Προς το περιεχόμενο

kanari

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    343
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

kanari's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

83

Φήμη

  1. Τελικά κατάφερε κάποιος να ακυρώσει την αίτηση για αϋλη και να κάνει καινούρια για τραπεζικό λογαριασμό - μέσω ΚΕΠ, email, τηλεφώνου ή οποιονδήποτε άλλο τρόπο; Ευχαριστώ.
  2. Γειά σας φίλοι μου. Θα ήθελα τα φώτα σας για laptop 15άρι στα 500 € με θύρα ethenet. Ότι καλύτερο υπάρχει γύρω σ αυτά τα λεφτά. Ευχαριστώ .
  3. kanari

    Ψάχνω για...

    καλημέρα σας Ψάχνω για τηλεόραση 55` μέχρι το πολύ 500 € (κατά προτίμηση samsung). Καμιά καλή πρόταση για να μην πάρω καμιά σαβούρα. Μένω σε νησί οπότε δεν με βολεύει αν είναι για παραλαβή από κατάστημα (πλην κωτσοβολου, electronet, public). Ευχαριστώ
  4. Θεωρητικά και σε ένα κόσμο χωρίς φοροδιαφυγή και άλλες παρασπονδίες οι άμεσοι φόροι είναι δικαιότεροι από τους έμμεσους ΤΕΛΟΣ. !!!
  5. kanari

    Ψάχνω για...

    ευχαριστώ πολύ 500 - 600 συνολικά εννοούσα.
  6. kanari

    Ψάχνω για...

    Καλησπέρα, Ψάχνω για αγορά σταθερού υπολογιστή με voucher στα 500 με 600 €. Έχει κανείς υπόψιν κάποια επιλογή της προκοπής; Ευχαριστώ.
  7. kanari

    Δωρεάν VPN για 1 χρόνο

    "...το Seed4me VPN διαθέτει ορισμένα εξαιρετικά χαρακτηριστικά και μπορεί να κάνει καλά τη δουλειά του. Ωστόσο, αν θέλετε πολύ περισσότερα χαρακτηριστικά και πρόσθετες λειτουργίες, θα σας προτείναμε ...το ExpressVPN" χαχα ,
  8. kanari

    Δωρεάν VPN για 1 χρόνο

    Δε νομίζω γιατί 1ον δεν έχω κάνει ποτέ εγγραφή με κανένα email σ αυτούς. 2ον Δοκίμασα και με 4ο κανονικό κι από άλλον υπολογιστή και πάλι τα ίδια. και 3ον έβαλα το ανύπαρκτο [email protected] και το δέχτηκε. !!!!
  9. kanari

    Δωρεάν VPN για 1 χρόνο

    Δοκίμασα με 3 διαφορετικά emails και μου βγάζει ότι και καλά ο χρήστης υπάρχει ήδη. Κάνω κάτι λάθος;
  10. Καλησπέρα σε όλους και Χρόνια πολλά! Εμένα δέχεται 1890 πόντους και βγαίνει Total: 92,94€ Καλή τιμούλα νομίζω αλλά το σκέφτομαι...
  11. This item is not available, because the seller doesn't provide delivery to the shipping address you selected.
  12. Ευχαριστώ πολύ αλλά δυστυχώς έχει εξαντληθεί.
  13. Ευχαριστώ πολύ αλλά δυστυχώς το έχει εξαντλημένο.
  14. Ερώτηση που έκανα και στο θέμα των προσφορών : υπάρχει κάποιο αξιόλογο laptop στον Κοτσώβολο (για να αγοράσω την Τετάρτη με πόντους ALPHA BONUS) ; μέχρι 500 €, Έχω 110.000 πόντους αρα την Τετάρτη θα αντιστοιχούν σε 440 € αν δεν κάνω λάθος. Ευχαριστώ.
  • Δημιουργία νέου...