Προς το περιεχόμενο

nucleus

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    392
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

nucleus's Achievements

  1. nucleus

    Ashes Of Creation - MMORPG

    Ashes of Creation developer Q&A https://www.youtube.com/watch?v=hIVnt8SDdrY (και δεν επιτρέπει μόνο το παραπάνω σαν greeklish).
  2. nucleus

    ef6 many to one or zero

    model first = code first με τον ef designer του visual studio? *confused*
  3. nucleus

    World Of Warships

    To post από το reddit είναι ένα χρόνο παλιό.Τα περασμένα χρόνια? πριν ή μετά από τα capital controls?.Μπορείς να το δοκιμάσεις αν θες. Νομίζω ότι δεν θα παίξει γιατι τότε το παρακάτω https://www.paysafecard.com/el-gr/use/ δεν θα είχε και πολύ νόημα
  4. nucleus

    World Of Warships

    Την paysafe θα την αγοράσεις απο Ελλάδα παρόλο που έχεις βάλει σαν χώρα την Ιταλία. Λογικά δεν θα την δεχτεί επειδή θα αναγνωρίσει ότι είναι απο Ελλάδα. Αν θες να το επιβεβαιώσεις δοκίμασε το με μια κάρτα 5 ευρώ.
  5. To XUL δεν θα τον περιορίσει μόνο σε Firefox όμως? Υποστηρίζεται και απο άλλους browsers?
  6. http://getbootstrap.com/javascript/#popovers Αυτό σε βολεύει? Bootstrap popovers. http://getbootstrap.com/javascript/#modals Αν θες modal popup.
  7. nucleus

    Blade & Soul (MMORPG)

    Προσωπικά με true profane lvl10 + infernal accessories επίσης στο tower of mushin κόλλησε στο floor 5. Και είχα και +230 ruby. Νομίζω ότι μπορείς να πάρεις απο αλλού dmg το ruby δεν θα σε σώσει. Πόσο το έχεις βρει?
  8. nucleus

    Blade & Soul (MMORPG)

    Για το ατελείωτο spam. Δεξι click το name στο chat και block spammer. -Δεν θυμάμαι τι lvl ξεκλειδώνει η arena. Πάτα Esc και δες στα εικονίδια κάτω δεξιά που εμφανίζονται ποιο είναι το arena/battleground matching αν πας να μπεις λογικά θα σου πει τι lvl πρέπει να είσαι.Ναι είναι με equalized gear και stats αλλά όχι με equalized skill points. Κοινώς αν πας να μπεις πχ στο lvl14 θα μπεις με τα skill points που έχεις εκείνη τη στιγμή. Αν πετύχεις ένα 20άρη πχ όμως αυτός θα έχει περισσότερα skill points απο εσένα να μοιράσει. -Αφού κάνεις pve δεν έχει και πολύ ουσία να φοράς το faction outfit και να κοιτάς συνέχεια γύρω σου.Εφόσον φοράς faction outfit ή κάποιο από τα pve/pvp enabled outfits πάντα υπάρχει κίνδυνος να σε gankάρουν 45άρηδες ή και μικρότερα lvl. Φοράς το faction outfit όταν κάνεις faction dailies. -Για το auction house no idea. Νομίζω ότι δεν είναι cross server αλλά μπορεί να κάνω και λάθος. -Όχι δεν έχει ουσία να αλλάξεις server.Συν ότι η αλλαγή server κοστίζει λεφτά. Εκτός και αν κάνεις reroll από την αρχή που πάλι δεν το βλέπω απαραίτητο. -Για το τελευταίο no idea δεν έχω kfm.Δοκίμασε.Επίσης από το Resource monitor στο tab Network στα Tcp connections ψάξε το Client.exe όταν είσαι συνδεδεμένος στο Remote port 10100 και δες το latency που έχεις με τον server. Welcome to blade and soul enjoy your stay!
  9. nucleus

    Blade & Soul (MMORPG)

    Τι accessories έχεις? Τι soul shield set?
  10. nucleus

    Blade & Soul (MMORPG)

    Δεν έχει και πολύ ουσία να δοκιμάσεις με destro μιας και θα πρέπει να αδειάσεις και όλα τα mobs εκτός από τα mini. Μην ξεχνάς εμείς δεν έχουμε stealth όπως οι sins.
  11. nucleus

    Blade & Soul (MMORPG)

    Ο Ogong όμως δεν πετάει τα καλα recipes. 30g είναι 30g. Σαφώς και είναι πιο εύκολος από το brightstone ruins.
  12. nucleus

    Blade & Soul (MMORPG)

    Εξαρτάται τι θες να φτιάξεις. Transformation stones που τα χρησιμοποιείς για το evolve όπλων accessories? Unseal talismans? Keys? Gems για το όπλο? Φαγητά που δίνουν buffs? Πήγαινε στο Jadestone village και μίλα σε όλους τους representatives. Δες τι φτιάχνει το κάθε crafting guild. Όταν αποφασίσεις δες με ποια gathering guilds συνεργάζεται και επέλεξε ανάλογα. Υπάρχει περιορισμός 2 crafting guilds 2 gathering guilds.
  13. nucleus

    Blade & Soul (MMORPG)

    Faction dailies στο Hogshead pastures = 3 soulstones Daily στο Tomb of Exiles = 2 ακόμα Μετά faction dailies στο Misty woods. Αν και δεν θυμάμαι ακριβώς πόσα παίρνεις απο εκεί. 10~15 ίσως και παραπάνω. Το pvp πια όπως και τα dailies εκεί δίνουν zen beans. Υπάρχουν πια npcs που κάνεις trade zen beans για items. Ένα απο αυτά είναι ένα soulstone pouch. Αν θυμάμαι καλά οι npcs είναι δίπλα στα pvp notification boards.
  14. nucleus

    Blade & Soul (MMORPG)

    Μια χαρά είναι το όριο των 40 dailies. Αν κάνεις τα dailies για τα 4 blue instances (Skittering tunnels,Hall of Ogong,Brightstone ruins,Pigsty),όλα τα dailies στο misty woods (faction και non faction), τα dailies στα δύο 24άρια (blackram supply chain,nightshade harbour) και τα 3 dailies στο mushin tower είσαι στα 34 ή κάπου εκεί. Πόσα ακόμα θέλετε? Δεδομένου ότι μπορεί να έχεις μέχρι 36 active quests καλά είναι.
  15. Δεν δοκιμάζεις μια το παρακάτω connection string? <add name="MusicStoreEntities" connectionString="Data Source=.\SQLEXPRESS;Initial Catalog=MusicStore;Integrated Security=False;User Id=sa;Password=t hrillos7;Persist Security Info=False;MultipleActiveResultSets=True" providerName="System.Data.SqlClient" />
  • Δημιουργία νέου...