Προς το περιεχόμενο

supermario29

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    421
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

supermario29's Achievements

  1. Το Guild of Dungeoneering μου το βγαζει Unavailable. Το βγαζει και σε καποιον αλλο αυτο;
  2. supermario29

    Cities: Skylines

    Για οποιον θελει να παιξει με πραγματικους χαρτες ας δει ΕΔΩ.http://www.incgamers.com/2015/03/how-to-import-maps-cities-skylines
  3. supermario29

    Προσφορές παιχνιδιών v1

    Στα 25.99 € αξιζει το NBA 2K15? Ρωταω γιατι εχω και το προηγουμενο. Αν ειναι απλα μια επαναληψη με ενημερωμενα roster να μην το παρω.
  4. supermario29

    PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

    Ξερουμε αν και ποτε θα ξανα-ανεβει το PSN? Γιατι εγω μολις δοκιμασα να μπω και παλι τιποτα.....
  5. supermario29

    Rocksmith

    Δεν το γνωριζα αυτο! Συγγνωμη για την λανθασμενη πληροφορια!!!!
  6. supermario29

    Rocksmith

    1. Σωστα. 2. Δεν χρειαζεσαι. Γιατι χρειαζεσαι το 3 3. Ειναι απαραιτητο γιατι με αυτο θα συνδεσεις την κιθαρα στο PC σου και θα ακους απο τα ηχεια του υπολογιστη. 4. Δεν μπορω να σου πω γιατι ηδη γνωριζα να παιζω. Ελπιζω να βοηθησα.
  7. supermario29

    PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

    Καλημερα. 9-9 κυκλοφορει (απ΄οτι διαβασα) το bundle με το Destiny. Γνωριζετε αν αργοτερα θα κυκλοφορησει κανενα bundle με το FIFA 15; Ευχαριστω.
  8. supermario29

    FIFA 14 [Έκδοση για Consoles]

    Ναι ρε συ polaki. Μπορει να μη συμβαινει. Aλλα αντε παιξε στα pro clubs με manual controls και αν βρεις κανεναν ελα να μου πεις. Ή αντιστοιχα για 1vs1 στο seasons ψαξε για manual controls αντιπαλο. Πιο πιθανο ειναι να βρουμε χρηματα σαν χωρα να ξεπληρωσουμε τα χρεη μας, παρα να πετυχεις αντιπαλο με manual controls. Αν δεν βγαλουν το #αμημενο το assisted απο το online μερος του παιχνιδιου, δεν προκειται να δουμε ασπρη μερα.
  9. supermario29

    FIFA 14 [Έκδοση για Consoles]

    Με διαφορα ειναι το χειροτερο fifa που εχει βγει τελευταια χρονια. Δεν νοειται να πιεζεις την αντιπαλη ομαδα, να τους εχεις κλεισει στην περιοχη και να κερδιζει την μπαλα ενας αμυντικος, να κανει διωξιμο απο το υψος της μικρης περιοχης του και να πηγαινει "καρφι" στον αντιπαλο επιθετικο!!!!! Ο οποιος επιθετικος, θα κανει (ειτε με πιεση, ειτε χωρις πιεση απο αμυντικο μας) το αψογο κοντρολ με την μια και θα φυγει σφαιρα γι΄ αντεπιθεση. Επαναλαμβανω. ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ ΚΑΘΕ μπαλια-διωξιμο των αμυντικων να πηγαινει καρφι σε αντιπαλο επιθετικο. Εννοειται οτι συμφωνω επισης με τις απαραδεκτες lobbed πασες ή τις lobbed through πασες που στανταρ θα πετυχουν τον επιθετικο, ο οποιος με τον αμυντικο κρεμασμενο απο πανω του (και με την πλατη προς κατευθυνση απο οπου ερχεται η μπαλα) κοντρολαρει, κατεβαζει την μπαλα και αφηνει και πισω του τον αμυντικο!!!! Τα κορνερ οπου οι πιο κοντοι παικτες που παιζουν, παιρνουν τις κεφαλιες στα κορνερ απο τους κατα πολυ ψηλοτερους τους αμυντικους;;;;; (ναι ενω μαρκαρονται, οχι αμαρκαριστοι) Η Ε.Α. το γαμησε το παιχνιδακι. Τωρα μενει να δουμε αν θα ψοφησει ή οχι......
  10. Αν οι "consumers" βαλουν μυαλο και σταματησουν ν'αγοραζουν τα "σκατα" που μας προσφερουν να δεις για ποτε θ'αλλαξουν τα πραγματα......
  11. supermario29

    Gran Turismo 6 [PS3]

    Οπως και στην πολιτικη εχουμε τις κυβερνησεις που μας αξιζουν, οπως φαινεται ετσι και στο gaming θα εχουμε τα παιχνιδια που μας αξιζουν!! "Σκατα" κανουμε νο1 σε πωλησεις, σκατα θα μας (ξανα)προσφερουν.
  12. supermario29

    Xbox One Topic v1

    “Last night was incredible. You could almost taste the excitement – gamers had been waiting for Xbox One for over eight years and we saw a massive turnout at the midnight openings at more than 300 GAME stores across the UK,” chief digital officer Ian Chambers said in a statement sent to VG247. Δηλαδη τι θελει να μας πει ο Chambers. Οτι με το που βγηκε το XBOX 360 (πριν 8 χρονια) εμεις περιμεναμε το XBOX One;;;;; Παπατζης επιπεδου ελληνα πολιτικου.......
  13. supermario29

    NBA 2K14

    Ε, ενταξει. Ειναι υπερβολικο οτι πεταξες 15 ευρω στα σκουπιδια. Κατα την αποψη μου παντα, το παιχνιδι στο offline ειναι κορυφη. Αν σ' αρεσει το μπασκετ δεν μπορεις να λες οτι πεταξες 15 ευρω για το καλυτερο παιχνιδι μπασκετ που κυκλοφορει αυτη τη στιγμη.
  • Δημιουργία νέου...