Προς το περιεχόμενο

Melissa_virus

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.395
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με Melissa_virus

  • Ημερομηνία γέννησης 02/02/1985

ΑΛΛΑ

  • Βιογραφικό
    la la la
  • Τοποθεσία
    1ο κελί κορυδαλλός

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.875 προβολές προφίλ

Melissa_virus's Achievements

  1. Δεν έχεις και άδικο. ειδικά όταν πρόκειται για λεφτά θέλει προσοχή. Καλά γενικά κανένας δεν ήθελε να είναι ταμείας από ότι κατάλαβα, απαιτεί και παραπάνω χρόνο... οπότε το συνεχίζει υποχρεωτικά η κοπέλα που ήταν πέρσι... θα ρωτήσω τι παίζει με τα τυπικά του συλλόγου. δεν ξέρω και πως πάνε οι διαδικασίες. και αναλόγος θα πράξουμε. ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.
  2. Υπάρχει Σύλλογος Γονέων και έγινα και εγώ μέλος ίσα ίσα για να συμπληρωθούν τα άτομα... Ο Δήμος βοηθάει μόνο στα σημαντικά, για παράδειγμα στο ότι έβαζε η σκεπή νερά πέρσι και ήρθαν άμεσα και την έφτιαξαν . ή για τον καυστήρα. Και ένα μικρό ποσό για αναλώσιμα που αυτό νομίζω το δίνει η πρωτοβάθμια που δεν φτάνουν κλπ. Τα υπόλοιπα τα βάζουν οι γονείς με κάτι σαν συνδρομή 50euro τον χρόνο από οτι μου είπαν. Λογαριασμός δεν υπάρχει γενικά επίσημος, ότι λεφτά μαζεύονται πχ από πωληση ημερολογίων, κάποιο μπαζάρ κλπ και κρατούνται από την ταμεία. με αποδείξεις αγορών , τετράδιο κλπ... Μιλαμε τώρα για χωριό και με λίγο αριθμό μαθητών... Και κάθε χρόνο γίνετε και μια αγορά πχ μία τσουλίθρα πλαστική... Οπότε δλδ θα μπορούσε να ανοιχτεί ένας λογαριασμός? Ο σύλλογος όμως αλλάζει κάθε χρόνο. πόσο εύκολο θα ήταν να γίνει αυτό? Δεν θα θέλει και ΑΦΜ? τρέξιμο, χαρτούρα, υπηρεσίες κλπ? δυσκολεύει λίγο η φάση.
  3. Καλησπέρα. Σκέφτομαι να βρω μια πλατφόρμα για δωρεές (όποιος ξέρει ας προτείνει και κάποια με κοινό) για να ζητήσω την βοήθεια του κόσμου , στο διεθνή κοινό γιατί εμείς εδώ είμαστε σε φάση ποιος να βοηθήσει ποιον... Για να φτιάχνουν κάποια πράγματα στο νηπιαγωγείο μας... και να λυθούν και κάποια ζητήματα ασφάλειας. Που και όλα αυτά έγιναν σιγά σιγά με τα χρόνια με την πώληση ημερολογίων, συνδρομές στον σύλλογο, από γονείς κλπ γιατί αυτά που δίνει το κράτος είναι ελάχιστα... απλά έχουν χαλάσει με τα χρόνια και άλλα υπέστησαν και κάποιες φθορές λόγω βανδαλισμών γιατί ήταν στην αυλή... Ελπίζω δλδ να πετύχει η φάση και να μαζευτούν λεφτά γιατί μπορεί να μην μαζευτεί ούτε ένα ευρώ... Το θέμα είναι ότι από όσο ξέρω πρέπει να μπει ένα IBAN για να πέσουν τα λεφτά μέσα. Εγώ μπορώ πχ να βάλω revolut που έχω που δεν την χρησιμοποιώ πλέον και να υπαρχει ανάλυση λογαριασμού, κινησεις κλπ και τα ψώνια να γίνονται μέσω κάρτας. Τα λεφτά αυτά μπορει να φανούν Ελλάδα αν μείνουν μόνο ρεβολουτ? Μην φάω καμιά καμπάνα από εφορία κλπ. Ασχολείται κάποιος με αυτά? Τι κάνει συνήθως για να μην υπάρξει θέμα? Ευχαριστώ πολύ. Όποια πληροφορία καλοδεχουμε. Δεν έχω ιδέα από αυτά.
  4. Λοιπόν λύθηκε το θέμα αναίμακτα με repair. οπότε τέλος καλό όλα καλά. ανέβασα και τα logs έτσι για να δεις αν βγάζεις άκρη και αν έκανες σωστή εκτίμηση προβλήματος. Ευχαριστώ πολύ vmware-ui-5708.log vmware-ui-756.log
  5. Ίσως μπω σήμερα ή αύριο ανάλογα πότε θα μπορεί. ευτυχώς υπάρχει ο φάκελος με την εφαρμογή και ότι είχα χρησιμοποιήσει τότε γιατί ούτε που θυμόμουν πια version είχα βάλει. το log file το είχα δει αλλά έτσι όπως το άνοιξα το έκλεισα. κατάλαβα πιο σημείο λες γιατί πάντα το αλλάζω. οπότε θα το σώσω καλού κακού.
  6. Ναι η εφαρμογή κρασάρει. οπότε πάω να το βγάλω, αν πει τπτ για repair το επιλέγω μπας και στρώσει. αν δεν στρώσει τότε το βγάζω και το ξαναβάζω. μετά το vm που είχα στήσει θα είναι οκ? δεν θυμάμαι αν το είχα τραβήξει και εικόνα τότε... μπορώ να το κάνω μπακ απ πριν ξεκινήσω την διαδικασία? να αντιγράψω κάποιο φάκελο που να βρίσκεται εκεί μέσα? Ευχαριστώ. Ελπίζω να το στρώσει γιατί δεν πρόκειται λόγω χρόνου να το αναλάβω από την αρχή...
  7. Καλημέρα. Είχα στήσει ενα vm πριν κάποια χρόνια για κάποιον που ήθελε να τρέχει κάποια προγράμματα σε win 7 32 bit. δεν έτρεχαν σε 10άρια... γενικά 4α , 5 χρόνια τώρα δεν παρουσιάστηκε κάτι το ιδιαίτερο. δούλευε κανονικά με μόνο ένα σκάλωμα που είχε φάει. Τώρα μετά από μια αναθάθμιση των windows κράσαρε τελείως το vm σαν εφαρμογή. Μόλις το ανοίγεις το πρόγραμμα πετάει αυτό το σφάλμα. Δλδ στην αρχή το έκανε και εμφάνιζε το σφάλμα από ότι μου είπαν. Όταν μπήκα εγώ να δω τι παίζει είδα ότι απλά ανοίγει και κλείνει απευθείας το πρόγραμμα. Τι μπορεί να γίνει για να σωθεί? Έχει τύχει σε κάποιον? Το έψαξα λίγο στο ιντερνετ, έλεγαν να σβήσω ένα αρχείο συγκεκριμένο και μπορεί να ξεμπλοκάρει. δεν βρήκα τπτ με την κατάληξη αυτή οπότε δεν έσβησα και τπτ... τρέχα γύρευε... Ευχαριστώ πολύ.
  8. Λοιπόν το έκανα με τον τρόπο που δείχνει στο βίντεο. Πέρασα τα windows 7 64 bit. Έχω μια τεράστια απορία πώς τα είχα περάσει παλιά τα windows ? Και μετά την αλλάγη δίσκου σε SSD που είχα βάλει. Δεν θυμάμαι να είχα κάνει κάτι τέτοιο. Θα το αφήσω έτσι και άμα δεν μπορέσει να παίξει μπάλα θα δοκιμάσω να βάλω 10άρια. Αν και με τα χάλια που έχει σαν σύστημα μάλλον θα πηγαίνει τραγικά... Τελικά έβαλα τα 7αρια. Εντομεταξυ δεν βρήκα πουθενά να έχει αυτοκόλλητο με κωδικό των win 7. Περίεργο γιατί τότε 1000% τα μοίραζαν με εγκατεστημένο λειτουργικό. Εντομεταξυ βρήκα ένα δισκάκι με win 8.1 και είπα να δοκιμάσω αυτό πρώτου κάνω αυτό με τις usb αλλά το dvd ROM δεν το αναγνώριζε ενώ ακουγόταν να δουλεύει. Ολοκαίνουριο εντομεταξυ απλά το είχα πάρει για άμα χρειαστεί... Αν δεν τραβηξει η φάση θα το δω σε δεύτερη φάση. Σας ευχαριστώ όλους για τον χρόνο σας.
  9. Δοκίμασα και με 32 και με 64 και από usb bootable me rufus και από usb dvd ROM. Κοίτα το συγκεκριμένο λάπτοπ είναι από αυτά των 200€ αξίας που έδινε κάποτε ο Σαμαράς. Αρχαία σαπιλα... Βέβαια του έβαλα πριν κάποια χρόνια έναν SSD και παραπάνω μνήμη. Τώρα απλά θα το χαρίσω στην ουσία σε μια φίλη ίσα ίσα για word power point internet κλπ για εργασίες.
  10. Ναι οπότε μπορείς. Χίλια ευχαριστώ. Το είχα καιρό παρατημένο και είπα να το δώσω σε μια φίλη που ξέμεινε για να κάνει τις εργασίες της για την σχολή.
  11. Καλησπέρα. Προσπαθώ να περάσω windows 7 σε ένα παλιό λαπτοπ και δεν τα κατάφερα. έχω κάνει κάποιες ρυθμίσεις που θυμόμουν ότι έπρεπε να κάνω, ξεκινάει να περνάει windows και όταν επιλέξω γλώσσες μετά βγάζει σφάλμα. Τι κάνω λάθος? ευχαριστώ
  12. Όχι δεν το έκανα. το αποφεύγω γιατί από όταν πήρα το xiaomi redmi 11 pro είχα θέμα εξαρχής που ευτυχώς μετά από μια αναβάθμιση και μετά από καιρό τα είδε. Και γενικά σε σχέση με το redmi 9 δεν δουλεύει το bluetooth τόσο σωστά. και το ρολόι για να το δει συνδέομαι στην εφαρμογή του ενώ στο παλιό όλα γινόταν αυτόματα... κάποιρες φορές βέβαια το βλέπει και αυτόματα αλλά σπάνια... υποχρεωτικά θα κάνω unpair και ότι γίνει έγινε. ελπίζω να τα ξαναδει ευχαριστώ. Έκανα unpair και μετά από ζόρι έκανα pair. Δοκιμάσαμε και σε ένα άλλο κινητό και δεν μπαίνει καν η εφαρμογή BackBeat της platronics. λέει ότι δεν είναι συμβατή με το android εντομεταξύ με την ίδια έκδοση την έχω μέσα περασμένη, οπότε τώρα θα την έβγαλαν από playstore για την έκδοση αυτή. μάλλον τελικά κάποια αναβάθμιση παίχτηκε που κατέστησε τα ακουστικά άχρηστα για μουσική...
  13. Έτσι όπως το βλέπω οκ δεν είναι?
  14. Καλημέρα. Έχω τα plantronics 3100 . Από χτες δεν παίζουν. Τι συμβαίνει. Τα βγάζω ανάβουν τα φοράω, ακούω τις φωνητικές ειδοποιήσεις headset connected, phone connected, κάνει μπιμ μπιμ όταν ανεβοκατεβάζω τον ήχο κλπ κλπ. Στο τηλέφωνο μιλάμε κανονικά και ακούω. Έχω κάνει και το κινητό επανεκκίνηση. όλα οκ αλλά μουσική δεν παίζουν. πως γίνετε αυτό? Καμιά ιδέα? Ευχαριστώ.
  15. Όχι απαραίτητα. Σε πελάτες παλιά είχαν βρει και τρύπα στο remote desktop , κάποια ευπάθεια που έγινε γνωστή και έπαιρναν τον έλεγχο από εκεί και περνούσαν το ransomware. Με χρήση άλλων ports δεν είχες θέμα. Και με αναβάθμιση. Το είχα ζήσει ζωντανά σε πελάτες το 2017 κάπου. Πολλές επιθέσεις ξεκινάνε έτσι. Γίνονται γνωστές κάποιες τρύπες στα λειτουργικό, και κάποιοι το εκμεταλλεύονται. Όχι απαραίτητα. Σε πελάτες παλιά είχαν βρει και τρύπα στο remote desktop , κάποια ευπάθεια που έγινε γνωστή και έπαιρναν τον έλεγχο από εκεί και περνούσαν το ransomware. Με χρήση άλλων ports δεν είχες θέμα. Και με αναβάθμιση. Το είχα ζήσει ζωντανά σε πελάτες το 2017 κάπου. Πολλές επιθέσεις ξεκινάνε έτσι. Γίνονται γνωστές κάποιες τρύπες στα λειτουργικό, και κάποιοι το εκμεταλλεύονται. Τώρα τι σόι επαναφορά έκαναν δεν ξέρω. Πριν 2 μέρες μίλησα μαζί τους και έχουν τις αποστολές στο αεροδρόμιο και τις βλέπουν χωρίς να τις προωθούν στις χώρες προορισμού... Μέχρι να φτιαχτεί λέμε το σύστημα αεροδρομίου. Σήμερα Παρασκευή και ακόμα τπτ...
  • Δημιουργία νέου...