθμίσεις, θα παρακαμφθούν από τη συσκευή.
  10. Θα σε στενοχωρήσω πιτσιρίκο, μιας και δεν οδηγώ μηχανή, οπότε δεν παίζει να με σκοτώσει κανείς. Το να επιμένεις σε πράγματα που προφανώς έχεις μαύρα μεσάνυχτα, και να χαρακτηρίζεις τραγικούς όσους επικαλούνται τα νόμιμα, δείχνει ότι δε στροφάρει και πολύ το ρημάδι... Θα διαφωνήσω, οι ελιγμοί προϋποθέτουν αλλαγή κατεύθυνσης. Το μόνο που μπορεί να είναι σχετικό είναι το άρθρο για την κίνηση πάνω στη γραμμή (ιππαστί) που απαγορεύεται, αλλά αν δεν υπάρχει γραμμή ή χωράει η λωρίδα χωρίς να την πατάς, δεν απαγορεύει κάτι. Θέλω να πώ ότι είναι γκρίζα περιοχή, δεν απαγορεύεται ρητά.
  11. Άρθρο ΚΟΚ δεν βλέπω όμως... Ο μπάτσος θα σε γράψει για παράβαση του βιβλίου που είχες να διαβάσεις για το δίπλωμα;
  12. Χαρίζεται εκτυπωμένο το ebook ADempiere 3.6 Cookbook https://www.packtpub.com/application-development/adempiere-36-cookbook Λυπάμαι να το πετάξω, αν το χρειάζεται κάποιος -> pm. Παραλαβή από Αγ. Παρασκευή/Καλλιθέα.
  • Δημιουργία νέου...