Προς το περιεχόμενο

geran

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    476
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.298 προβολές προφίλ

geran's Achievements

  1. Πάντως είναι κοροϊδία να έχεις ήδη πληρώσει για την ανανέωση της χρεωστικής κάρτας (η οποία σου προσφέρει αναλήψεις, καταθέσεις και πληρωμές), να έχεις ακόμα ένα Χ χρονικό διάστημα μέχρι να λήξει και ξαφνικά να σου λένε ότι αν θέλεις να συνεχίσεις να τα έχεις πλήρωνε και άλλα! Αλλιώς ξέχνα τις πληρωμές.
  2. geran

    Ψάχνω για...

    Καλησπέρα σας, Κάποια οικονομική πρόταση (από Ελλάδα) για selfie stick για action camera;
  3. geran

    Ψάχνω για...

    Καλησπέρα. Ψάχνω για καλώδιο από type c σε type c
  4. geran

    Ψάχνω για...

    Καλησπέρα, Ξέρει κανείς αν μπορώ να βρω κάπου ράβδο (προς το πλαστικό τείνω) για επιτοίχια κρεμάστρα πετσέτας μπάνιου? (είναι η παλαιού τύπου με τα χτιστά άκρα) Επειδή θα είναι δύσκολο να βρω το μήκος που να ταιριάζει, θα είναι προτιμότερο να είναι πτυσσόμενη για να σφηνώσει στις τρύπες των άκρων.
  5. geran

    Ψάχνω για...

    Καλησπέρα και από μένα. Υπάρχει κάποια πρόταση για οικονομική αδιάβροχη τσάντα ή σακίδιο για αποθήκευση κινητών, πορτοφολιού κτλ (ή και παπουτσιών) και για χρήση σε πέρασμα ποταμιού ή κολύμπι σε θάλασσα? (αγορά από Ελλάδα).
  6. geran

    Ψάχνω για...

    Καλησπέρα. Ψάχνω κάποιο σκίαστρο για μεγάλη βεράντα που δεν έχει τέντα. Έχει χρησιμοποιήσει κανείς κάτι αντίστοιχο με το παρακάτω? Κόβει αρκετά τον ήλιο? (δεν περιμένω να κάνει τη δουλεία μιας τέντας) https://www.e-jumbo.gr/kipos-eidi-exoterikou-chorou/diakosmisi-diamorfosi-exoterikou-chorou/eidi-epiplosis-kipou/eidi-skiasis-tentes/tenta-camouflage-parallagis-3x2_78847/
  7. geran

    Ναργιλές topic :)

    Πριν κάνα δίμηνο είχα ρωτήσει και πουλούσε κανονικά.
  8. geran

    Ναργιλές topic :)

    Χαιρετώ. Θα ήθελα να ρωτήσω εάν έχει κανένας εμπειρία από αγορά κάποιου ναργιλέ από το Habibi cafe lounge στη Νέα Σμύρνη? Έχει διάφορα μεγέθη και τιμές αλλά το θέμα είναι αν είναι αξίζουν.
  9. Για Κεφαλλονιά, εκτός από τις γνωστές Μύρτο - Μακρύς, πλατύς Γιαλός - Αντίσαμος - Πετανοί, υπάρχει κάποια άλλη παραλία (με άμμο ή ψιλό βότσαλο) που να αξίζει και να μην έχει τόσο πολύ κόσμο? (Θα μένω κοντά στη Σάμη) Ευχαριστώ.
  10. Έχετε κάποια αξιόλογη πρόταση για φαγητό στα Τρίκαλα - Καλαμπάκα? Παίζει να κατέβω και προς Ελάτη.
  11. geran

    Ψάχνω για...

    Έχει αγοράσει κανείς κάνα αξιόλογο ασύρματο τηλέφωνο από public ή από κωτσόβολο (η αγορά θα γίνει απο αυτά τα καταστήματα) γύρω στα 25 ευρώ? Με ενδιαφέρει η ποιότητα ήχου και να έχει φωτιζόμενη οθόνη.
  12. Έχεις πμ για έναν κωδικό Cosmote deals for you
  • Δημιουργία νέου...