Προς το περιεχόμενο

Reissistm

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    101
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Reissistm's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Reissistm

    Moto G (3rd gen) €139 @ Vodafone

    Καλημέρα, ήθελα να ρωτησω αν είανι dual sim το τηλεφωνο. Το G2 ήταν αλλα αυτο δεν είμαι σίγουρος.
  2. Ναι είμαι με χαμηλή φωτεινότητα και σε balanced. Αλλά γενικά αυτό είναι απαράδεκτο. Είδα κ μια κριτική στο αμαζον που αναφέρει το ίδιο. Μάλλον θα ζητησω παλι αλλαγή. Έχετε να προτεινετε κάτι άλλο αντίστοιχο Μαξ στα ίδια χρήματα; Παιζει κ το yoga 2 pro με 512 ssd μάλιστα αλλά 8αρα Ραμ η οποία δεν αλλάζει κιόλας. Τι προτεινετε; Το λάπτοπ θέλω να κρατήσει μια 5ετια σιγουρα.
  3. Καλησπέρα, έχω πάρει το συγκεκριμένο λαπτοπ απο αμαζον Γερμανίας με πολύ καλα χαρακτηριστικά: http://www.amazon.de/Lenovo-Convertible-Notebook-i7-4510U-Touchscreen/dp/B00Q2R2FSA/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1433365903&sr=8-1&keywords=lenovo+flex+2+14+i7 αλλα δυστυχώς έχω θέμα με την μπαταρία η οποία με απλό browsing κρατα 2,5 ώρες max. Το ανέφερα και μου έστειλαν αντικατάσταση αλλά μετά από την πρώτη φόρτιση βλέπω να φτάνει τις 2 ώρες άρα δεν περιμένω αλλαγή. Μιλάμε για default setup.. Κανείς καμία εμπειρία η κάτι να προτείνει? Να το στείλω και αυτό πίσω και να ζητήσω τα χρήματα πίσω?
  4. Reissistm

    Nexus 5 αποψεις

    Έχετε βρει κάπου την μαύρη έκδοση;
  5. κατεβασε αυτό: http://www.moborobo.com/
  6. Κοιτά να δεις....να προσπαθώ να βρω λογο να πάρω το 1+1 και να μην βρίσκω.
  7. Αν το 1+1 είχε εγγύηση χωρίς όλο αυτό το κοστος δεν το συζητουσα. Αλλά με το g2 πιστευεις δεν θα έχω θέμα με αναβαθμίσεις κλπ; θεωρώ οτι παλιωσε.
  8. Θέλω να πάρω σχετικα άμεσα κινητό με top specs αλλά έχω μπερδευτεί πολύ. Σαν ταβάνι βάζω τα 350. Σκέφτομαι: Nexus5, αλλά δεν βρίσκω το μαυρο στο Σκρουτζ και με ανησυχεί η μπαταρία του και η ηλικία του G2, αλλά μου την σπάει που έχει βγει το 3 αρα θεωρείται ξεπερασμένο και το οτι έχει 4.2.2 και δεν βλέπω να παιρνει android l One+, αλλά ανησυχω για την εγγύηση και οτι αν πάθει κάτι πρεπει να επομισθω όλα τα μεταφορικά και forwarding εταιρία Xiaomi mi3 or redmi note αλλά δεν θέλω miui και φοβάμαι την κινεζική εγγύηση Είδα και το huawei g750 απο κοντά και μου άρεσε αλλά έχει mediatec και επίσης απο Κίνα ατα 180 είναι με 8gb όχι 16 Θα ήθελα βοήθεια να αποφάσισω,..
  9. Προσπαθώ να ανοιξω τις ρυθμίσεις του μέιλ αpp η την κάμερα και αμέσως με πετάει εξω στο Σταρτ χωρίς μήνυμα ακόμη και μετά απο πολλές επανεκκινήσεις...τι φταίει?
  10. Μια βασική ερώτηση: Χρειάζεται καποιον ειδικό χειρισμό στην πρώτη φόρτιση?
  11. Αρα αν το βάλουν low cost !ε οποίο κούριερ και να ερθει, δεν θα πληρωσω τελωνείο; είναι δοκιμασμένο;
  12. Απο τα συγκεκριμένα είναι σίγουρο ότι αποφε΄υγουμε τελωνείο? Και αν ναι πώς? Με ενδιαφέρει πολύ η αγορά απο το δεύτερο αλλά έχω διαβλασει διάφορα! Άν είχα μία απάντηση θα ήταν σούπερ!!!
  13. Reissistm

    Data sense σε 925

    Δυστυχώς το δικο μου δεν το έχει εγκατεστημένο ουτε διαθέσιμο για εγκατάσταση... Μια αναζητηση στο νετ δείχνει οτι το κοβει η βοντα...
  14. Reissistm

    Data sense σε 925

    Σήμερα παρέλαβα το κινητο απο βονταφον. Ολα οκ αλλα εχω φοβερο προβλημα απο την απουσία του data sense. Μεσα σε 2 ωρες του σεταπ που ημουν συνδεδεμονος κ σε wifi εφαγε 240mb. Με το αντροιντ τοσο ετρωγα με δυσκολια ολο το μηνα. Μπορει καποιος να βοηθησει? Δεν θελω να χασω εγγύηση φλασαροντας ρομ. Υπαρχει αλλη λυση? Γενικα εσεις πως το περιοριζετε? Θελω οσα tips εχετε...με γνώμονα οτι το χρησιμοποιω για δουλεια μειλ 3 λογαριασμους κ browsing. Στο αντροιντ δεν το δεχομαι με ολα ανοιχτα παντα να ηταν οκ....επισης πως περιοριζω τα updates apo apps στο market μονο σε wifi?
  15. Μπορούμε με κάποιο τρόπο να βάλουμε την νορμαλ έκδοση χωρίς το βονταφον και να μην χάσουμε εγγύηση?
  • Δημιουργία νέου...