Προς το περιεχόμενο

tech25

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.029
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

tech25's Achievements

  1. Ειδικα για την EX2F, στις βραδυνες φωτο δεν ανεβηκε ποτε πανω απο 400 ISO. Θα κοιταξω να σου ανεβασω sample απο βραδυνη φωτο με ελαχιστο φωτισμο. Μα δεν την ανέφερα σαν ανταγωνιστη.Την ανεφερα λογω του σχολίου περι "ολων" των compact. Τα 300 τα έβαλα ως κατώτατο όριο για premium compact. Για αυτο άλλωστε δεν ανέφερα και την RX100 ας πουμε.
  2. Με τις περισσοτερες εννοεις. Δες την Samsung EX2F με f/1.4 , την Olympus XZ-1 με 1.8.Και οι 2 compact και κατω απο 300€
  3. Χθες βρέθηκα με τον kondora για τον δίσκο. Να τον ευχαριστήσω και πάλι.
  4. Και σήμερα, 01/10 που έληξε η τηλεφωνική προσφορα για τα 50€, μαντέψτε πόσο έχει το λαπτοπ.... Ναι σωστά! 519€
  5. Αναζητώντας 17αρι laptop ειδα αυτό: http://www.multirama.gr/products/product?pid=0690040&catid=010200 Για τον φόβο των Ιουδαίων το screenshot εδω: https://dl.dropbox.com/u/13458986/multiirama.JPG (και συνημμένο επίσης) Θα δέιτε οτι η μόνη τιμή η οποία αναφέρεται στο site ειναι τα 519€. Στην άρχη της σελίδας αναφέρει: Αγόρασε το συγκεκριμένο HP και κέρδισε άμεσα έκπτωση 50 € ! Η προσφορά ισχύει μόνο για τηλεφωνικές παραγγελίες έως 30/9 . Οπότε γίνεται η κλήση, και ζητειται επιβεβάιωση της τιμής στα 469€ Η απαντηση είναι οτι η τελική τιμή ειναι 519€ με την εκπτωση των 50€ Δηλάδη είτε το παρέγγελνα μέσω internet έιτε μέσω τηλεφώνου η τιμή είναι η ίδια. Η προσφορά των 50€ δηλαδή γίνεται επι μιας λογιστικής τιμης των 569€ την οποια προφανως εχουν κλειδαμπαρωμενη σε κανενα συρτάρι, διότι δεν αναφέρεται πουθενά. Ο σκοπός της εξαπάτησης ειναι προφανής και δεν θέλω να πλατιάσω για τα αυτονόητα.
  6. Αυτή ειναι η μισή εικόνα. Επανέλαβε την ίδια φράση αντικαθιστώντας τις λέξεις "open source" με τις λέξεις "think different" και η εικόνα ολοκληρώνεται.
  7. tech25

    HP TouchPad 16GB 224€ @CrazySundays

    Οσοι βάλατε ICS θα είδατε οτι το stock keyboard δεν έχει Ελληνικα. Μπορειτε να εγκαταστησετε το Swype με Ελληνικα-Αγγλικα για αναλυση 1024x768 απο εδω: >http://bit.ly/yJQ9ie
  8. Αρα ακυρωνουν την ανακοινωση που αυτοι γραψανε; Δεν εχει λογικη..
  9. Εγω και παλι τις επιφυλάξεις μου τις εχω, δεν ξερω... DDOS βλεπουμε απο τους anonymous. Μπορει και να κανω λαθος
  10. Εντελως φιλολογικα, νομιζω οτι οι anonymous δεν ειχαν σχεση. Οσο βλεπω αυτο το GHS στην γωνια δεξια τοσο νομιζω οτι κοτσαραν τους anonymous γιατι ξεραν οτι το θεμα θα γινει πρωτοσελιδο. Εχουν κανει και αλλα deface οι GHS τον τελευταιο καιρο αλλα με μικρη προβολη, και γενικα τους κραζουν τωρα τελευταια. (δεν εξεταζω αν τους κραζουν ορθως ή λανθασμενα) Πάντως και ως διαμαρτυρία ,ειναι κίνηση που με βρίσκει σύμφωνο. Υ.Γ. το site φιλοξενειται στην forthnet και "μπηκαν" απο το CMS. Έχοντας τον έλεγχο ολου του server εριξαν και το site του Δημου Αθηναιων και του Καμινη προχθες. Οπως και κανα δυο ακομα
  11. tech25

    HP TouchPad 16GB 224€ @CrazySundays

    Ενημερωτικα παντως , και σε αντιθεση με οτι διαβασα πιο πριν, ο κωδικος για εκπτωση 150€ (1201) ισχυει κανονικα στο touchpad και βγαινει 244€ το 16GB και 299€ το 32GB.
  12. tech25

    Windows Server 2008 - Group Policy

    Θα διαφωνησω. Τα θεμα με τα OU's δεν ειναι θεμα βαρεμαρας ή οχι. Ειναι θεμα χρηστικοτητας. Θα σου φερω ενα πολυ απλο παράδειγμα. Εστω οτι o χρηστης μου ειναι o οικονομικος διευθυντης. Ειναι μερος των SG Management και Accounting (εκτος απο τα default). Τι δομη ΟU θα κανεις; Θα έχεις ξεχωριστο για καθε κομμάτι της επιχείρησης (αρα στην περιπτωση μας 2 ΟU's με ονομα Management και Accounting) ή ενα μόνο με ονομα CompanyUsers πχ; Αν κανεις δομη με πολλάπλα OU's, τον οικονομικο σου διευθυντη σε ποιο ΟU θα τον βαλεις; Πως θα μπορει να παρει τα διαφορετικα policies για καθε group που ανηκει εφόσον είναι μέλος μονο ενος ΟU (επανω στα οποια εφαρμοζεις τα policies); Προφανως γιατι θα έχεις πρόβλημα θα ριξεις το policy ενα level πιο πανω. Και πως θα το παρει ο οικονομικος διευθυντης σου; Σωστα.. με security filtering.. Γιατι λοιπον να μην μην εχω μια μονο OU με ονομα CompanyUsers (το σχεδον top level που αναφερω πιο πανω) και τους χρηστες μελη σε custom SG's και να λυσω τι προβλημα μια και καλή;
  13. tech25

    Windows Server 2008 - Group Policy

    Απο ενα χρηστη στον οποιο δεν εφαρμοζονται οι πολιτικες τρεξε απο cli την εντολη gpresult και ποσταρε τα αποτελεσματα. Ρε παιδια δεν καταλαβαινω την "εμμονη" στην εφαρμογη των policies στα JO's. Προσωπικα βρισκω πολυ πιο ευελικτη την λυση ενος σχετικα flat AD με τα policies να εφαρμοζονται σε top ή σχεδον top level με filtering απο εκει και περα.
  14. Αυτο το λες για την Apple φανταζομαι. Γιατι θυμάμαι πολλα slides απο την χθεσινη παρουσιαση με το ποσο καλυτερο ειναι το iphone4s σε σχεση με αλλα τηλεφωνα του ανταγωνισμου.
  • Δημιουργία νέου...