Προς το περιεχόμενο

koumbouni

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    164
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με koumbouni

  • Ημερομηνία γέννησης 18/08/1971

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Σητεία Κρήτης

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

koumbouni's Achievements

  1. Έχει πάλι διαθέσιμο στο amazon.de το max 256 σε όλα τα χρώματα (και σε natural). Παράδοση λέει για 6 Νοεμβρίου
  2. Επιτέλους. Ευχαριστούμε για την πληροφορία. Έκανα και εγώ την παραγγελία μου απο εκεί. Παραλαβή μέχρι 9 Νοεμβρίου
  3. Εχει τώρα ένα 512 PM Titanium White στο amazon.de . Η τιμή που λέει βέβαια είναι για γέλια
  4. Τι να κάνω; Να περιμένω παραγγελία απο το you.gr που έκανα στις 15/09 για ένα έρμο 256 PM Natural ή να κάνω παραγγελία απο apple.de και παραλαβή σε 4 με 5 εβδομάδες που δίνει μέσω mailbox.de. Απο που λέτε θα παραλάβω πιο γρήγορα τελικά. Και αυτό το amazon δεν έχει ούτε ένα 256 natural. Ολο μαυρο μπλε δίνει και αυτο το κερατο μου.
  5. Με παραγγελία 15/9/2023 17:30:17 δεν έχω καμία ελπίδα. Ευχαριστώ
  6. Μπορείς να μου πείς πότε είχες κάνει την παραγγελία; Τί ώρα έγραφε στο you οτι έγινε η παραγγελία;
  7. Τι ώρα έγινε η παραγγελία; Εγώ είχα δηλώσει ενδιαφέρον και έγινε η τηλεφωνική καταχώρηση της παραγγελία με κάρτα στις 15/09 17:30 σύμφωνα με την σελίδα τους
  8. Έχει κάνει κάποιος παραγγελία και να έχει ενημέρωση απο το you.gr ;
  9. Να ρωτήσω κάτι σχετικά με την εκκαθάριση ανά τριετία; Πριν λίγες ημέρες τώρα τον Νοέμβριο τελείωσε η διαδικασία και ήρθαν από ΔΕΔΔΗΕ και ολοκληρώθηκε η σύνδεση. Το ότι συνδέθηκα Νοέμβριο σημαίνει ότι ανά τριετία κάθε Νοέμβριο θα γίνεται η τριετής εκκαθάριση και θα ξεκινάω από το μηδέν; Ρωτάω γιατί αν είναι έτσι, τους χειρότερους μήνες σε απόδοση θα ξεκινάω πάλι από το μηδέν.
  10. koumbouni

    Android TV box + cosmote TV ott

    Αυτό ελπίζω και εγώ. Το θέμα είναι πως γίνεται να το αλλάξουμε; Θα είναι εφικτό ή θα το δίνουν μόνο με νέες συνδέσεις;
  11. koumbouni

    Android TV box + cosmote TV ott

    Αντιγράφω απο το digitaltvinfo.gr Γράφτηκε από: Χάρης Ματθαίου Με τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την έναρξη λειτουργίας της streaming υπηρεσίας της, η COSMOTE TV λανσάρει το νέο Android TV αποκωδικοποιητή της. Πρόκειται για τον SKYWORTH HY4415, ο οποίος κατασκευάζεται στην Κίνα από την εταιρεία Shenzhen Skyworth Digital Technology. Είναι σχεδιασμένος αποκλειστικά για την COSMOTE TV, η οποία βασίζεται στην τεχνολογική πλατφόρμα Comsat Technology Solutions και συνδυάζει το ζωντανό πρόγραμμα των καναλιών με το on demand περιεχόμενο σε μια προσωποποιημένη εμπειρία θέασης, μέσα από ένα φιλικό μενού και εύκολο περιβάλλον πλοήγησης. Ο ολοκαίνουργιος αυτός αποκωδικοποιητής είναι εξοπλισμένος με το νέο chipset Amlogic S905X4, το οποίο φοράει τετραπύρηνο επεξεργαστή 2.0GHz (4x2.0GHz). Ο επεξεργαστής αυτός υποστηρίζει τον νέο video codec AV1 της Google που επιτυγχάνει αποδοτικότερη συμπίεση σε σχέση με άλλους codec, όπως το VP9, καταλαμβάνοντας έως και 30% λιγότερο όγκο, κάτι που συνεπάγεται ανάλογα χαμηλότερη κατανάλωση δεδομένων κατά την εκτέλεση streaming. Έχει ενσωματωμένη μνήμη RAM 2GB LPDDR4 και FLASH 16GB που αποτελεί τον αποθηκευτικό χώρο για την εγκατάσταση εφαρμογών. Υποστηρίζει Ultra HD (3840x2160p) ανάλυση και είναι συμβατός με HDR 10/10+, HLG και Dolby Vision. Επίσης διαθέτει ενσωματωμένο DVB-T2 δέκτη για τη λήψη των επίγειων ψηφιακών καναλιών, ο οποίος όμως αναμένεται να ενεργοποιηθεί σε μεταγενέστερη αναβάθμιση του λογισμικού. Λειτουργεί με λογισμικό Android TV και συγκεκριμένα με την έκδοση 10.0 το οποίο καθιστά τη COSMOTE TV τον πρώτο πάροχο τηλεοπτικού περιεχομένου στην Ευρώπη που διαθέτει στους συνδρομητές του αποκωδικοποιητή με την τελευταία αυτή έκδοση του δημοφιλούς λογισμικού.. Διαθέτει επίσημη πιστοποίηση Google και περιλαμβάνει στο μενού του το κατάστημα αγορών Play Store που δίνει τη δυνατότητα στο συνδρομητή της COSMOTE TV να κατεβάζει τις αγαπημένες του εφαρμογές και να τις χρησιμοποιεί μέσα από τον αποκωδικοποιητή του. Η συσκευή λειτουργεί άριστα και ως media player, καθώς μπορεί να αναπαράγει σχεδόν όλες τις μορφές αρχείων video και ήχου. Επιπλέον, με το παρεχόμενο τηλεχειριστήριο ο συνδρομητής μπορεί να στέλνει φωνητικές εντολές λειτουργίας στον αποκωδικοποιητή αλλά και να ψάξει εύκολα και γρήγορα video από το YouTube μέσω φωνητικής αναζήτησης. Θα πρέπει να σημειώσουμε στην παρούσα φάση ότι η εκτέλεση φωνητικών εντολών δεν είναι διαθέσιμη στα Ελληνικά.
  12. koumbouni

    Smart Home

    Υπάρχει κάποιος οδηγός κάπου να διαβάσω για να κάνω το ίδιο. Έχω τώρα 50αρα γραμμή με το speedport plus του Οτε.
  • Δημιουργία νέου...