Προς το περιεχόμενο

OPC

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    475
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με OPC

  • Ημερομηνία γέννησης 17/11/1905

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Θεσσάλονίκη μου γλυκιά στον κόσμο δεν ειν'άλλη
  • Απασχόληση
    Πολιτικός Μηχανικός

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

OPC's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Καλημέρα παιδιά. Ψάχνω να αγοράσω μία τηλεόραση 48-50" έως 700€ όπως λέει και το θέμα. Με ενδιαφέρει και το gaming μιας και έχω ένα κολληματάκι με Battlefield 4 στο PS3 και νομίζω πως αν μια τηλεόραση είναι καλή στο gaming με χαμηλό input lag και υψηλό refresh rate (αυτό δεν είναι τα Ηz?) θα έχει και πολύ καλή εικόνα. Σωστά ή λάθος ? Με ένα μικρό ψάξιμο που έχω κάνει έχω βρει αυτές : http://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/138292-lg-50lb650v-&-2-%CE%B6%CE%B5%CF%85%CE%B3%CE%AC%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CF%85%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%AC www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/134073-sony-kdl48w605 http://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/135067-samsung-ue48h6200 Η Sony δεν έχει 3D αλλά δεν ξέρω και αν είναι κάτι που το χρειάζομαι. Δεν είχα ποτέ τηλεόραση με 3D οπότε δεν ξέρω αν θα το χρησιμοποιώ ή απλά θα το έχω για εφέ. Απο αυτά που ακούω η Sony έχει το χαμηλότερο input lag, σωστά ? Δεν μπορώ να βρω όμως πληροφορίες για τα input lag των άλλων 2. Παρακαλώ πολύ τις συμβουλές σας. Ευχαριστώ.
  2. OPC

    Τέλος εποχής για την Motorola

    Aυτά που λες μπορεί και να είναι σωστά αλλά το αν μια εταιρεία βγάζει ανώτερα κινητά απο μία άλλη απεικονίζονται μόνο στα budget της! Είχα ΜΟΤΟ και απο άποψη μενου και frindly user σίγουρα δεν ήταν και πιστεύω θα συμφωνήσουν αρκετοί μαζί μου! Όπως και να το κάνουμε
  3. Χρόνια Πολλά Καλή Χρονιά σε όλους με υγεία και προσωπικές επιτυχίες!
  4. Να πω και εγώ την γνώμη μου παιδιά! Θα ξεκινήσω λέγοντας πως το ποία πολιτική θα ακολουθήσει η MS για τους πειρατές είναι δικό της θέμα αφού άλλωστε αυτή θα δεχτεί και τις συνέπειες - καλές ή κακές ! Δλδ τι θα πρέπει να γίνει ? Η MS να μην πληρώνεται για τα "δημιουργήματα" της ? Όποιος δεν γουστάρει υπάρχουν και τα Linux! Τώρα για τις απαιτήσεις των μηχανημάτων! Πριν χρόνια που δουλεύαμε Win 98 ή 2000 πιστεύαμε ότι θα χρειαζόμασταν 512 mb μνήμη αργότερα για να τρέξει το λειτουργικό ? Είχαμε την 256 τοπ και είμασταν αρχηγοί! Αναβαθμιστήκαμε στα ΧΡ και διαπιστώσαμε πως τα 256 είναι λίγη. Πήγαμε για 512 και πάρα πολλοί σε 1 GB! Tώρα με τα Vista δλδ να μην αναβαθμιστούμε ? Τους 2πλοπύρηνους και 4πήρυνους που έχουν βγει για ποίον είναι ? Για τα Linux ? Πιστεύω πως η μετάβαση απο Win2000 SP4 σε ΧΡ ήταν ποίο δύσκολη απ'ότι απο ΧΡ σε Vista! Ας σταθεροποιηθούν τα Vista , να βγει και κάνα σοβαρό SP1 και όταν αναβαθμίσετε τα μηχανήματα σας και έχετε 2πλοπήρυνους 2,33GHZ ή 4πήρηνους με 3 ή 4 GB μνήμη κρατήστε τα ΧΡ όσοι θέλετε και αφήστε τα μηχανήματα σας να "κοιμούνται". Έχετε δουλέψει τον συνδιασμό 4πήρυνου επεξεργαστή με 4 GB μνήμη σε Vista Ultimate 64bit ? Όποιος τα έχει δουλέψει θα αναθεωρήσει για το ποίο λειτουργικό είναι ποίο γρήγορο! Εγώ έχω ένα μηχάνημα ψιλοσοβαρό (αξίας 1500 ευρώ το 2004) και στα ΧΡ πετάει! Δουλεύω εδώ και λίγο καιρό Vista Business 32bit και το μόνο που με σκαλώνει είναι η μνήμη.Τώρα έχω 1 GB και απο βδομάδα βάζω άλλο 1! Πιστεύω πως με αυτή την μικρή αναβάθμιση θα είμαι αρκετά καλός σε ταχύτητες! Σίγουρα όχι όπως τα XP αλλά το μηχάνημα μου είναι XΡ Compatible! Σε ένα μηχάνημα Vista Compatible πιστεύω πως τα Vista θα τρέχουν καλύτερα! Compatible εννοώ στο Hardware! Αυτά,συγνώμη για το μεγάλο post. Φιλικά Χρήστος!
  5. Σε Ελληνικό όλα οκ μέσα απο το Windows update! Vista Business Validate - Office 2007 GR Enterprise Validate!
  6. Απο τη διαφήμιση της Nova που έχει ένα Ουλαλα ξέρουμε τον τίτλο μήπως? Ευχαριστώ.
  7. OPC

    Μάθετε τα Process των Windows σας

    Ρε παιδία,εδώ και πόσο καιρό βλέπω αυτό το task ApchT2kW.exe τα οποία μάλιστα είναι 2.Και τα 2 με User name SYSTEM. Ξέρετε τι είναι ?
  8. OPC

    Playstation 2 Emulator - PCSX2

    Καλησπέρα forum. Μήπως ξέρει κανείς κάποιον emulator ώστε να μπορέσω να παίξω τα games του playstation2 στο pc ? Δοκίμασα με τον γούγλη αλλά δεν μπορώ να πώ ότι βρήκα κάποιο πρόγραμμα.Αν σας είναι εύκολο πέστε μου και την διαδικασία. Ευχαριστώ.
  9. OPC - Είναι αρχικά και σημαίνει Opel Performance Concept. ( Η υπογραφή μιλάει απο μόνη της ) Μεγάλη πόρωση με τα Οpel απο όσο με θυμάμαι. Τώρα σκέφτομαι να το κάνω HPC ( Ηigh Performance Concept)
  10. OPC

    Μάθετε τα Process των Windows σας

    Εγώ που έχω 2 processes που δεν τa είχε το site μέσα τι κάνω? Είναι το wdfmgr.exe στο Local Service και το CLI.exe στο User
  11. OPC

    Προβλημα με ghost

    Εγώ με Ghost 2003 και SATA δίσκους ποτέ δεν είχα πρόβλημα και έχω τραβήξει αρκετά ghosts αλλά πάντα με την boot disk.
  • Δημιουργία νέου...