Προς το περιεχόμενο

idet2

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    428
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.494 προβολές προφίλ

idet2's Achievements

  1. Καλησπέρα παιδιά! Έχω να κάνω κάποιες γενικές ερωτήσεις για UPS αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει.... Υπάρχουν στην αγορά UPS για συσκευές με μικρές καταναλώσεις (~5Watt), αλλά με κανονική πρίζα (σούκο)? Κάτι σαν τα mini UPS που δίνουν οι διάφορες εταιρείες για router αλλά να έχει υποδοχή κανονικής πρίζας αντί για το στρογγυλό βύσμα? Ψάχνω για να βάλω στον κεντρικό ενισχυτή/διακλαδωτή TV ενός ιδιόκτητου κτιρίου και του οποίου την κατανάλωση την έχω μετρήσει με smart plug. Ο λόγος που το ρωτάω είναι γιατί από ότι έχω δει τα UPS στις προδιαγραφές τους θέλουν κάποιο minimum φορτίο. Ισχύει κάτι τέτοιο ή ότι και να πάρω θα είναι ΟΚ? Και το άλλο που ήθελα να ρωτήσω έχει να κάνει με τα mini UPS και αν υπάρχουν με περισσότερες από μία εξόδους? Αν ας πούμε δίπλα στο router έχω και ένα switch απλό, θα βόλευε αν υπάρχει κάτι τέτοιο. Σε διαφορετική περίπτωση θα μπορούσα να χρησιμοποιούσα ένα δεύτερο mini UPS ή εναλλακτικά πάλι ένα UPS για μικρά φορτία με κανονικές πρίζες (καθώς και το router και το switch έχουν πρίζα με μετασχηματιστή) . Οποιαδήποτε παρατήρηση ή σχόλιο δεκτά. Ευχαριστώ!
  2. Καλησπέρα, στέλνω ΠΜ μιας και είμαι Ηράκλειο και θα με ενδιέφερε το κινητό για την πεθερά μου!
  3. Καλημέρα! Κανένα πρόβλημα! Να είσαι καλά κι ευχαριστώ πολύ!
  4. Καλησπέρα, θα με ενδιέφερε το Mikrotik αν θα δεχόσουν να το στείλεις με τα μεταφορικά φυσικά δικά μου ή να στείλω εγώ courier. Ευχαριστώ πολύ!
  5. Καλησπέρα σε όλους! 'Εχω ένα κουπόνι με 10% έκπτωση για αγορές άνω των 60ευρώ από τα Hellenic Duty Free Shops έως τις 31/03/2018 και μόνο για τα καταστήματα στην περιοχή Σένγκεν του Αεροδρομίου. Αν κάποιος σκοπεύει να ταξιδέψει και κάνει έξοδα ας στείλει πρώτα εδώ και ύστερα σε ΠΜ για να συνεννοηθούμε.
  6. Να ευχαριστήσω πολύ το φίλο "serdakis" για το Zyxel Prestige Μετά από την καθυστέρηση των ΕΛΤΑ παρέλαβα σήμερα. Ευχαριστώ πολύ!!!
  7. Καλησπέρα! Αν υπάρχει ακόμη το παρακάτω και στέλνεις Κρήτη με έξοδα δικά μου θα με ενδιέφερε. Στέλνω ΠΜ. Διαθέσιμα ακομα τα 6)zyxel prestige dsl security getway 652hw-33
  8. Αποσύρω το ενδιαφέρον μου σε περίπτωση που το θέλει κάποιος άλλος χρήστης...
  9. Χαίρεται... Αν υπάρχει διαθέσιμο το δεύτερο switch θα το ήθελα... Στέλνω και ΠΜ
  10. Ενδιαφέρομαι για το Access Point ... στέλνω πμ
  11. Καλησπέρα! Αν στέλνεις Κρήτη (με μεταφορικά δικά μου προφανώς) θα ήθελα τα Cisco και ίσως από τα KVM το Belkin. Στέλνω ΠΜ για τα περαιτέρω.......
  12. Να ευχαριστήσω πολύ των jeep13 για την άψογη συνεννόηση και την άμεση αποστολή! 1 ρουτερ wind παλιο με το τροφοδοτικο του ειμαι απο κρητη και στελνω με ελτα μετα απο 2.5 ευρω καταθεση.
  13. Ενδιαφέρομαι για το ρουτερ με το τροφοδοτικό του. Στέλνω ΠΜ
  14. Καλημέρα και καλή Κυριακή σε όλους! Να ευχαριστήσω (έστω και καθυστερημένα) το "roybatty" για το ρούτερ! Αν και το παρέλαβα μέσα στη βδομάδα δεν είχα προλάβει να στείλω τις ευχαριστίες μου....οπότε, σε ευχαριστώ πολύ φίλε για την προσφορά σου, την άμεση εξυπηρέτηση και την άψογη συνεννόηση!
  15. Καμμιά αντίρρηση για τα μεταφορικά! Όμως για να μη γεμίζουμε εδώ το νήμα με συνεννοήσεις κλπ. αν θέλεις ρίξε μια ματιά στα προσωπικά σου μηνύματα. Τουλάχιστον σε ότι με αφορά έχω στείλει από χτες. Ευχαριστώ!
  • Δημιουργία νέου...