Προς το περιεχόμενο

hexenlord

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.399
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Dubai
  • Ενδιαφέροντα
    sci fi, heavy metal, movies, series, video games, xbox, travelling, vampires, horror

Πρόσφατες Επισκέψεις

11.862 προβολές προφίλ

hexenlord's Achievements

  1. hexenlord

    Συλλεκτικές εκδόσεις

    ασε με να μαντεψω? CeX games? (αξιζουν, αν δεν σε σε ενδιαφερει η μεταπωληση, imho)
  2. Ρε σεις, για ονομα εκει στο ινσομνια, διαβαζω τον τιτλο και κοντεψε να μου βγει το φαι απο τη μυτη! Ακου εκει Μπεζος και Nvidia.
  3. hexenlord

    Evil West [PC]

    Προσωπικα θα διαφωνησω εδω, το sw3 ηταν μίλια καλυτερο του 2 και χειρότερο του 1. Υποκειμενικα ειναι αυτα βέβαια.
  4. Η ΜΣ εχει σταματησει να ανακοινωνει αριθμους κονσολων πουλημενων ή σταλμενων στα ραφια (αλα Σονυ). Ειναι δυνατον εταιρεια εισηγμενη στο χρηματιστηριο με μετοχους, dividents, BoDs, publicly traded να μην ανακοινωνει οικονομικα αποτελεσματα (που περιλαμβανουν προφανως κερδη). Τι διαβαζουμε ρε παιδια Χριστουγεννιατικα! Το οτι η ΜΣ δεν εχει στοχο να βγαλει χρηματα απο το gaming, ασχετα ποιο μπορει να ειναι το απωτερο commercial vision (mobile etc), το αφηνω ασχολιαστο. Οντως για να το κλεινουμε ειναι οπως ειπες.
  5. σιγουρα εχεις λαθος εντυπωση καθως αφενος δεν εχεις ασχοληθει παρα μονο επιφανειακα με το θεμα, αφετερου εσυ ο ιδιος εισαι που πριν απο 2 χρονια υποστηριζες σθεναρα πως το gamepass δεν ειναι sustainable και η ΜΣ δεν βγαζει ουτε ενα δολαριο κερδος. Υπαρχουν τα ποστς. Βασικα το ιδιο υποστηριζεις ακομη, λεγοντας οτι δεν βγαζει νοημα (οικονομικο προφανως): "ποιο μοντελο να ακολουθησει? Ο ενας εχει 50εκ συνδρομητες χωρις ιδιαιτερες παροχες και ο αλλος εχει 25εκ δινοντας ολα του τα first party παιχνιδια day one στην υπηρεσια του. Δεν βγαζει νοημα ολο αυτο" Τι συζητηση να κανουμε εφοσον δεν εχεις κατανοησει (η δεν θες) το επιχειρηματικο μοντελο της ΜΣ? Ειναι αυτο που λεμε χαριτολογωντας, τι α κανς α κατς α μαλως? Παντως, εχοντας πει αυτο αν δεν της βγει (της ΜΣ) η εξαγορα σε αυξηση βασης δεν το βελπω (πολυ) καλα το xbox brand. Μπορει να ειμαι βαμμενος, αλλα οχι αφελης. Τελος, επειδη econometrics ειναι η δουλεια μου, οποιος κοιταει πωλησεις κονσολων (δλδ ενα μερος του TORE, total Revenue) αντι να κοιταει ΕΒITDA (η μινιμουν NOP, net operating profit) δεν καταλαβαινει πως δουλευει το συστημα, και τα υπολοιπα ειναι να χαμε να λεγαμε και να γεμιζουμε σελιδες στο Ινσο.
  6. Αναμένεται μεγάλη κουβέντα εδώ σε αυτό το νήμα μετά από αυτά που διέρρευσαν πριν από λίγο. Θα πέσουν κεφάλια, ενώ ήδη το πρώτο έπεσε πριν από 1 μήνα και κάτι.
  7. hexenlord

    The Marvels (2023)

    Απλα τα πραματα. Go woke, get broke. Για να δουμε ποσο αναστρεψιμη ειναι η ζημία.
  8. For context, εδώ, αυτά τα «χρόνια» έχουν ήδη περάσει και τα αυτοκίνητα είναι κομπλέ. Δεν είναι τυχαίο που δίνουν τόσα χρόνια warranty και service free (εδώ) για τα πρώτα 20,000χλμ. Αντιλαμβάνομαι πως για ηλεκτρικά είναι διαφορετικά καθώς ουσιαστικά (πέραν ας πούμε της Tesla), κανένα από τα ηλεκτρικά καμίας μάρκας δεν είναι στο δρόμο πάνω από 3-4 χρόνια σκάρτα. Εξαιρεση σε πούμε, πολύ μεμονωμένα μοντέλα όπως το i8 της ΒΜW και κάποια αλλά που δε μου έρχεται τώρα το μοντέλο (άλλο ένα μικρό της BMW -leaf???) και ένα της Νισσαν. Ίσως το leaf είναι της Νισσαν, τεσπα μικρή σημασία έχει. Το 85% του στόλου των ηλεκτρικών (δίκη μου ποσοστό) πιστεύω δεν έχει στο δρόμο πάνω από 3-4 χρόνια, κατά προσέγγιση.
  9. Δεν μπορώ να βοηθήσω στο συγκεκριμένο μοντέλο καθώς είναι ηλεκτρικό αλλά έχω πάρει σαν δεύτερο αμάξι στη γυναίκα το MG One που είναι φοβερό αμάξι και πατάει σε τιμή πολλές ευρωπαϊκές και αμερικανικές μάρκες σε ίδιο επίπεδο επιδόσεων/χαρακτηριστικών. Επίσης εδώ (Εμιράτα) κυκλοφορούν παρα πολλα MG, είναι πολύ πετυχημένη η μάρκα. Θα (ξανά) αγόραζα θερμικό MG με κλειστά μάτια. Ο μόνος λόγος δε που δεν έχω «κινεζια» όπως το λέμε και για πρώτο αμάξι είναι πως λόγω της θέσης μου θα με στραβοκοίτανε οι υπόλοιποι C suite execs. Αν δεν υπήρχε αυτό το αναθεματισμένο bias εδώ στα Εμιράτα χαλαρά θα είχα πάρει ένα από αυτα τα δυο αμαξια που τα λατρεύω: Changan Uni-K ή Jetour Dashing και τα δυο γύρω στα 40κ ευρώ (η λίγο πιο κάτω αν τα πετύχεις σε καμία προσφορά). Τα αντίστοιχα ευρωπαϊκό-αμερικανικά είναι στα 65κ ευρώ και βάλε. Απίστευτες διάφορες. In summary, εγώ εμπιστεύομαι Κινέζο στα geely, jetour, MG, GAC και φυσικά Changan. Υπάρχουν και άλλες μάρκες πιο καινούργιες στην αγορά (JAC, Haval, Hongqui, BYD) αλλά προς το παρόν θα εμένα μακριά από αυτές. Ολα αυτά ερχόμενος από Nissan 370z και πιο πριν από Ford Focus turbo (το 2018 μοντέλο). Τώρα είμαι σε bmw δεύτερο χέρι.
  10. hexenlord

    NTSC-J/NTSC Xbox & Voltage

    Καλησπερα αγαπητοι συμφορουμιτες, εχω 2 xbox OG (original 2002) που το ενα ειναι Αμερικανικο και το αλλο Ιαπωνικο. Και τα δυο εχουν διαφορετικο voltage. 100V το Ιαπωνικο (στα 50Ηz) και 110V Αμερικανικο. Η βαση μου ειναι Εμιρατα και εχουμε το ιδιο voltage πως Ελλαδα (220v-240v) Με μια προχειρη ερευνα χτες προφανως κατανοησα τα βασικα, πως δλδ χρειζομαι converter. Οι ερωτησεις μου: Τι εννοoυν με step-up και step-down converters? Στην ουσια κανουν το ιδιο πραγμα? Δδλ καταλβαινω οτι για να παιξω την αμερικανικη συσκευη απο 100v σε 220V (η 240v) ειναι "step up" εφοσον βρισκομαι σε περιοχη που ειναι σε 220v, ενω αν παρω πουχου την ευρωπαικη μου συσκευη στην Ιαπωνια/Αμερικη τοτε χρειαζομαι step down converter γιατι απο 220v θα "πεσω" σε 100v/110v. Οκαυ αυτο, αλλα η ιδια η συσκευη κανει και τα δυο η αλλες συσκευες ειναι μονο για να "ανεβεις" και αλλες μονο για να "κατεβεις"? Ψαχνω στο skroutz και στο amazon και δεν βρισκω τιποτα να καλυπτει την Ιαπωνικη ζωνη των 100v, ολοι οι μετασχηματιστες τασης ξεκινουν απο 110v. Θα με καλυψει αυτο στην ιαπωνικη συσκευη? Διαβαζω πως ναι αλλα οι εως τωρα πηγες που εχω βασιζονται μονο στην εμπειρια οτι δλδ μια Ιαπωνικη κονσολα 100v στην Αμερικη (110v) θα δουλεψει καλα χωρις να καει σε βαθος χρονου καθως οι κατασκευαστες δινουν ενα buffer της ταξεως του 5% οποτε θεωρητικα αν εγω εχω μετασχηματιστη που ξεκιναει (καλυπτει) Αμερικανικα 110v, τοτε ειμαι καλυμμενος. Η μηπως οχι και θα μου μεινουν οι κοσνολες στο χερι. Καποιες πηγες λενε οτι ολα θα πανε καλα καποιες οχι. Τελος, αφου αποσαφηνισουμε τα παραπανω, εχετε -οι μυστες- να προτεινετε καποιο μοντελο που εχετε χρησημοποιησει και κανει δουλεια? Ευχαριστω πολυ.
  11. hexenlord

    Xbox Series X Topic v4

    Για πες μας και γιατι αγαπητε.
  12. hexenlord

    Xbox Series X Topic v4

    Καλά σου λέει gagas, θες να κλειδωθει το νήμα παλι? Αφου παντα καταλήγει σε vs. Ασε να ενημερωνομαστε για μπαταριες, ακουστικά και λοιπα θέματα και επιπλεον τώρα βγαίνει και το φορζα και θα μιλήσουμε γιαυτό.
  13. hexenlord

    Xbox Series X Topic v4

    Όχι αγαπητέ αυτά είναι ρητρες συμβολαίων που εμεις δεν έχουμε visibility. Πάρε πλεύστεισον αν θες να το παίξεις, καλύτερα. Αλλιώς περιμένεις μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου όταν θα μπορείς να το παίξεις στο pc σου.
  14. hexenlord

    PC Gaming (Συζήτηση) v2

    Σταματα να ανεβαζεις (ποστς) και ξενικα να κατεβαζεις
  15. hexenlord

    Συλλεκτικές εκδόσεις

    Το παραγγειλα αγαπητε (απο Ντουμπαι) και θεωρω πως θα τα σπαει σαν συλλεκτικη ΚΑΙ σαν παιχνιδι.
  • Δημιουργία νέου...