Προς το περιεχόμενο

piii

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    31
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

piii's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. piii

    Ρύθμιση Οφειλών;

    Επειδή το έχω ψάξει αρκετά το θέμα. Για να σου κάνει η τράπεζα ρύθμιση οφειλών θα πρέπει κάτι να οφείλεις. Και τι εννοώ με αυτό. Αν δεν υπάρχει καθυστέρηση στο δάνειο πολύ απλά θεωρούν ότι μπορείς να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις οπότε τη την θες την ρύθμιση σύμφωνα με το σκεπτικό τους. Το άλλο που είπε το παλικάρι για μεταφορά σε άλλη τράπεζα απλά πλέον ξέχασέ το. Κάποτε τρέχανε σαν τους διαόλους να σε πάρουν για πελάτη. Τώρα λόγω ότι πολύ μεγάλο ποσοστό δανείων βρίσκεται σε καθυστέρηση, αν όχι και σε αδυναμία κιόλας, κανένας δεν θέλει να φορτωθεί το ρίσκο. Για να καταλάβεις κιόλας πόσο βλάκες είναι θα σου πω το δικό μου παράδειγμα. Πριν ένα χρόνο έκανα αίτηση για ρύθμιση για να παγώσω τις δόσεις στο στεγαστικό μου, μιας και η γυναίκα μου δεν δουλεύει πλέον, ο μισθός μου μειώθηκε κτλ, το οποίο και εγκρίνανε. Οπως μπορείς να καταλάβεις μετά απο ένα χρόνο δεν άλλαξε και πολύ η κατάστασή μου. Μάλλον προς το χειρότερο πήγε. Τώρα λοιπόν που πήγα να τους πω πριν λήξει η περίοδος του παγώματος ότι μπορώ μόνο τους τόκους να πληρώνω, μου είπαν να αφήσω το δάνειο για 2-3 μήνες απλήρωτο και μετά να πάω για ρύθμιση οφειλών. Τι τους λες κύριε πρόεδρε;;;;; Ελπίζω να σε διαφώτησα.
  2. Ισως μπορέσω να σε διαφωτήσω εγώ λίγο μιας και είχα και εγώ μια παρόμοια ιστορία παλαιότερα με την διαφορά ότι και οι δύο γονείς μου έχουν πεθάνει. Απο αυτά που θυμάμαι λοιπόν μιας και ήμουν 15 χρονών όταν πέθανε ο father, ήταν ότι η μάνα μου έκανε αποδοχή κληρονομιάς, η οποία περιλάμβανε το πατρικό μου και ένα αμάξι. Επειδή το αμάξι ήταν αναπηρικό λόγω του πατέρα μου(τυφλός), είχε αγοραστεί ως αναπηρικό, δηλαδή χωρίς δασμούς. Η εφορία απο ότι θυμάμαι τελικά δεν ζήτησε κάποιο ποσό για την απαλλαγή απο τα τέλη και η μάνα μου το έκανε μεταβίβαση στο όνομά της(θυμάμαι χαρακτηριστικά στην άδεια έγραφε κληρονομικό αμεταβίβαστο). Κάπου στο 2005 παρέδωσε πινακίδες και άδεια με προσωρινή ακινήσια(κάπου το έχω δεί καταχωνιασμένο το διαλόχαρτο). Εχω ακούσει ότι πλέον για προσωρινή ακινησία πρέπει να τους δείξεις και Ε9 ώστε να φαίνεται που θα το παρατήσεις(δεν ξέρω αν ισχύει πραγματικά). Επειδή σε ζάλισα με την ιστορία έτσι όπως το σκέφτομαι η μητέρα σου θα πρέπει να φέρει στο όνομά της το αμάξι προκειμένου να γίνει η διαγραφή. Να εκδοθεί δηλαδή άδεια κυκλοφορίας στο δικό της όνομα. Τώρα πως θα γίνει αυτό δεν ξέρω. Μια ερώτηση στην εφορία δεν βλάπτει ή σε κανα υπουργείο συγκοινωνιών.
  3. Αν χρωστάς σε περισσότερες απο μία τράπεζα, πράγμα καθόλου ασυνήθιστο, και έχεις κάνει ρύθμιση σε μία απο αυτές, σε πέρνει η μπάλα και για τις υπόλοιπες; Υ.Γ Αν δεν είχα το πατρικό μου, δεν θα καθόμουν να το σκεφτώ ούτε στιγμή....
  4. Δεν νομίζω να έχει σχέση αυτό, μιας και σε αυτό το thread αν δεν απατώμαι κάποιος πήρε χαρτί αν και είχε double play απο την εν λόγω ο θεός να την κάνει εταιρεία. Ενημερωτικά έχω φύγει απο την forthet εδώ και 6 μήνες περίπου.
  5. Εντάξει οι τύποι είναι απλά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!! Αφού πήγα σε κατάστημα και έκανα φασαρία(οι τύποι δεν ξέρανε τίποτα απολύτως.....), ο εξυπνάκιας εκεί ανεύθυνος να τον πούμε, μου είπε να πάω να τα πληρώσω στην τράπεζα. Του λέω μια διευκρίνηση θέλω, μου απαντάει δεν ξέρω τίποτα, μίλα με τον δικηγόρο. Δεν τον χάλασε φαντάζομαι όμως που τους έκανα ρεζίλι μπροστά σε όλους τους πελάτες που υπήρχαν στο κατάστημα. Ψυχοφθόρο βήμα Νο.2. Τηλέφωνο στην δικηγόρο. Ούτε εκεί βγάλαμε άκρη μιας και ούτε η ίδια ξέρει απο που προκύπτει η οφειλή. Με παρέπεμψαν στην εξυπηρέτηση πελατών. Αφού μίλησα με 2-3 άτομα για το θέμα, τελικά ανακαλύψανε ότι χρωστάω απο ένα adsl in box που είχα παλιά. Για την ακρίβεια κάποια ανανέωση. Της εξηγώ ότι εφόσον είναι προπληρωμένο και δεν έχω πληρώσει πως αυτοί μου παρείχαν την υπηρεσία τότε. Η απάντηση ουσιαστικά ήταν ότι εμείς στο ανανεώνουμε και σε ψάχνουμε μετά για τα χρωστούμενα. Εν κατακλείδι αυτά τα ΖΩΑ ζητάνε απο μένα να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας και να βρω την απόδειξη της ανανέωσης που έκανα πριν σχεδόν 5 χρόνια. Είμαι και γκαντέμης ρε γαμώτο. Την ανανέωση την είχα κάνει στο πλαίσιο, και επειδή είναι απόδειξη λιανικής δεν έχουν τρόπο να την βρούν. Δεν τους δίνω τίποτα............ Τις παπαριές των άλλων δεν θα τις πληρώνω εγώ. Αν έχετε σκοπό να κινηθείτε νομικά μαζικά εναντίον τους, βάλτε με μέσα. Το μόνο ερώτημα που δεν απαντήθηκε απο ΚΑΝΕΝΑΝ απο τους παραπάνω είναι γιατί στείλανε, τώρα μετά απο τα 5 χρόνια σχεδόν παρακαλώ, την οφειλή. Θα μπορούσαν κάλλιστα να μου κόψουν απο τότε την σύνδεση η εναλλακτικά να μου μεταφέρουν τα χρωστούμενα στο λογαριασμό double play που είχα για 2 χρόνια. Δεν πειράζει όμως, η forthnet έχει πάρει ένα κάρο δάνεια για το double play, και τώρα που οι πελάτες φεύγουν άρων άρων απο αυτήν να δω πως θα τα ξεπληρώσει. Off-topic το μόνο λυπηρό θα είναι να χαθούν πολύτιμες θέσεις εργασίας.
  6. Πωπώ περάσανε 12 χρόνια απο τότε που παρουσιάστηκα Αυλώνα. Δεν ξέρω τώρα τι γίνεται αλλά τότε η μια σειρά+την προηγούμενη που είχε μέσα αριθμούσε σχεδόν 3500 άτομα αν θυμάμαι.Αυτό ήταν καλό και κακό μαζί. Καλό γιατί η υπηρεσία πήγαινε 3-4 έξω μια μέσα. Κακό γιατί όταν ερχόταν η ώρα του φαγητού.... Αστα να πάνε μετά απο μία ώρα έμπαινες μέσα,όσο για την λάντζα.. Θυμάμαι στην ξεφτίλα έπλυνες15-20 ταψιά. Ακόμα εκείνο το γίδι ο αρχιμάγειρας δεν θυμάμαι το όνομα του(πολίτης ήτανε) που έταζε λαγούς με πετραχείλια στα παιδια(λέγε τιμητικές) είναι εκεί; Αμα είναι ακόμα εκεί 5 σφαλιάρες απο μένα. Συν το γεγονός ότι εάν ήσουν εξοδούχος,μέχρι να πάρεις το χαρτί,μέχρι να φτάσει την πύλη,μέχρι να περάσεις απο έλεγχο των ΑΜ που μερικές φορές ήταν παρα πολύ υπερβολικοί(ξύρισμα κούρεμα) η μισή σου έξοδο πήγαινε στο πάτο. Λίγο πρήξιμο σαν νεοσύλλεκτος με την παρέλαση κλασσικά. Τότε σαν σκοπιές πέρα απο αυτές εντός του στρατοπέδου που μερικές ήταν χλμ. μακριά(ώρες ποδαρόδρομο) είχε και κάτι εξωτερικές απο τις οποίες μία μου έχει μείνει στην μνήμη και οποία λεγόταν ΣΦΑ(στρατιωτικές φυλακές) ή σχολή φωτομοντέλλων αν προτιμάτε. Στην μονάδα λίγο ποιο σφιχτά τα πράγματα.3-4 μέσα μία έξω ήταν συνήθως εκτός και αμα ήσουν απο τους τυχερούς που τσιμπούσες 3 ΣΕΞ(Στέρηση εξόδου) και ως δια μαγείας η επόμενη φορά που έβγαινες ήταν μετά απο 10-15 μέρες. Είχα ειδικότητα ΠΑΜΑ LEO 1V. Ετυχε να κάνω στην μονάδα 1 φορά και μηχανοδήγηση δηλαδή να οδηγήσω το τέρας των 600 ίππων το οποίο δεν σταματούσε εύκολα όσο και αν πατούσες το πεντάλ του φρένου. Είναι ειλικρινά το μόνο πράγμα που νοστάλγησα απο το στρατό.Ολα τα υπόλοιπα να χαμε να λέγαμε. Πάντως νομίζω όσον αφορά ειδικότητα ακόμη και τότε η ποιό εύκολή ήταν ΑΠΑΟ που ανέφερε ένα παλικάρι παραπάνω. Τέλος να ευχηθώ καλοί πολίτες στα όποια παλικάρια παρουσιάζονται και να το πάρουν όσο ποιο χαλαρά και cool γίνεται.
  7. piii

    Οδηγός αγορών για eBay! #2

    Ναί απο ότι είδα μόλις τώρα, έχει ξαναπουλήσει στο παρελθόν. Δυστυχώς δεν είχε επιλογή για tracking number οπότε η απάντηση στην ερώτησή σου είναι όχι. Ναί απο το ebay το αγόρασα μέσω paypal.
  8. piii

    Οδηγός αγορών για eBay! #2

    Καλησπέρα να κάνω και εγώ με την σειρά μου μια ερώτηση. Αγόρασα πρίν 1 βδομάδα περίπου με buy it now ένα r/cd mp3 μαμίσιο για το octavia μου μιας και έχει μόνο r/cd απο το ebay.co.uk Σε ερώτησή μου ο seller μου είπε ότι το έστειλε την επόμενη μέρα. Μου είπε επίσης ότι θα κάνει 1-2 βδομάδες για να το παραλάβω. Να σημειώσω ότι έχει 99.6 positive feedback με γύρω στις 200 πωλήσεις εάν δεν απατώμαι. Εκανα ένα search σήμερα για πλάκα και βλέπω ότι το ίδιο άτομο πουλάει ακριβώς το ίδιο πράγμα με ΟΛΟΙΔΙΑ περιγραφή στην ίδια φυσικά τιμή το οποίο ολίγον με παραξένεψε. Δεδομένου ότι το συγκεκριμένο r/cd πρέπει να βγεί απο ένα αμάξι ή να αγοραστεί απο την αντιπροσωπεία της skoda(Να μην πούμε με τί κόστος) φοβάμαι μην τυχόν είναι κλεμμένο ή δεν μου στείλει τίποτα εν τέλει. Συγγνώμη για το μακροσκελές post.Ποιά η γνώμη σας. Υ.Γ Το αγόρασα μέσω paypal.
  9. Ρε παιδιά σαν πρώην κάτοχος nokia 3650 και νύν κάτοχος k750 υπάρχει κάνα παρόμοιο προγραμματάκι σαν και εκείνο που είχα στο 3650 το οποίο να ελέγχεις μέσω υπερύθρων διάφορες συσκευές όπως τηλέοραση dvd και άλλα???? Οποιος γνωρίζει κάτι ας απαντήσει.
  • Δημιουργία νέου...