Προς το περιεχόμενο

kvenihakis

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    49
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.680 προβολές προφίλ

kvenihakis's Achievements

  1. Και μόνο το ότι στο κινητό οι μεταφραστές είναι αγράμματοι λέει πολλά. στο παράθυρο νέας συνομιλίας με κάποιον που δεν έχει ιστορικό μηνυμάτων γράφει "Πείτε για στο χρήστη..." Δυο λάθη σε μια πρόταση.
  2. Α εισαι βλακας. Οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια. Μολις ειδες τα δυσκολα εχεις παει και ελβετια. Πεταξες και κανα δυο μαρκες και μπηκες σε ολους. Μεχρι και την audi εβγαλες μαπα. Δες το παντως εχεις προβλημα.
  3. Η εταιρια ειναι αμερικανικη Florida συγκεκριμενα (η λεξη απλα ειναι ιταλικη) αλλα να μην σε στεναχωρησω λεγε εσυ οτι ειναι ιταλικης προελευσης.
  4. Αρθρογράφε οι πήγες σου είναι γελοίες. Δεν θα σου εξηγήσω τπτ τα λέει όλα στο βίντεο. Πάντως δεν είναι η εταιρία που ξέρεις.
  5. Κατά την ταπεινή μου γνώμη η όλη ιστορία, ιδέα πείτε το, είναι μια μεγάλη βλακεία τα smartwatch με αυτές τις αυτονομιές. Ακόμα και αυτονομία να μην ήταν το θέμα δεν βρίσκω ένα φακινγκ λόγο να έχει κάποιος ένα μπιχλιμπίδι- για να κάνει ένα κινητό πολύ καλύτερα- την ώρα που τη βασική του δουλειά την κάνει χάλια (να σε ενημερώνει για την ώρα όποτε εσύ το θέλεις ή το χρειάζεσαι). Άξιο απορίας λοιπόν..
  6. Σταματηστε να κρινετε τις τιμες με τα δεδομενα της Ελλαδας δεν προοριζεται για μας. Με μεσο ορο 2000€ μισθο σε αλλες χωρες ειναι το 1/13 του μισθου τους την ιδια στιγμη σε εμας με 600€ μισθο ειναι το 1/4. Αν στο ειχε 46€ -->(1/13 του μισθου μας) τι θα ελεγες?? Καλές πωλησεις λοιπον.. χεστηκανε για την Ελλαδα.
  7. Magneto την εβαψες μαγκα. πλαστικες σφαιρες θελουμε ακομα μονο..
  8. Η παραπληροφορηση ειναι κακο πραγμα. Ειδικα απο κατι τετοια εγκυρα σαιτ.. http://www.athensmagazine.gr/portal/health/86543. Διαβασε εδω: http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%BF%CF%82 και εδω:
  9. Πρωτεΐνη που δημιουργεί ελεύθερες ρίζες δηλαδή καρκίνο!
  10. Δεν θελω να περιαυτολογω αλλα θα σου πω οτι ακομα γινονται ερευνες για την ακτινοβολια των κινητων και τη ζημια στον ανθρωπινο οργανισμο και των εγκεφαλων. τα κυματα μπορει να ειναι μικρα αλλα θεωρητικα ποτε δεν χανονται ετσι φτανουν στον εγκεφαλο σου. Οταν λοιπον μιλαμε για επαγωγικη φορτιση κατι που χρειαζεται τουλαχιστον 500ma για να φορτισει ενα κινητο φαντασει τι θα κανει στον εγκεφαλο σου. Τουλαχιστον μια και ακομα δεν τον εχετε ψησει να σκεφτεστε.
  11. Ναι πολύ σωστά. έτσι φορτίζοντας το ρολόι σου φορτίζεις και τον εγκέφαλο σου μαζί. έχεις που έχεις την ακτινοβολία από όλες τις άλλες μ@λ@κιες να βάλεις και ένα φούρνο μικροκυμάτων στο κομοδίνο σου.
  • Δημιουργία νέου...