Προς το περιεχόμενο

Voodooman

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    5.004
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Voodooman

  • Ημερομηνία γέννησης 07/06/1975

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Θεσσαλονίκη
  • Ενδιαφέροντα
    Μοντελισμός,τρέξιμο

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Θεσσαλονίκη
  • Ενδιαφέροντα
    Μοντελισμός, αθλητισμός
  • Απασχόληση
    Ιδιωτικός Υπάλληλος

Πρόσφατες Επισκέψεις

17.827 προβολές προφίλ

Voodooman's Achievements

Crazy Insomniac

Crazy Insomniac (15/15)

  • 50 Classifieds Σπάνιο
  • 10 Classifieds
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 10 χρόνια Insomniac
  • Αφοσιωμένος

Πρόσφατες Διακρίσεις

2,7k

Φήμη

  1. Voodooman

    Samsung Galaxy S10 (Μαύρο/128 GB) Exynos

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 28/03/2024 07:31 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Προς πώληση το κινητό του τίτλου, εκτός εγγύησης. Με τζαμάκι και θήκη από την πρώτη ημέρα, ένα ή δύο μικροσκοπικά σημάδια στο "καρούμπαλο" των καμερών (όχι στους φακούς, φαίνονται στη φωτό μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου φακού από αριστερά). Μπαταρία στο 73%, φορτιζόταν συνήθως 25-85%, το κινητό συμπεριφέρεται κανονικά, χωρίς να εκφορτίζεται περίεργα. Knox 0x0. Στα €120. Στο κουτί του (χωρίς φορτιστή και καλώδιο), μία καταταλαιπωρημένη θήκη Spigen Slim armor, μία γνήσια ζελατίνα οθόνης Samsung, τρία UV τζαμάκια Mocolo που επιτρέπουν στον fingerprint sensor να λειτουργεί κανονικά και μια γρήγορη SD card Samsung 64Gb. Βρίσκομαι Θεσσαλονίκη, σε περίπτωση αποστολής προηγείται κατάθεση σε Alpha, Eurobank, IRIS, αποστολή με όποιον τρόπο θέλετε και έξοδα του παραλήπτη. Στέλνω και με Box Now. Παρακαλώ όχι παζάρια, αν δεν πουληθεί, θα του περαστεί μια custom rom και θα συνεχίσει να υπηρετεί. Σας ευχαριστώ! Specifications Οθόνη: 6.1" Είδος οθόνης: Dynamic AMOLED Κύρια Κάμερα: 12 MP Χρώμα προϊόντος: Μαύρο Ανάλυση εμπρόσθιας κάμερας : 10 MP Μπαταρία: 3400 mAh Αποθ. Χώρος: 128 GB Εσωτερική μνήμη RAM: 8 GB Βάρος: 157 g

    120 €

  2. Αν αύριο χαλούσαν τα ακουστικά μου και έπρεπε να πάρω καινούργια, θα έπαιρνα αυτά. Δεν τα έχω δοκιμάσει, αλλά εμπιστεύομαι την εταιρία, το SXFi (ενισχυτής της creative που αποδίδει και ένα εντυπωσιακό spatial effect) μπορεί στην αναπαραγωγή μουσικής κάποιες φορές να μην είναι άριστο, αλλά σε όλα τα παιχνίδια έχει-τουλάχιστον-ενδιαφέρον (έχω έναν άλλον SXFi amp και ξέρω), έχουν bluetooth και καλώδιο αν χρειαστεί, γενικά δεν βλέπω ιδιαίτερα ελαττώματα. Από ποιότητα κατασκευής δεν με πείθουν στις φωτό και αυτή η δερματίνη δεν μου αρέσει, αλλά και πάλι θα τα έπαιρνα, μια και δεν φοράω γενικά πολλές ώρες ακουστικά.
  3. Προσωπικά πάντως όταν μιλάω μέσω της οθόνης, νιώθω πολύ συχνά να μην προσέχω στο δρόμο και να επικεντρώνομαι στη συνομιλία. Για να μην αναφέρω το σκάλισμα της οθόνης, εξίσου επικίνδυνο για εμένα με το σκάλισμα του κινητού.
  4. Θα περίμενε κανείς να ισχύει αυτό, μία οθόνη είναι πολύ πιο φτηνή σε όλα από ένα περίπλοκο σύστημα διακοπτών και καλωδίων. Πάντως δεν βλέπω καμία μείωση στις τιμές, το αντίθετο. Επίσης δεν καταλαβαίνω πώς απαγορεύεται η χρήση τηλεφώνου στο αυτοκίνητο, αλλά επιτρέπονται οι οθόνες.
  5. Όλο το ξεχνάω ότι το Arrival -τυπικά- εντάσσεται στο είδος!..
  6. Dune: Part Two H συνέχεια της μεταφοράς των γνωστών βιβλίων επικής επιστημονικής φαντασίας. Δεν νομίζω να μου έχουν ξεφύγει πολλές από τις σοβαρές ταινίες επιστημονικής φαντασίας, πολύ περισσότερο τριλογίες. Μάλλον τις έχω δει όλες. Και το σενάριο αυτό (ο καταπιεστής άρχοντας, ο χαρισματικός ηγέτης που θα του αντισταθεί, οι οικογένειες που μάχονται για την κυριαρχία) το έχω δει επίσης άπειρες φορές. Πόσες ακόμη να αντέξω; Αν είναι σαν τα Dune του Villeneuve, πάρα πολλές. Πολλές φορές έμεινα με ανοιχτό το στόμα, κάποιες ξέχασα να αναπνεύσω, μερικές πετάχτηκα ελαφρά από την καρέκλα. Η πρώτη του απόπειρα στην επιστημονική φαντασία (Το Bladerunner 2049 ), παρότι πολύ καλό αντικειμενικά, προσωπικά δεν με ξετρέλανε απόλυτα, αλλά εδώ μου έδωσε την αίσθηση ότι πρώτη φορά έβλεπα αυτό το χιλιοειπωμένο σενάριο. Τα κάδρα του και η φωτογραφία του είναι όσο πιο μεγάλα γίνεται αλλά την παράσταση κλέβει ο Zimmer. Η μεγάλος συνθέτης πάντα έβρισκε τρόπο να κάνει αισθητή την παρουσία του σε όλες τις ταινίες, αλλά εδώ κλέβει την παράσταση και φτάνει στο σημείο να "καπελώνει" πολλές φορές όλα τα υπόλοιπα στοιχεία της ταινίας. Εξαιρετική πλοκή, χαρακτήρες που εξελίσσονται μπροστά στα μάτια σου και για τους οποίους νοιάζεσαι, πολύ καλό καστ. Άραγε υπάρχει ακόμη ελπίδα για το είδος; Αν κάποιος μπορεί να ξεπεράσει τα Dune του Villeneuve, ναι. Το θέμα είναι αν μπορεί.
  7. Λίγο που το έψαξα δεν είναι ακριβώς όπως τα γράφεις. Στις ελληνικές τράπεζες να δεις περιπτώσεις ανθρώπων με προβλήματα. Και τελικά προτιμώ να πάρω τα ρίσκα μου με την Revolut παρά να εμπιστεύομαι τις ελληνικές τράπεζες από τις οποίες η καλύτερη είναι σάπια. Επιτόκια, προμήθειες, εξυπηρέτηση, μου αρέσει που ενοχλεί τον λαουτζίκο το Ελληνικό Δημόσιο (στο οποίο δεν ανήκω) και το κράζουν νυχθημερόν , ενώ ποτέ δεν άκουσα κανέναν να λέει "Α ρε, αθάνατη ελληνική τράπεζα!". Ακόμη και αν εφαρμόζονταν αυτά που λές, κάποια άλλη θα ξεπεταχτεί στη θέση της R, μετά θα τα εφαρμόσει (;) και αυτή, θα βγει άλλη στη θέση της κ.ο.κ
  8. Και εμένα δεν με χαλάει, από την στιγμή που εξαφανίζεται το virtual πληκτρολόγιο. Αλλά θα μπορούσαν να το κάνουν slide, να κρυβόταν όταν δεν το χριεαζόσουν και ο έξτρα όγκος που θα περίσσευε λόγω του slide αξιοποιούνταν σαν powerbank. Αλλά τότε θα το κοστολογούσαν €500... Αχ, ξέχασα, δεν έχω iphone, ούτε είχα ποτέ.
  9. Όχι, όχι... Οι επιλογές της "πλέμπας" (που λέει ο λόγος, τότε είμασταν ελάχιστοι με υπολογιστή στο σπίτι) ήταν οι Spectrum και οι Amstrad, οι λίγο πιο φραγκάτοι είχαν Commodore. Τα δύο πρώτα έβραζαν στο ίδιο καζάνι, οι τελευταίοι είχαν αρκετά καλύτερα γραφικά. Ιδίως ο Amstrad CPC6128 που είχα με monitor που απεικόνιζε μόνο αποχρώσεις του πράσινου μου φαίνεται τώρα μαρτύριο, αλλά τότε... Oι πραγματικοί φραγκάτοι είχαν Amiga και Atari. Και τα δύο ήταν πολύ δυνατά και η κόντρα ήταν ατελείωτη, αλλά γενικά υπήρχε μια συμφωνία ότι η Amiga είχε λίγο καλύτερα γραφικά και ο Atari λίγο καλύτερο ήχο.
  10. Για εμένα είναι όχι στα αναδιπλούμενα έτσι όπως είναι τώρα. Η οθόνη τους απλά δεν με πείθει σε αίσθηση και εμφάνιση και το λύγισμα στη μέση δεν μου αρέσει καθόλου-έστω και από ψυχαναγκαστικής άποψης.
  11. Voodooman

    Custom mechanical keyboard

    Η σχέση μου με το αγαπημένο μου Coolermaster Masterkeys pro L white LED ίσως βαδίζει προς το τέλος της, δεν έχει τίποτα απολύτως, αλλά μου μπήκε το μικρόβιο των πληκτρολογίων και ψάχνομαι για ένα που θα μου μείνει "για πάντα¨. Αφού λοιπόν δεν έχω και πολλά πια να χάσω, άρχισα και εγώ να το σκαλίζω. Του άλλαξα keycaps και κάπου εδώ θα σταματούσα, αλλά αποφάσισα να βάλω και "foam", τι, οι εταιρίες ξέρουν περισσότερα από τον Voodooman; Ψάχνοντας είδα ότι δεν υπάρχει ένα υλικό που να προτείνεται συνολικά από όλους, αλλά ο καθένας βάζει και κάτι διαφορετικό. Ψάχνοντας στο σπίτι, βρήκα ένα παλιό mousepad. Χμμμμ... Γέμισα σφιχτά όλο το κενό ανάμεσα στο PCB και στο κάτω (πλαστικό) καπάκι και σε 20 λεπτά ήμουν έτοιμος. Το πληκτρολόγιο βάρυνε ακόμη περισσότερο, αλλά. Χάθηκε όλος ο "κούφιος" ήχος και δεν ακούγεται πλέον το πλαστικό, αλλά μόνο τα πλήκτρα. Η διαφορά είναι αισθητή και πλέον το ενοχλητικό που έχει απομείνει είναι ο ήχος των μεγάλων πλήκτρων, αρχίζω να ψάχνω τι μπορώ να κάνω με τα stabilizers, αν και νομίζω δεν μπορώ να κάνω και πολλά. Mousepad λοιπόν, το προτείνω για μια δοκιμή. Υ.Γ. Τελικά βλέπω ότι δεν είμαι και καμιά ιδιοφυΐα, ούτε ο πρώτος που το σκέφτηκε! Έχει αρκετούς στο ίντερνετ... Υ.Γ. 2. Καταραμένο μικρόβιο. Δεν μου άρεσε ούτε η εσωτερική διαμόρφωση που έγινε με το mousepad, ούτε η ιδέα ότι είχα κάτι μεταχειρισμένο και ταλαιπωρημένο μέσα στο πληκτρολόγιο. Τότε σκέφτηκα ότι τα φύλλα αφρού που έχουν μέσα τα mobo/graphics cards θα μπορούσαν να κάνουν παρόμοια δουλειά. Τελικά έκαναν καλύτερη. Αυτά τα φύλλα είναι ακόμη πιο εύκολα διαχειρίσιμα και λόγω, πάχους και δομής, συμπιέζονται ακόμη πιο εύκολα και γεμίζουν τα κενά. ο ήχος παρέμεινε παρόμοια καλός, αλλά το αισθητικό αποτέλεσμα είναι καλύτερο.
  12. H Tissot είναι μια ιστορική φίρμα, η οποία αυτήν τη στιγμή βρίσκεται στο μεσαίο προς κάτω τμήμα του Swatch Group στο οποίο ανήκει και συνολικά στα entry level luxury watches. Σε αυτό το τμήμα το Swatch group έχει τις Tissot και Mido για κάποιον που προσανατολίζεται πιο πολύ προς τα dress και dress/sport και τις Certina/Hamilton για όποιον θέλει κάτι αμιγώς sport.
  13. Φαντάζομαι το συμβούλιο των στελεχών της Disney και της Marvel. - Κύριοι, πάμε να πιάσουμε πάτο. Βγάζουμε τόνους λεφτά, αλλά όχι όσα πρέπει. Τι κάνουμε; -Να βάλουμε τον Deadpool να λέει μερικές κακιούλες και για εμάς; Το κοινό θα το λατρέψει. -Απίθανη ιδέα! Κάντε το, αλλά σεμνά, έτσι;
  14. Nobody νερόβραστος οικογενειάρχης ξεθάβει το καλά κρυμμένο, σκληρό παρελθόν του για να προστατέψει την οικογένειά του. Το είχα στο πρόγραμμα λόγω των κριτικών που είχε πάρει και εδέησα να το δω. Και εδώ ταιριάζει το "John Wick από τα Lidl", ίσως ακόμη περισσότερο από το Beekeeper (το οποίο δεν έχω δει ούτε και θα), γιατί εδώ τα production values είναι πολύ χαμηλά και το budget πολύ χαμηλότερο ακόμη και σε σχέση με το John Wick 1. To πρόβλημα όμως δεν είναι αυτό. Το πρόβλημα είναι ότι είναι μια τεμπέλικη, άνευρη ταινία σε όλους τους τομείς, χωρίς τίποτα το εξαιρετικό -μόνο το soundtrack διασώζεται. Ο Odenkirk προφανώς είναι ασύγκριτα καλύτερος εκφραστικά από τον Reeves, αυτό όμως δεν τον κάνει και καλύτερο συνολικά, καθώς ο πρώτος δεν έκανε την πραγματική προσπάθεια να επενδύσει στο ρόλο και να κοπιάσει. Πήγε, έπαιξε με τις πετυχημένες του εκφράσεις, έφυγε. Silent night Γκάνγκστερ σκοτώνουν τον μικρό κάποιου τυχαίου και αυτός, μουγκός μετά την επίθεση μιας και τον τραυμάτισαν και αυτόν, αφιερώνει όλον τον επόμενο χρόνο στο να προετοιμαστεί για να τους σκοτώσει την ίδια ημέρα, την παραμονή των Χριστουγέννων. Περίεργη ταινία. Αποφάσισα να την δω λόγω του Woo και του γεγονότος ότι δεν είχε καθόλου διαλόγους, ενώ γενικά ο ήχος ήταν (σκόπιμα) υποβαθμισμένος. Το αποτέλεσμα είναι ασυνήθιστο, καθώς η προετοιμασία του ήρωα κρατάει πολύ ώρα (προσωπικά μου αρέσει αυτό) και το πιστολίδι, όταν αρχίσει, είναι ελάχιστα στυλιζαρισμένο και επιτηδευμένο-περίεργο αυτό για Woo. Οι σκηνές μάχης είναι-νομίζω-ρεαλιστικές και δεν έχουμε καθόλου αργά πλάνα ή "αεροπλανικές" κινήσεις και παλαβομάρες. Ο Woo εμβαθύνει ακόμη περισσότερο στα υπόλοιπα στοιχεία που τον έκαναν γνωστό, κυρίως στην ψυχογράφηση του βασανισμένου ήρωα. Η δουλειά που έχει να φέρει εις πέρας ο Κinnaman είναι πολύ δύσκολη, μιας και δεν ακούγεται να μιλάει καθόλου σε όλη την ταινία και πρέπει να μεταφέρει τα αισθήματά του με άλλους τρόπους. Νομίζω τα κατάφερε καλά. Συνολικά μια ενδιαφέρουσα ταινία, καλύτερη για εμένα από το Nobody, που δεν είναι απαραίτητο να την δει κανείς, αλλά δεν χάνει και τίποτα αν το κάνει.
  • Δημιουργία νέου...