Προς το περιεχόμενο

{TDi}Dj2k..infc

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    16.045
  • ΜΕΛΟΣ

4 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Away...

Πρόσφατες Επισκέψεις

25.534 προβολές προφίλ

{TDi}Dj2k..infc's Achievements

Crazy Insomniac

Crazy Insomniac (15/15)

  • 10 Classifieds
  • Μηχανή Δημοσιεύσεων Σπάνιο
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 1 χρόνο Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

10,6k

Φήμη

  1. {TDi}Dj2k..infc

    The Callisto Protocol

    Μπα, καλο είναι να μην το αγοράσεις ποτε, καλύτερα θα καταλάβουν. Ο μοναδικός λόγος που το έβγαλαν είναι γιατί flopped.
  2. {TDi}Dj2k..infc

    The Callisto Protocol

    Μάπα δεν είναι, αλλα παραμένει κατώτερο του Dead Space Remake.
  3. {TDi}Dj2k..infc

    PlayStation 5 Topic v4

    Εννοείτε, έφαγε πολύ ξύλο στην αρχή, αλλα και πάλι έτρεχε καλύτερα από αυτό και δεν είχε mtx. Παραμένει όμως κακό optimization, που τα graphs που είχε δεν το δικαιολογούσαν. Εδώ η Larian έβγαλε αριστούργημα και πάλι έφαγε ποσο κράξιμο για το κάκιστο performance του Act 3.
  4. {TDi}Dj2k..infc

    PlayStation 5 Topic v4

    Όσο και να μην ενοχλούν κάποιους το performance η τα mtx, αγοράζοντας το game και αδιαφορώντας για αυτά, δίνουμε το ok για να συνεχίσουν να τα κάνουν και όσο περνάει ο καιρός θα γίνονται και χειρότερα, όχι καλύτερα. Επίσης πέρα από αυτό, μειώνεις και την δικη σου εμπειρία, από το να περιμένεις patches που θα κάνουν την εμπειρία καλύτερη. Δεν υπάρχει καθόλου win, lose-lose είναι η φάση και ας διαλέγουν κάποιοι να πείσουν τον εαυτό τους ότι δεν είναι έτσι και πολύ φοβάμαι ότι σε λίγα χρονια το gaming θα καταντήσει όπως ο κινηματογραφος και tv, στα 100 που βγαίνουν, ένα λέει. Μακάρι να μην είναι έτσι.
  5. {TDi}Dj2k..infc

    Dragon's Dogma 2

    Ναι που το περίεργο?! Φαινόταν εδώ και πολύ καιρό από το ποσο άργησαν να απαντήσουν στα rumors. Συνήθως studios που έχουν αυτοπεποίθεση για το προϊόν τους τα λένε πριν το release. Και να σου πω και κάτι? Καλά κάνουν, αφού αγοράζουμε στα τέτοια τους. Πιστεύεις τους νοιάζει? Aμα τους ένοιαζε και δεν έβγαζαν λεφτά δεν θα το έκαναν. Εμενα ακόμα περιμένει η steelbook στο public.
  6. {TDi}Dj2k..infc

    Dragon's Dogma 2

    Πολλούς τους αξίζει, ειδικά αυτούς που βγαίνουν και υποστηρίζουν τα mtx και τα 30 fps. Εμείς θα το απολαύσουμε με όλα τα dlc/patches στην μιση τιμή.
  7. Δεν χρειάζεται ούτε να συμπαθείς, αλλα ούτε και να ταυτίζεσαι με τον χαρακτήρα. Αυτό που απλά χρειάζεται είναι να είναι καλο γραμμένος, να κολλάει η ύπαρξη του στον κόσμο, και οι κινήσεις του να έχουν λογική, έστω από την μεριά του. Δεν γίνετε να ταυτιζόμαστε με κάθε χαρακτήρα για να μας αρέσει, από εκεί πηγάζει η μάστιγα που έχει καταστρέψει το Hollywood τελευταία, και όχι μονο.
  8. {TDi}Dj2k..infc

    Tomb Raider Trilogy PS4

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 23/03/2024 11:40 πμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Tomb Raider Definitive Edition PS4, Rise of the Tomb Raider 20 Year Celebration Edition PS4 και Shadow of the Tomb Raider Definitive Edition PS4 σε άριστη κατάσταση. Πωλούνται μόνο ως πακέτο. Στέλνω με Box Now. Για χέρι με χέρι μονο ανατολική Θεσσαλονίκη. Δεν ενδιαφέρομαι για ανταλλαγές.

    38 €

  9. {TDi}Dj2k..infc

    Shadow of the Colossus PS4

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 23/03/2024 11:40 πμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Shadow of the Colossus PS4 σε αριστη κατάσταση στα 12 ευρώ. Στέλνω με Box Now. Για χέρι με χέρι μονο ανατολική Θεσσαλονίκη. Δεν ενδιαφέρομαι για ανταλλαγές.

    12 €

  10. {TDi}Dj2k..infc

    Dragon's Dogma 2

    Δεν χρειάζεται να το παίξω για να καταλάβω, έχω άπειρες ώρες το πρώτο που ήταν έτσι. Απλά εδώ σου παω στοίχημα ότι είπαν να βάλουν fast-travel για modern audience και απλά το διαμόρφωσαν σε μορφή mtx. Χαζοί δεν είναι, έχουν δεκάδες άτομα στο marketing που σκέφτονται πως να ξεζουμίσουν μέχρι και την τελευταία δραχμή. Anyways, όπως και να έχει με το να αγοράζεις το game τους δίνεις το ok, να το πάνε ακόμα πιο μακριά την επομενη φορα. Ναι ξέρω θες απλά να have fun, όπως και εγώ, αλλα ρισκάρεις σε λίγα χρονια να μην μπορείς να have fun at all. Food for thought! Enjoy το παιχνίδι. Dragon's Dogma 2 director on why the game won't use much fast travel: "Travel is boring? That's not true. It's only an issue because your game is boring. All you have to do is make travel fun"
  11. {TDi}Dj2k..infc

    Dragon's Dogma 2

    Λάθος, είναι και υποκριτικό και γλοιώδες, να ρίχνεις τόσο πρόλογο ότι το game σου δεν έχει fast-travel για exploration και immersion λόγους και μετά να βάζεις fast-travel μέσο πληρωμής. Γύρω από τα macros φτιάξανε αυτό το σύστημα, ώστε να σου φανεί ελκυστικό να αγοράσεις ένα δυο. Μια χαρά σου επηρεάζουν το game. Δεν υπάρχει καμια δικαιολογία για τέτοιους είδους τακτικές.
  12. {TDi}Dj2k..infc

    Dragon's Dogma 2

    Χαλαρά έχει επηρεαστεί το gameplay για να κάνουν τα micros ελκυστικά. Φτου σου Capcom! Από την μια χαίρομαι που δεν θα σκάσω τα 80 ευρώ, από την άλλη ξενέρωσα τρελα γιατί μάλλον δεν θα το ακουμπήσω άμα δεν φτάσει πάτο η τιμή.
  • Δημιουργία νέου...