Προς το περιεχόμενο

ioanna_io

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    36
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με ioanna_io

  • Ημερομηνία γέννησης 16/06/1982

ioanna_io's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Και λίγο μετά το Νεραιδοχώρι το χωριό μου.... Όντως είναι υπέροχα εκεί! Μέσα στα έλατα....
  2. Τέλος του μήνα θα πάω στο Κουβέιτ για δουλειά. Άλλοι μου λένε ότι δεν επιτρέπεται να φορέσω κοντομάνικο ή κοντό παντελόνι... Άλλοι ότι δεν επιτρέπονται τα ανοιχτά παππούτσια... Άλλοι ότι μπορώ να ντυθώ όπως θέλω... Τελικά τι από όλα ισχύει? Ξέρει κανείς? Μην πάω εκεί και με κυνηγάει καμιά αστυνομία!
  3. Να σου πω την αλήθεια την Ιθάκη δεν την προτείνω. Πήγα πέρυσι και δεν μου άρεσε. Για τα υπόλοιπα που λες δεν ξέρω, για Σαμοθράκη τι θα έλεγες?
  4. Για Πρωτομαγιά τι προτείνετε? Σκιάθο ή Σκόπελο?
  5. Έχω μείνει και στα δύο και είναι όντως υπέροχα. Αυτό στην Τσαγκαράδα μου αρέσει πιο πολύ! Είναι αρκετά μεγάλα τα δωμάτια με τζάκι και έχει και υδρομασάζ Απλά στην Τσαγκαράδα είναι πιο ήρεμα, πιο απομονομένα, δεν έχει πολλά μέρη για να βγεις. Σε αντίθεση με την Πορταριά που έχει κάποιες επιλογές είναι δίπλα και η Μακρινίτσα οπότε έχει και περισσότερο κόσμο. Το ξενοδοχείο στην Τσαγκαράδα πέρυσι που είχα πάει είχε 80 για Φέτος δεν ξέρω. Με λίγη κουβέντα παραπάνω μπορείς να ρίξεις και λιγάκι την τιμή. Αν πάρεις και μάθεις πόσο έχει φέτος για πες και σε μένα. Οτιδήποτε άλλο θέλεις για το Πήλιο μπορώ να σε ενημερώσω Φιλικά Ιωάννα
  6. Για Πήλιο για δες αυτό http://www.amalthiatsagarada.gr/ Είναι στην τσαγκαράδα βέβαια. Για Πορταριά δες αυτό http://www.altheapelion.com/althea-portaria-gr.html
  7. Καλή χρονιά σε όλους! Μια ερώτηση, στην Πάργα είναι καλά τέτοιο καιρό ή μονο για καλοκαίρι? Καμιά ιδέα για σαβ/κο κοντά στην Αθήνα?
  8. Πολύ καλό report. Αν και έχω πάει στην Κωνσταντινούπολη, μετά από αυτό που διάβασα θέλω να ξαναπάω Να΄σαι καλά!
  9. Και εγώ αυτό το κουτί έχω... Είναι πολύυυυυυυυ όμορφο!!!! Το βλέπω και το χαίρομαι!!!!
  10. Πίκρα είναι ε? Χμ! Δεν ξέρω.... Φέτος πολύ το ψάχνω και ακόμα δεν έχω αποφασίσει που να πάω. Να πω την αλήθεια ηρεμία θα την ήθελα. 20 με 25 Αυγούστου θα πάω... Καμιά άλλη ιδέα?
  11. Για Ιθάκη έχει να προτείνει κανείς κάτι?
  12. Καλησπέρα. Ήθελα να ρωτήσω κάτι... Πήγα σήμερα να κατεβάσω από το utorrent και μου γράφει κάτω κάτω δίπλα από το DHT, download limited. Δεν ξέρω αν έχει σχέση αυτό, απλά το λέω, κατεβάζει με ταχύτητα 30kb/sec. Ενώ πάντα κατέβαζα με 190 περίπου. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα?
  13. ioanna_io

    Lidl

    Και εγώ δεν θα έλεγα ότι ψωνίζω ιδιαίτερα από το Lidl. Κάτι μπισκότα, σαν τα cookies, μου αρέσουν πολύ! Επίσης οι σοκολάτες, μπάρες δημητριακών, τα κέικ επίσης είναι ωραία. Κρέας δεν έχω πάρει ποτέ. Τα μακαρόνια, ρύζια κτλ δεν μου αρέσουν και προτιμώ άλλα... Ούτε πατατάκια, γαριδάκια! Επίσης, αυτό που τσακίζω είναι ο ηλιόσπορος!!!
  14. Να κάνω μια ερώτηση? Έχω 512/128 και κατεβάζω περίπου με 54kB/s. Η πάνω ταχύτητα είναι 0.1 το πολύ 0.3 ... Υπάρχει κάποιο πρόβλημα στις ρυθμίσεις μου??? Ευχαριστώ
  • Δημιουργία νέου...