Προς το περιεχόμενο

mohic4n

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    976
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

2 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με mohic4n

  • Ημερομηνία γέννησης 05/06/1983

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    GR, Karditsa
  • Ενδιαφέροντα
    Computers, Movies and Music
  • Απασχόληση
    -

Πρόσφατες Επισκέψεις

6.705 προβολές προφίλ

mohic4n's Achievements

  1. Τα XPS βγηκαν για να ειναι το αντιπαλο δεος των APPLE. Ομορφα, λεπτα και καποια καλα χαρακτηριστικα. Τελος εκει. Η σειρα Latitude ειναι η βασικη επαγγελματικη σειρα της DELL, με παρα πολυ καλο σχεδιασμο, πολυ καλη κατασκευη και πολυ καλα χαρακτηριστικα. Η σειρα Precision ειναι η top επαγγελματικη σειρα της DELL, με παρα πολυ καλο σχεδιασμο, κορυφαια κατασκευη και κορυφαια χαρακτηριστικα. Μπορεις να την αγορασεις, καντο αφοβα με κλειστα τα ματια. Δε μπορεις; πηγαινε στην Latitude. Απο εκει και περα η σειρα T της Lenovo και το Χ1, ειναι και αυτα κορυφαια για επαγγελματιες. HP Elitebook, mmmm καποια τωρα τελευταια κατι κανουν αλλα δεν θα τα υπολογιζα τοσο... Καλη εντυπωση (εχουν και ανοδο τελευταια) της ASUS, αλλα, για να φτασουν τα υπολοιπα εχουν πολλα χρονια μπροστα τους.
  2. Το επισημο ειναι: F12 -> Diagnostics Το error φωτο και το στελνεις. Αυτο που μου λες με remote control δεν μου το εχει ζητησει κανεις ποτε.
  3. Αν τρεξεις τα διαγνωστικα του φορητου σου βγαζουν καποιο error; Σου ειπαν πως να τα τρεξεις; Παρε παλι τηλεφωνο αν δεν σου ειπαν και ζητα να σε καθοδηγησουν, και πες τους να τους στειλεις στο εμαιλ το βιντεο και τις φωτο. Ετσι θα στο καλυψουν. Η DELL εχει το καλυτερο aftersales support απο ολες τις εταιρειες. Δε θα εχεις προβλημα.
  4. Δεν έχει 4, 8 έχει... Αλλά ντε και καλα να μας πείσει ότι και με 4 κάνεις τη δουλειά σου σε λογιστικό Γραφείο... Αλλά έβαλα 2 - 3 απο Softone και 2-3 απο Epsilon και διάβαζαν τα γραφόμενα και γελούσαν οι άνθρωποι... Βέβαια στο δικό του, επειδή είναι το αφεντικό, έχει 16GB... Σοβαρά τώρα μου άνοιξες να δω πόσο πιάνει το πρόγραμμα... και μου λες παραπάνω: Δηλαδή, θα του βγαίνει η πίστη του αλλουνού να δουλέψει, αλλά, επειδή εσύ τον πληρώνεις θα του λες πως θα δουλέψει. 1. Με αυτά που διάβαζα μου ανέβηκε η πίεση και το αίμα στο κεφάλι και δεν έβλεπα καλα, γαρ κάποιας ηλικίας... να με συγχωράει η χάρη σου. 2. Με αυτά που διάβαζα κόντεψα να ξεχάσω και αυτά που ξέρω... 3. Και ξαναλέω, εγώ (το "εγώ" εννοώ κάθε ένας όπως εμένα που) σου κάνω εγκατάσταση. Εγώ συνεργάζομαι με αυτές τις εταιρείες και μου αναθέτουν εγκαταστάσεις σε λογιστικά γραφεία και σε τελικούς πελάτες. Στο βίντεο κράτησα αυτό, όχι για με συμφέρει αλλά γιατί σε αυτό κατέληξε κι αυτός που το έφτιαξε... Και εσύ κοιτάς τον γαλαξία και εγώ το δάσος, οκ εμένα με έπεισες. Δε ξαναγράφω άλλο εδώ, καλή συνέχεια.
  5. 1. Δεν είχα διαβάσει πάνω στη βιασύνη μου ότι έχουν 8GB ram, οπότε άκυρο το παραπάνω μήνυμα. Όσο, για το πως δουλεύουν οι άλλοι με 4GB να πας να τους ρωτήσεις χωρίς τα αφεντικά τους μπροστά, μετά μιλάμε πάλι. Και προκαλώ όποιος είναι σε εταιρεία και δουλεύει με 4GB ram, να μας πει τις εντυπώσεις του. 2. Δεν κοροϊδεύω κανέναν γιατί δεν έχω λόγο να κοροϊδέψω κανέναν. 3. Όσο για το ότι έχω κάνει λάθη, όχι δεν έχω κάνει. Εγώ σας τα στήνω τα προγράμματα στα γραφεία σας οπότε ξέρω πολύ καλα τι λέω και τι όχι. Ξέρω τις προδιαγραφές τους και τι απαιτήσεις έχουν, και όποιος ακούει και παίρνει αυτά που χρειάζονται, όλα πάνε ρολόι, όποιος όχι, έχει κολλήματα. 4. Τα pc τα αναβάθμισες με επιχορήγηση, αν δεν είχε βγει αυτή θα τα είχες αναβαθμίσει ή δε χρειαζότανε; Δούλευαν καλά πριν οι υπάλληλοι σου ή είχαν "θεματάκια"; Γιατί μόλις προχθές, σε λογιστικό γραφείο αναβαθμίσαμε σε 8GB ram 10 pc, γιατί: "Η κατάσταση δεν πήγαινε άλλο, κάντε κάτι σας παρακαλούμε"... Κρίμα που τα ακούει και καταλαβαίνει μόνο ο τεχνικός, ενώ το αφεντικό ακούει αλλά δε "θέλει" να καταλάβει. Αnd last but not least, που λένε και συνάδελοι μου, αλλαγές και αναβαθμίσεις πρέπει να γίνονται και προληπτικά, και όχι μόνο όταν χρειάζεται. Αν φτάσεις στο όταν χρειάζεται, σημαίνει ότι νωρίτερα για καιρό, είχες θέματα. Στο εξωτερικό που τα αλλάζουν κάθε 5-6 χρόνια, είναι πιο έξυπνοι από εμάς; Έχουν σωθεί ΟΛΑ τα γραφεία (και όχι μόνο τα δικά σας) από τα refurbished pc. Γιατί αλλιώς θα δουλεύατε ακόμη - υπάρχουν γραφεία λογιστικά: "ε βρε αδερφέ, δε χρειάζεται αλλαγή ο υπολογιστής" - με Core2Duo... Κι αυτό πάει στο 2. που έγραψα παραπάνω. Εσύ βλέπεις το δέντρο, εγώ βλέπω το δάσος. Edit: Όσο για το βίντεο το είδα, και κράτησα αυτό που λέει στο 4:26 έως το 5:12 λεπτό. Δε θα έδινα κάτι σε επιχείρηση όταν το ίδιο θα το έδινα στα παιδιά μου για να "παίζουν".
  6. Μπλα μπλα μπλα μπλα Θα σου φέρω λογιστές από γραφεία που έχω στήσει και δουλεύουν μόνιμα και σε καθημερινή βάση με 3 προγράμματα ανοιχτά (Extra μισθοδοσία, PBS, Accountant), συν 4-5 excel, συν 4-5 tabs στο chrome για αναζητήσεις ΦΕΚ κλπ, και ότι άλλο χρειάζεται ο καθένας από αυτούς να έχει ανοιχτό για να δουλέψει. Γιατί; γιατί έτσι θέλει και έχει μάθει. Γιατί μπορεί νοητικά και τεχνικά (του το επιτρέπει το pc που έχει). Εσένα οι υπάλληλοί σου δουλεύουν έτσι; Αν ναι, μπορούν με 4GB ram; αν ναι, τέλεια (not!). Αν όχι, γιατί; Δεν μπορούν γιατί δεν είναι ικανοί; τότε έχεις έναν αληθοφανές λόγο που τα γράφεις όλα αυτά, τα βλέπεις στο γραφείο σου και λες: Α! κοίτα, αφού δουλεύει σε μένα αυτό έτσι είναι παντού. Μπαααα... Δεν μπορούν γιατί δεν είναι ικανό το pc να τα σηκώσει και κολλάει; τότε έχεις θέμα με τη τσέπη σου που δε τα αναβαθμίζεις. Σόρρυ, αλλά, αυτό είναι καθαρά δικό σου θέμα. Σταματάω εδώ, γιατί θα το διαγράψουν πάλι αν συνεχίσω, αλλά, αν τα λέγαμε face to face πίστεψέ με ότι θα σου έλεγα ότι θέλει να σου πει ο τεχνικός σου αλλά δε τα λέει για να μη σε χάσει από πελάτη, και είναι με το: ο πελάτης έχει πάντα δίκιο. Μη τα λες σε μένα φίλε μου, σε άλλους να τα πεις που πιστεύουν ότι με 4GB είναι οκ το 2023. Μόνο Chrome ανοίγεις και θες κοντά μισό giga για αυτό! και χωρίς να έχεις αρχίσει να ψάχνεις... Windows 10 όσο καλά και να τα έχεις στημένα, θες με το καλημέρα περίπου 1.5GB. Τα προγράμματα που θα βάλεις πάνω δεν θα ανοίξουν services; Με τι διάολο θα δουλέψει ο χρήστης μετά;
  7. Κατ' εμέ, προσωπική γνώμη πάντα, μόνο δική μου άποψη... Δεν νοείται υπολογιστής με λιγότερα από 8GB ram εν έτη 2023. Ειδικά σε περιβάλλον εργασίας όπως λογιστικά γραφεία που τρέχουν λογιστικά προγράμματα και έχουν παράλληλα κι άλλα προγράμματα ανοιχτά, όπως excel, chrome, pdf, κλπ κλπ... όποιος δε το καταλαβαίνει αυτό, γνώμη μου (και μόνο) να ακούσει τον μηχανογράφο του και τον τεχνικό του. Δε θα πω άλλα γιατί μπορεί να διαγραφεί το ποστ μου 3η φορά. Αν θέλεις και μπορείς, πες μου τις απαιτήσεις του hardware για τους υπολογιστές.
  8. Επιβολή στην Apple να υιοθετήσει πλήρως το USB-C όπως έχουν κάνει όλοι οι άλλοι (ή θα κάνουν στο άμεσο μέλλον), και να μπορεί να δουλεύει με οποιοδήποτε καλώδιο - ασχέτως των συνεπειών για τις οποίες υπεύθυνος θα είναι μόνο ο χρήστης -, κι αν δεν συμμορφωθεί, απαγόρευση της εισαγωγής οποιουδήποτε Apple προϊόντος στην Ευρώπη. Αν έχουν τα @@ και δε λένε άλλες μάρες κουκουνάρες και πράσιν άλογα για πράσινη ενέργεια και αλλαγή προς το καλύτερο για το κλίμα, ας το εφαρμόσουν.
  9. Κι ακριβώς αυτό είναι ο ορισμός του: "μιλάς χωρίς να ξέρεις μόνο και μόνο για να πεις κάτι"... Και δε στο λέω με άσχημο τρόπο, ούτε η ηλικία μου αλλά ούτε η ιδιότητά μου ως πατέρας μου το επιτρέπει αυτό. Με ένα καφεδάκι ένα Σάββατο απόγευμα αφού το παρακολουθήσεις θα δεις ότι είχα δίκιο.
  10. Δες όλο το βίντεο να δεις πόσα περισσότερα έδωσε εκτός από την ευκαιρία στον καθένα να μπορέσει να ξαναδεί. Και μετά δες το παρακάτω βίντεο και θα αναθεωρήσεις τη 1η σου πρόταση.
  11. Εγώ πάλι δεν κατάλαβα γιατί δεν το έχουν αυτό από την πρώτη στιγμή ενεργοποιημένο για να μην καταναλώνει τόσους πόρους... Εκτός κι αν ντρέπονται να πουν ότι πρέπει να έχεις τουλάχιστον 16gb ram για να πηγαίνει σωστά ο υπολογιστής...
  12. mohic4n

    be quiet! Dark Rock Pro 4 Review - Black Ice!

    Ένα σύντομο search στη google δεν έβλαψε ποτέ κανέναν... (ήρεμα μιλάω)
  13. Έβγαλαν ανακοίνωση ότι θα ξαναάρχιζαν τις αναβαθμίσεις; Γιατί αναρωτιέμαι αν θα με πάνε σε 200...
  • Δημιουργία νέου...