Προς το περιεχόμενο

NUKE2

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    181
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

NUKE2's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • 10 Classifieds
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

2

Φήμη

  1. Το καλοκαίρι να φοβάσαι, όταν ακούς για καύσωνα και αυξημένη χρήση air condition.
  2. Εγώ τι να κάνω που δεν θέλω για κανένα λόγο να βάλω αυτές τις χαζοεταιρείες αλλά στην ΔΕΗ γίνεται της πόπης και το τηλέφωνο κάθε φορά κάνει παράσιτα (σε σημείο που αρχίζω να βλέπω σκοπιμότητες) αν τελικά το σηκώσουν μετά από 45 λεπτά!; Μια επανασύνδεση θέλω να κάνω...
  3. Υπάρχει κάποιο σχετικό forum/chat με αρκετό κόσμο; Τίποτα blogs έχετε να προτείνετε; Πέρα από το capital το οποίο είναι και αρχαίο και έχει τραγικό κόσμο...Η γενικά το capital είναι ο γενικός καθρέπτης της κοινότητας;
  4. 1 μήνα τελωνείο για δέμα με singpost. Είχε ένα κινητό και κάτι άλλα φτηνά πράματα. Σε ένα τηλέφωνο που είχα πάρει πριν 2 βδομάδες μου είπε να περιμένω τουλ 1.5μήνα ακόμα επειδή τα είχε βάλει όλα σαν gift. Δεν του έδωσα τον κωδικό μου παρά μόνο τα 2 πρώτα γράμματα... meh
  5. NUKE2

    E-book reader?

    Γεια σας. Θα ήθελα να πάρω στη μητέρα μου ένα αλλά το βασικό ερώτημα είναι τι παίζει με τα ελληνικά βιβλία. Δουλεύουν σωστά; Χρησιμοποιεί κάποιος και αν ναι μπορεί να κάνει κάποια κριτική? Κάποια άλλη πρόταση από άλλη εταιρεία? Επίσης δε μπορώ να καταλάβω τι διαφορά μπορεί να έχει ενα των 100 ευρώ με ένα τον 300 ευρώ ιδιαίτερα αν δεν μας ενδιαφέρει το 3G. Εντάξει η ανάλυση μπορεί να είναι λίγο καλύτερη αλλά ασπρόμαυρα ebooks διαβάζουμε. Αξίζει τόσο η διαφορά; Υπάρχουν άλλα features? Διαβαζουν κατεβασμένα ebooks η πρέπει να έχω το amazon store? Και αν τελικά πάω για το kindle, μόνο μέσω amazon γίνεται η αγορά? Ευχαριστώ πολύ!
  6. Γεια σας. Θα ήθελα να πάρω στη μητέρα μου ένα αλλά το βασικό ερώτημα είναι τι παίζει με τα ελληνικά βιβλία. Δουλεύουν σωστά; Χρησιμοποιεί κάποιος και αν ναι μπορεί να κάνει κάποια κριτική? Κάποια άλλη πρόταση? Επίσης δε μπορώ να καταλάβω τι διαφορά μπορεί να έχει ενα των 100 ευρώ με ένα τον 300 ευρώ ιδιαίτερα αν δεν μας ενδιαφέρει το 3G. Εντάξει η ανάλυση μπορεί να είναι λίγο καλύτερη αλλά ασπρόμαυρα ebooks διαβάζουμε. Αξίζει τόσο η διαφορά; Υπάρχουν άλλα features? Ευχαριστώ πολύ.
  7. Φτιάχνω ένα PC και θα βάλω πάνω είτε την 480x κάποια στιγμή είτε μια 960 κάρτα γραφικών. Δεν παίζω παιχνίδια αλλά μπορεί να παίξω κάποια στιγμή για μερικές μέρες κάποιο παιχνίδι πχ battlefield ή starcraft. Απλά για πλάκα και σε καμοιά περίπτωση ως gamer pro. Δηλαδή αυτές οι κάρτες είναι υπερβολικές αλλά λέω τουλάχιστον ότι θα αντέξουν σε low ότι παιχνίδι παίξω για 3-4 χρόνια. Σκέφτομαι για καμοιά οθόνη γύρω στα 150 ευρώ. Όσο έχω δει εδώ παίζει η LG 24MP58VQ-P έιτε η LG 23MP68VQ-P είτε η Dell S2316H. Η ερώτηση μου είναι γιατί να μην πάρω απλά μια οθόνη κάτω απο 100 ευρώ; Δηλαδή τόσο μεγάλες διαφορές έχουν αφου δεν παίζω γενικά παιχνίδια. Αυτό το IPS είναι τόσο σημαντικό; Τα τελευταία 10 χρόνια την βγάζω μια χαρά με 17αρα λαπτοπ... Τέλος, 4k 1440p οθόνες απότι καταλαβαίνω πάνε πολύ πιο πάνω από 200 ευρώ. Σωστά; Γενικά value for money με ενδιαφέρει αν και ήδη το PC θα είναι υπερβολικό για τη χρήση μου... Ευχαριστώ. Edit: Τι διαφορά έχει η VQ-P από την VQ (τι σημαίνει αυτό το P) ?
  8. Γεια σας. Αγόρασα μια Gigabyte GTX 960 OC από ένα μαγαζάκι στο skroutz. Την επόμενη μέρα μου την φέραν. Το πρόβλημα είναι ότι το κουτί ήταν ανοιχτό, το πλαστικό σακουλάκι είχε σελοτέιπ αντί για ένα συγκεκριμένο αυτοκόλλητο που αν θυμάμαι καλά βάζουν και επι πλέον δε βρήκα κανένα χαρτί για εγγύηση. Η νόμιμη απόδειξη είναι μια τελείως απλή απόδειξη που γράφει 'ηλεκτρονικά είδη' και δίπλα την τιμή αλλά δεν αναφέρει πουθενά το συγκεκριμένο προιόν. Υπάρχει όμως με συραπτικό πάνω στην απόδειξ ένα Α4 παραστατικό του μαγαζιού που γράφει το προιόν. Η ερώτηση μου είναι λοιπόν αν θα έχω θέμα με την εγγύηση αν ποτέ συμβεί κάτι. Φαντάζομαι κιόλας ότι αυτά τα μαγαζάκια φέτος υπάρχουν του χρόνου κλείνουν... Το κουτί γιατί ήταν ανοιχτό? Τέλος υπάρχει κάπου να βάλω τον σειριακό αριθμό της κάρτας να μου που αν είναι καινούργια και αν είμαι κομπλέ? Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
  9. Ναι όντως, έχουν έρθει φτηνά μελάνια και στην ελλάδα Σε ευχαριστώ πολύ!
  10. Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Άρα δεν είναι και κάποια σπουδαία διαφορά από ότι καταλαβαίνω. Όπως το βλέπω καλύτερα θα ήταν να πάρω τον 5550. Και το βασικό ερώτημα είναι θα δέχετε μελάνια από ebay? Τελείως υποκειμενικά ποια είναι η άποψη σου για πολυμηχανήματα σε αυτά τα χρήματα (60-90)? Έχω καταλάβει μέχρι τώρα ότι αν δεν κάνεις σχεδόν καθημερινή εκτύπωση δεν πας σε Epson..
  11. Ειδα και τον Canon MG5650 στα 90 ευρώ. Καμοιά ιδέα για αυτόν? Ποια η διαφορα του από τον MG5550 που είναι φθηνότερος? Με τρελένει που κάθε εταιρεία έχει 10 διαφορετικά νούμερα στα ίδια περίπου χρήματα και δεν μπορώ να καταλάβω τις διαφορές τους....
  12. Γεια σας. Θέλω να πάρω έναν εκτυπωτή για το σπίτι. Σε γενικές γραμμές δε με ενδιαφέρουν φωτογραφίες. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις αν θέω να εκτυπώσω κάποια μέρα κάτι Μπορεί να εκτυπώνω μερικές σελίδες τη μέρα αλλά μπορεί να τον αφήσω και 15 μέρες χωρίς εκτύπωση. Τον χρειάζομαι κυρίως για draft εκτυπώσεις για τίποτα πρόχειρες σημειώσεις που θέλω να έχω μαζί μου. Καμοιά φορα ίσως να θέλω να εκτυπώσω 200 σελίδες pdf Μελάνια θέλω να παίρνει φτηνά απο ebay. Εχω ακούσει ότι κάποιοι δεν δέχονται όμως τέτοια μελάνια. Τι διαφορές έχει η σειρά expression από την σειρά workforce? Είχα δει τον wf-2510 αλλά είναι αρκετά ακριβος στην Ελλάδα. Καμοιά σελίδα απο εξωτερικό να στέλνει πολυμηχανήματα στην ελλάδα? Καμοιά άλλη ιδέα γύρω στα 70-80 ευρώ? Ευχαριστώ!
  13. Με πήραν τηλέφωνο και εμένα αν και μου είπαν 30 ευρώ κόστος ενεργοποίησης. Τώρα πληρώνω 23 ευρω το μήνα και δεν έχω δωρεάν χρόνο για κινητά. Οπότε με συμφέρει. Αυτοί που λένε όχι γιατί το λένε? Μπορείτε να γράψετε να καταλάβουμε?
  14. NUKE2

    Diablo III Topic v1

    Παιδια παιζει καμοια σελιδα για να πουλησει κανεις το gold? Εχω 10m και δεν ξερω τι να τα κανω...
  • Δημιουργία νέου...